ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΖΥ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ..ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ..!!!!!! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 12 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 178
    tweetaki15
    Guest
    εσυ δηλαδη διδασκεις χορους η σε διδασκουν; τωρα ζηλεψα θελω κ εγω.....

Member
    ποσο δικιο εχεις!!!!!καποτε ειχα μια φιλη που καθε φορα προσπαθουσε με τον τροπο της να με κανει σαν σκουπιδι μεχρι που την εκανα περα και απο τοτε ειδα τον εαυτο μου με αλλο ματι!!!

Member
    Originally posted by marili
    εσυ δηλαδη διδασκεις χορους η σε διδασκουν; τωρα ζηλεψα θελω κ εγω.....
    απο του χρονου μαλλον θα μπρω να διδαξω και επισημα

Junior Member
    REDDISH σε ευχαριστω παρα μα παρα πολυ για τα τοσο καλα σου λογια πραγματικα με κανες να μαι χαρουμενη αν κ το αγορι μου μου το λεει συνεχεια εγω αμφιβαλλω. σε ευχαριστω πολυ τι αλλο να πω να σαι καλα
    Κοριτσάκι, δεν χρειάζεται να με ευχαριστείς. Βλέπω και λέω αυτό ακριβώς που θα βλέπεις κι εσύ μόλις αγαπήσεις αρκετά τον εαυτό σου.
    Η αλήθεια είναι μπροστά σου.

tweetaki15
    Guest
    ξερετε κατι κοριτσια δν μπορω να δω τον εαυτο μου με λλο ματι γιατι συνεχεια ολοι με κρινουν κ σχολιαζουν κ γω ως ευαισθητη που μαι να το κλαμα...........ρεει κ ετσι παει η πιστη ,μηδεν αυτοπεποιθηση,,,,,,.................. ..................................

Junior Member
    saxowoman, λέω να αναλάβεις την marili να της μάθεις χορό κι έτσι θα έχει 3 ωφέλη ταυτόχρονα.

1. Θα κάνει μια νέα φίλη
    2. Θα μάθει τον χροό που της αρέσει τόσο
    3. Θα αποκτήσει το σώμα που θέλει χωρίς καν να το καταλάβει

Member
    ξερετε κατι κοριτσια δν μπορω να δω τον εαυτο μου με λλο ματι γιατι συνεχεια ολοι με κρινουν κ σχολιαζουν κ γω ως ευαισθητη που μαι να το κλαμα...........ρεει κ ετσι παει η πιστη ,μηδεν αυτοπεποιθηση,,,,,,.................. ..................................
    μα δεν εχεις και κατι ασχημο για να σε κρινουν εισαι μια κουκλιτσα

Junior Member
    Αυτοί οι άλλοι που σε κρίνουν είναι αψεγάδιαστοι;
    Ειλικρινά θα ήθελα να ξέρω τις προθέσεις αυτών που το κάνουν. Κάτι μου λέει πως το κάνουν μόνο από ζήλεια.
    Επίσης, το κάνουν γιατί τους παίρνει. Και αυτό, δυστυχώς, το έχεις προκαλέσει εσύ.
    Αν δεν τους άφηνες τα περιθώρια, δεν θα τολμούσαν ούτε καν να σκεφτούν τις κακίες που σου λένε.

tweetaki15
    Guest
    akoy eimai 17 xr k ειμαι τοση καλη υπερβολικα καλη που ποτε μα ποτε δν εχω πει κανενα κακο σε καποιον ,εγω προσπαθω ολους να τους κανω να ειναι καλα κ πιο το ευχαριστω να κανουν εμενα χαλια................

Junior Member
    akoy eimai 17 xr k ειμαι τοση καλη υπερβολικα καλη που ποτε μα ποτε δν εχω πει κανενα κακο σε καποιον ,εγω προσπαθω ολους να τους κανω να ειναι καλα κ πιο το ευχαριστω να κανουν εμενα χαλια................
    Ξέρω πως δεν θα σε παρηγορήσει και πολύ, αλλά μεγαλώνοντας θα βρεις τους τρόπους να προφυλάξεις τον εαυτό σου.

