KYTTAΡΙΤΙΔΑ...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 12 12311 ... LastLast
Results 1 to 15 of 177
    Senior Member

KYTTAΡΙΤΙΔΑ...

Εντάξει ας είμαι σαν μπαλονάκι. αλλα όχι να είμαι και γεμάτη κυτταρίτιδα... Αυτό δεν το αντέχω.. Θέλω συμβουλές για να φύγει αυτό το πράγμα από πάνω μου. Και αν δεν μπορεί να φύγει ας το ελλατώσω τουλάχιστον.

α πήρα και κάτι απο το φαρμακείο λεγεται specific cellulite.
    το ξέρει καμία να μου αν το δοκίμασε και αν έχει αποτελέσματα. εγώ σήμερα άρχισα να το παίρνω και για αποτελέσματα θα ξέρω μετά από καιρό.

Δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να εξαφανίσει ούτε να βελτιώσει την κυτταρίτιδα, όλες οι κρέμες και τα μηχανήματα είναι σκέτο παραμύθι. Για την κυτταρίτιδα μπορείς μόνο να δράσεις προληπτικά για να μην δημιουργηθεί ή να μην επιδεινωθεί, αν υπάρχει κυτταρίτιδα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, θα υπάρχει για πάντα. Στόχος σου τώρα πρέπει να είναι να μην μεγαλώσει το πρόβλημα, οπότε κάνεις σωστή διατροφή, γυμναστική και πίνεις υγρά. Δεν αξίζει τίποτα από ότι κυκλοφορεί σε κρέμα και μηχανήματα, αν έχεις χρήματα για ξόδεμα, βρες κάπου αλλού να τα επενδύσεις, στο υπογράφω.

Διαφωνω με τον/την απο πανω ...Ειχα και γω κυτταριτιδα και απο την στιγμη που εχασα
    κιλα , σε συνδυασμο με ΑΣΚΗΣΗ και διαφορες κρεμες εχω σημαντικοτατη βελτιωση στην οψη.
    Δεν λεω οτι απαλλαχτηκα εντελως , αλλα εχω βελτιωση γυρω στο 70%.
    Πιστευω εκ πειρας πως μειωνεται αν προσεχτουν τα παρακατω:
    ~Μειωση σωματικου βαρους
    ~Γυμναστικη
    ~Πολυ νερο
    ~Συστηματικο μασαζ των προβληματικων περιοχων με καποια ειδικη κρεμα

Καλη τυχη και μην ξεχνας οτι ακομα και τα μοντελα που πληρωνονται για να ειναι τελεια
    εχουν κυτταριτιδα!
    Φιλακια

Senior Member
    Παιδιά, εφώ δοκίμασα όλες τις κρέμες που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Από τις ακριβότερες 100 ευρώ και πάνω μέχρι τις φθηνότερες 15 ευρώ και κάτω. Δεν είδα από καμία χαϊρι και προκοπή εννοείται και πάντα σε συνδυασμό με δίαιτα.

Μπορώ να πώ πως βρήκα το μυστικό κατά της κυτταρίτιδας σε ελάττωση κατά μεγάλου ποσοστού μόνο με 3 ευρώ και όχι με του κόσμου τα λεφτά που έχω ήδη δώσει!!!!!

Το μαγικό αυτό σκεύασμα λέγεται johnson baby oil !!!!
    Καθημερινά ντουζάκι και πριν βγω από την μπανιέρα βρεγμένη χωρίς να σκουπιστώ με πετσέτα αλοίφω όλο το σώμα με λάδι Johnson για μωρά. Μετά ταμπονάρομαι με την πετσέτα( δεν σκουπίζομαι να φύγει το λάδι) και βγαίνω. Μέσα σε 40 λέπτά (σε ζεστό μέρος)έχει στεγνώσει. Αν κάτσεις σε δωμάτιο με αιρκοντίσιον στεγνώνει σχεδόν αμέσως.

Όταν βελτιωθεί αρκετά η κυτταρίτιδα, μετά βάζεις μόνο κάθε φορά που κάνεις μπάνιο. Αυτό πρέπει να γίνει τρόπος ζωής για πάντα αν μπορείς!

