KYTTAΡΙΤΙΔΑ... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 12 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 177
    Senior Member
    α και η τιμή του είναι γύρω στα 25 ευρώ για 10 μερες

Senior Member
    Με επεισες alikaki λεω να το πάρω κι εγώ γιατι απο οτι εψαξα είναι εντελώς φυτικό και ελπίζω να μην δημιουργεί προβλήματα, γιατί όπως έχω ξαναπεί έχω υπερθυρεοειδισμό. Ελπίζω να εξαφανιστεί η ριμάδα η κυτταρίτιδα γιατί
    τωρα που γυμνάζομαι κ κάνω κ power plate έχει βγεί όλη προς τα έξω και τρελαίνομαι....
    ʼντε να δούμε... Φιλιά

Senior Member
    Alikaki... για πες εσυ είχες πολύ κυτταρίτιδα?

Senior Member
    Originally posted by bubble84
    Alikaki... για πες εσυ είχες πολύ κυτταρίτιδα?

Ουουου ναι πάρα πολύ για αυτό και να νομίζω να είδα τόση μεγάλη διαφορά σε 5 μόνο μέρες.

Junior Member
    kalispera
    Εγω χρησιμοποιησα της gallenic(αν γραφεται ετσι.......), τις αμπουλες 14 ημερων. Εκανα 1 μηνα, δηλ 2 κουτια και σχεδον εξαφανιστηκε!!!!!!!!!!!!!!!!και ειχα προβλημα ως τα γονατα!!
    Πολυ πολυ καλο.
    Τωρα κανω συντηρηση με το dove perfect curves
    Τα συνιστω ανεπιφυλακτα!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by lidal
    mpempa ? Πως τα κατάφερες έτσι παιδάκι μου? Μαζί ξεκινήσαμε από τα 87 και έφτασες κιόλας τα 78? Εγώ ακόμα είμαι στα 83? Τι δεν κάνω καλά ρε γμτ? Τι έκανες ? Είσαι απίστευτη!
    Όσον αφορά το λαδάκι, δεν ξέρω για την κυτταρίτιδα αλλά κάνει ένα δέρμα πραγματικά μωρουδίστικο.
    Ειδες? Και τώρα ειμαι 76. Θέλω όμως ακόμα πόλυ δρόμο για να φτάσω στον προορισμό μου! Πάντως ήδη νιώθω άλλος άνθρωπος αφού περπατάω πιο άνετα και δεν ιδρώνω τόσο πολύ όσο ίδρωνα με τα 87 κιλά πάνω μου. Την απόφασή μου αυτή και την προσπάθεια να μην λοξοδρομήσω την πήρα από δω μέσα! Όλα τα παιδιά εδώ μέσα με βοήθησαν να ξεκινήσω δυναμικά και αποφασιστικά. Κρίμα όμως που δεν έχω χρόνο να μπαίνω στο φορουμ αφού έχω πολλά προβλήματα τελευταία. Χώρισα με τον άντρα μου και τρέχω στα δικαστήρια με ένα 9 μηνών μωρό στην αγκαλιά. Ταυτόχρονα πακετάρω πράγματα γιατι μετακομίζω για επαρχία.
    πάντα όμως σας σκεφτομαι και χαίρομαι που προσπαθείτε για μια καλύτερη ζωή.
    Φιλάκια σε όλους.

tweetaki15
    Guest
    mpempα μου καλη συνεχεια στην πορεια σου κ εχε κοραγιο θα τα καταφερεις ακει να σαι δυνατη..................

Junior Member
    phra shmera thn elancyl ths galenic farmakeutikh. einai leei apo tis kaluteres, kanei 28 eurw 8a sas enhmerwsw g ta apotelesmata

Senior Member
    Γιατί βρε Μπεμπάκι έτσι? Τόσο γρήγορα πήρες την απόφασή σου? Τι μεσολάβησε?

Senior Member
    Κοριτσια εχει σχρησιμοποιησει καμια σας το Cellulase Gold της Sant Angelica? Το πηρα πριν απο 5 μερες και θελω να ξερω σε ποσες μερες βλεπεις διαφορα στα ποδια...

Senior Member
    πηνελοπη το χρησιμοποιω εγω εδω και 40 μερες περιπου και θα ελεγα οτι εχω βελτιωθει καπως!
    παντα βεβαια με πολυ νερο, περπατημα και διατροφη!

Senior Member
    σε ποσες μερες ειδες αισθητη διαφορα?

Senior Member
    τωρα τελευταια και θα το συνεχισω για 20 μερες ακομη για να συμπληρωσω 2 μηνες χρησης

Senior Member
    α ωραια! οκ! σε ευχαριστω!

Senior Member
    Originally posted by alikaki
    Originally posted by marili
    πως λεγεται αυτο για την κυτταριτιδα που βαζεισ

το γράφω πάνω λέγεται specific cellulite forte pharma
    αμπούλες είναι τις διαλύεις στο νερό και τις πίνεις με 5 αμπούλες είδα διαφορά μεγάααλη

oμολογώ ότι ενθουσιάστηκα με αυτά που λες, αν και τα φοβάμαι τα πόσιμα μέσα, για το πάχος και την κυτταρίτιδα... το'χει δοκιμάσει καμιά αλλη; εχει καθόλου παρενέργειες;

θελω κατι πιο δραστικο πια, την μειωσα αρκετα με διατροφή, νερο, μασαζ και κρεμες αλλα ειναι ακομη εκει... δεν ξερω αν θα φυγει ποτε με αυτη την μεθοδο...

Page 2 of 12 FirstFirst 1234 ... LastLast