Οι εμπειρίες σου θα σου δώσουν τα εφόδια να χτίσεις τις άμυνές σου. Μην αλλάξεις όμως την καλοσύνη που έχεις μέσα σου γιατί έτσι, σίγουρα, θα κάνεις κακό στον εαυτό σου, στερόντας σου όμορφες στιγμές και εμπειρίες.
    Όταν έχεις το καλό μέσα στην καρδιά σου, αργά ή γρήγορα θα το πάρεις πίσω.

Αν κοιτάξεις και τη ζωή σου μέχρι τώρα, αντικειμενικά, θα το δεις. Υπάρχουν τόσοι άνθρωποι γύρω σου που σε αγαπούν γι αυτό ακριβώς που είσαι και έχεις στην καρδούλα σου.
    Απλώς μερικές φορές στεκόμαστε στους ανθρώπους που μας πονάνε γιατί δεν μάθαμε πώς να τους αγνοούμε και βρίσκουν έδαφος να ταΐσουν τις δικές τους ανασφάλειες μέσω των πιο αδύναμων ανθρώπων που έχουν γύρω τους. Εμάς δηλαδή.

Μπορεί τώρα να κλαις, αλλά μακροπρόθεσμα, θα ανακαλύψεις πως αυτοί οι άνθρωποι σου έκαναν καλό. Θα σε κάνουν πιο ώριμη και άξια να αναγνωρίζεις και να εκτιμάς το καλό γύρω σου. Αυτό σημαίνει πως οι άνθρωποι που θα επιλέγεις για να είναι στη ζωη σου, θα αξίζουν πραγματικά να είναι δίπλα σου.

Δεν φαντάζεσαι πόσο σπουδαίο είναι αυτό...

Member
    απο μενα η συμβουλη μου ειναι να εισαι καλη με τους καλους και κακη με τους κακους εγω απο τοτε που το επραξα νιωθω κερδισμενη!!!

tweetaki15
    Guest
    κοριτσια κ στις 2 σας χιλιοευχαριστω........αν κανετε παιδια θα αι πολυ τυχερα που θα σας εχουν..εγω στη μαμα μου δν της τα λεω αυτα γιατι στεναχωριεται κ οταν με βλεπει χαλια της λεω για το σχολειο ειμαι ετσι.....ειμαι ολο λυπημενη κ χωρισ λογο ..........φταιει αυτο π δν εχω πιστη......με το αγορι μου οσο κ αν απιστευτο θα σας φανει τα χουμε 3 χρ κ του λεω τα παντα ειναι ο μοναδικοσ που ξερει αυτα που με πληγωνουν........αχ αν δν ειχα κ αυτον ουτε που θα ξερα τι θα κανα........

Senior Member
    το σκεφτομαι και εγω σοβαρα να ξεκινησω χορο παο σεπτεμβριο.. γιατι το γυμναστηριο το βαριεμαι απιστευτα.... και καπςσ πρεπει να γυμναστς γιατι αν ολα πανε αλα με την εγχειρηση λογικα θα χανω τα κιλακια μου οποτε θα πρεπει καπως να σφιξω...

Member
    Originally posted by zwhtsa
    το σκεφτομαι και εγω σοβαρα να ξεκινησω χορο παο σεπτεμβριο.. γιατι το γυμναστηριο το βαριεμαι απιστευτα.... και καπςσ πρεπει να γυμναστς γιατι αν ολα πανε αλα με την εγχειρηση λογικα θα χανω τα κιλακια μου οποτε θα πρεπει καπως να σφιξω...
    κοιτα ο χορος ειναι κατι που δεν σε κανει να βαργιεσαι καθολου.ουτε και εμενα δεν μαρεσει το γυμναστηριο επισης γυμναζεις ταυτοχρονα τα περισσοτερα σημεια του σωματος σου ...εσυ δεν εχεις κανει χειρουργειο ακομα?

tweetaki15
    Guest
    saxowoman θα θελα πολυ να μιλω μαζι σας νιωθω οτι μου κανετε καλο........

Page 3 of 12 FirstFirst 12345 ... LastLast