Εγώ ήδη το εφαρμόζω κανα μήνα μόνο και έχω ξετρελαθεί από το αποτέλεσμα!!!! Ακόμα και οι ραγάδες από την εγκυμοσύνη μου έχουν σβήσει αρκετά! Μου το είπε μια γιατρός και είπα να το δοκιμάσω ειδικά εγώ που δεν πίνω και πολυ νερό γενικά.
    Ασε δε που το δέρμα συσφίγγει και είναι τέλειο!!

Δοκιμάστε το κορίτσια και αφήστε τις κρέμες που είναι απάτη και κακό στη τσέπη μας!

Επίσης να αναφέρω οτι εγώ έχω πάρει και ένα σφουγγάρι-γάντι και τρίβω με δύναμη τις περιοχές αυτές με φορά από κάτω προς τα πάνω.Φθηνό είναι κι αυτό. Γύρω στα 2 ευρώ.

Senior Member
    Originally posted by mpempa
    Παιδιά, εφώ δοκίμασα όλες τις κρέμες που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Από τις ακριβότερες 100 ευρώ και πάνω μέχρι τις φθηνότερες 15 ευρώ και κάτω. Δεν είδα από καμία χαϊρι και προκοπή εννοείται και πάντα σε συνδυασμό με δίαιτα.

Μπορώ να πώ πως βρήκα το μυστικό κατά της κυτταρίτιδας σε ελάττωση κατά μεγάλου ποσοστού μόνο με 3 ευρώ και όχι με του κόσμου τα λεφτά που έχω ήδη δώσει!!!!!

Καθημερινά ντουζάκι και πριν βγω από την μπανιέρα βρεγμένη χωρίς να σκουπιστώ με πετσέτα αλοίφω όλο το σώμα με λάδι Johnson για μωρά. Μετά ταμπονάρομαι με την πετσέτα( δεν σκουπίζομαι να φύγει το λάδι) και βγαίνω. Μέσα σε 40 λέπτά (σε ζεστό μέρος)έχει στεγνώσει. Αν κάτσεις σε δωμάτιο με αιρκοντίσιον στεγνώνει σχεδόν αμέσως.

Όταν βελτιωθεί αρκετά η κυτταρίτιδα, μετά βάζεις μόνο κάθε φορά που κάνεις μπάνιο. Αυτό πρέπει να γίνει τρόπος ζωής για πάντα αν μπορείς!

Εγώ ήδη το εφαρμόζω κανα μήνα μόνο και έχω ξετρελαθεί από το αποτέλεσμα!!!! Ακόμα και οι ραγάδες από την εγκυμοσύνη μου έχουν σβήσει αρκετά! Μου το είπε μια γιατρός και είπα να το δοκιμάσω ειδικά εγώ που δεν πίνω και πολυ νερό γενικά.

Δοκιμάστε το κορίτσια και αφήστε τις κρέμες που είναι απάτη και κακό στη τσέπη μας!

Επίσης να αναφέρω οτι εγώ έχω πάρει και ένα σφουγγάρι-γάντι και τρίβω με δύναμη τις περιοχές αυτές με φορά από κάτω προς τα πάνω.Φθηνό είναι κι αυτό. Γύρω στα 2 ευρώ.
    και ό,τι ήθελα να ρωτήσω τι προτείνουν τα κορίτσια μου για κρέμες (κυτταρίτιδα, σύσφιξη κ ενυδάτωση). Θα δοκιμάσω το λαδάκι σου λοιπόν.. όχι μόνο για το οικονομικό θέμα, αλλά και επειδή θα θελα ένα προιον για να αντιμετωπίσει το τριπλό θέμα. είναι που είναι αρκετά τετραγωνικά η κορμάρα.. αν πάρω 3 ακριβές κρέμες, κλάψε με!!!

θα ενημερώσω για τ αποτελέσματα μετά τις πρώτες 2 εβδομάδες χρήσης!!

Junior Member
    Sorry από περιέργεια esceden είσαι αγόρι ή κορίτσι; Γιατί τα αγόρια ξέρω δεν έχουν κυτταρίτιδα!!

Senior Member
    Originally posted by maraki172
    Sorry από περιέργεια esceden είσαι αγόρι ή κορίτσι; Γιατί τα αγόρια ξέρω δεν έχουν κυτταρίτιδα!!
    κοριτσάκι είμαι βρε κ από τα ευμεγέθη!! απλά έχω παράξενο παρατσούκλι.. το ομολογώ!

Senior Member
    Εγώ έχω να καταθέσω την δική μου εμπειρία...
    Πριν δυο χρόνια έκανα συστηματικά διατροφή και γυμναστική και η γυμνάστρια μου
    μου πρότεινε να χρησιμοποήσω συμπλήρωμα διατροφής για την κυτταρίτιδα γιατι είχα πολύ μεγάλο πρόβλημα
    αν και είχα φυσιολογικά κιλά. Έτσι λοιπόν και έκανα και αγόρασα τα Cellulase Gold (νομίζω έτσι τα λένε), και έπαθα πλάκα με τα αποτελέσματα μετα απο περίπου ένα μήνα (τόσο περίπου διαρκεί κ ένα κουτί). Βέβαια τώρα δεν τα παίρνω γιατί παρουσίασα υπερθυρεοειδισμό και απαγορεύονται στη περίπτωση μου γιατι περιέχουν ιώδιο. Εγώ έτσι ξεπέρασα το προβλήμα τότε. Βέβαια η κυτταρίτιδα φεύγει κ ξαναέρχεται αν δεν προσέξουμε την διατροφή μας.

Senior Member
    mpempa ? Πως τα κατάφερες έτσι παιδάκι μου? Μαζί ξεκινήσαμε από τα 87 και έφτασες κιόλας τα 78? Εγώ ακόμα είμαι στα 83? Τι δεν κάνω καλά ρε γμτ? Τι έκανες ? Είσαι απίστευτη!
    Όσον αφορά το λαδάκι, δεν ξέρω για την κυτταρίτιδα αλλά κάνει ένα δέρμα πραγματικά μωρουδίστικο.

Senior Member
    Originally posted by mpempa

δεν το ήξερα άυτό για το baby oil. θα το δοκιμάσω ευχαρστώ.

οσο για αυτό που παίρνω δεν είναι κρέμα είναι αμπούλες και τις βάζεις σε μπουκάλι με νερό και τις πινεις. κάνεις αποτοξίνωση, λεει ότι διαλύει την κυτταρίτιδα και ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος. 2 αμπούλες έχω πάρει μέχρι τωρα και είναι πολύ νωρίς να σας πω αποτελέσματα

Senior Member
    κοριτσακια, κι εγω τρεχω να παρω το λαδακι. και οτι αρχισα να ζοριζομαι με την κυταριτιδα και τις ραγαδες. Thanks
    bubble84, μηπως κατα λαθος το προβλημα σου με τον θυρεοειδη προεκυψε απο τα χαπια αυτα αφου εχουν ιωδιο? το εψαξες με τον γιατρο σου?

Senior Member
    BARB3 το πρόβλημα με το θυροειδή, μου εμφανίστηκε πολύ αργότερα... ήταν απλά να συμβεί, δεν σχετίζεται με διατροφή χάπια ή οτιδήποτε άλλο απλα μια μέρα άρχισε να υπερλειτουργεί... αυτα μου έχει πει ο γιατρός. Φιλιά

Senior Member
    παιδιααααα αυτό που πήρα τελικα κάνει θαύματα σε 5 μερες μου έχει φύγει η μισή κυτταρίτιδα !!! πάω να πάρω και αλλο κουτί γιατί μου τα ήπιε η αδερφή μου. ΑΝΤΙΟ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ!!!!

tweetaki15
    Guest
    πως λεγεται αυτο για την κυτταριτιδα που βαζεισ

Senior Member
    Originally posted by marili
    πως λεγεται αυτο για την κυτταριτιδα που βαζεισ

το γράφω πάνω λέγεται specific cellulite forte pharma
    αμπούλες είναι τις διαλύεις στο νερό και τις πίνεις με 5 αμπούλες είδα διαφορά μεγάααλη

Page 1 of 12 12311 ... LastLast