Results 1 to 8 of 8
Thread: ΖΥΓΑΡΙΕΣ
-
28-07-2009, 20:44 #1
ΖΥΓΑΡΙΕΣ
Παιδια τι ζυγαριες εχετε?σκεφτομαι να παρω μια γυαλινη ηλεκτρονικη..λεει η χανουν? ακουω αποψεις απο εμπειριες...
- 28-07-2009, 22:09 #2
Αυτό που θα σου προτείνω ίσως σου φανεί παράξενο.
Εγώ δεν έχω συνειδητά ζυγαριά στο σπίτι.
Ειδικά σε περίοδο δίαιτας έχω δει συγγενικό μου πρόσωπο να πηγαίνει 5-10 φορές την ημέρα στο μπάνιο του να ζυγιστεί.Είναι δυνατόν μια ζυγαριά να καταδυναστεύει την καθημερινότητά του;
Νομίζω ότι τα πράγματα είναι απλά...Κάθε παρατεταμένη κραιπάλη επιφέρει κιλά.
Αν λοιπόν δεν κάνεις διατροφικά ατοπήματα και ζυγίζεσαι ανά 4 μέρες ή ακόμη και μια φορά την εβδομάδα ίσως είναι καλύτερα.
Εγώ έχω ένα φιλικό φαρμακείο στο δρόμο για το σπίτι μου και όποτε νιώθω ότι θέλω να ζυγιστώ περνάω από εκεί,κάνω λίγο χαβαλέ και ρίχνω και ένα ζύγισμα.
Εδώ και 10 μέρες κάνω επίπονη δίαιτα και έχω ζυγιστεί μόνο 2 φορές.
Αν προσέχεις τη διατροφή σου,κάνεις λίγη γυμναστική και έχεις καλή ψυχολογία,η ζυγαριά είναι το τελευταίο που χρειάζεσαι κατά τη γνώμη μου.
28-07-2009, 22:21 #3
Εγώ έχω μία ηλεκτρονική και μία κανονική. Η ηλεκτρονική με δείχνει 2 κιλά πιο πάνω αλλά μάλλον είναι η καλύτερη. Επίσης έχω μία ηλεκτρονικλή στην Αθήνα, που με δείχνει 3 κιλά πιο πάνω από την κανονική. Γι' αυτό υπολογίζω τη μεσαία.
28-07-2009, 22:50 #4
Σωστη η σκεψη του scorpio αλλα οχι και τοσο εφικτη απο ολους νομιζω.
Εγω εχω μια γιαλινη ψηφιακη των 20 ευρω περιπου απο το practiker.Δεν εχω παρατηρησει ποτε κατι περιεργο.Τωρα εαν ειμαι ας πουμε 86 ενω με δειχνει 87 λιγο με απασχολει εφοσον η απωλεια/μειωση φαινετε σωστα.
28-07-2009, 23:19 #5
o scorpio exei dikio kalo einai na zigizomaste mia fora tin ebdomada,kanoume den kanoume diaita gia na kseroume pou briskomaste...kamia fora den katalabainoume pos mpenoun ta kila..
kai nomizoume oti eimaste se ayta pou pisteuoume.o elgxos mia fora tin ebdomada einai i kaliteri prolipsi gia na xoume to nou mas autoi pou den kanoun diaita apla sintirisi.
29-07-2009, 00:06 #6
Originally posted by Solitude
Σωστη η σκεψη του scorpio αλλα οχι και τοσο εφικτη απο ολους νομιζω.
Εγω εχω μια γιαλινη ψηφιακη των 20 ευρω περιπου απο το practiker.Δεν εχω παρατηρησει ποτε κατι περιεργο.Τωρα εαν ειμαι ας πουμε 86 ενω με δειχνει 87 λιγο με απασχολει εφοσον η απωλεια/μειωση φαινετε σωστα.
29-07-2009, 00:43 #7
Σε φρικαρει ποιο πολυ γιατι βλεπεις και τα γραμμαρια αλλα οντως ειναι πιο πρακτικη.8 κιλα μου λες.. Δεν μιλαμε οτι εχανε, μιλαμε οτι ηταν χαλασμενη τελειως.Θα επεσες στην περιπτωση μαλον.
Μην παρεις καποια τελειως ψευτικη(εαν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα φυσικα).Με μια των 20(?) ευρο νομιζω θα μεινεις ικανοποιημενη.
29-07-2009, 17:02 #8
Και εγώ πήρα μία γυάλινη από τα media markt. ήταν αρκετά φτηνή αλλά αποδείχθηκε πολύ καλή. Τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν φτηνή γιατί έπαιρνε μπαταρίες ρολογιού και αναγκαζόμουν να τισ αλλαζω κάθε 2 εβδομάδες. μου είχε σπάσει τα νέυρα για αυτό και την πήγα και μου την ένωσαν με κάτι σαν φορτιστή και τώρα λειτουργεί με ρευμα. για αυτό πρόσεξε όταν πάρεις τι μπαταρίες παίρνει.
Το δικό μου προβλημα
26-07-2025, 16:05 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή