Results 61 to 75 of 177
Thread: KYTTAΡΙΤΙΔΑ...
-
26-05-2010, 11:44 #61
παιδιά μου, έχω μια φίλη αισθητικό που μου είπε κάτι αυτοσχέδια κόλπα για κυτταρίτιδα. Με καφέ αλεσμένο και κάτι άλλα που δεν θυμάμαι. Απλά δεν πολυασχολούμαι με το θέμα και δεν το συγκράτησα. Αλλά θα τη ρωτήσω ακριβώς και θα σας πώ!!
- 26-05-2010, 12:09 #62
Originally posted by litsaki28
να σου γραψω και εγω,δεκα μολις μερες με τις αμπουλες(η φαρμακοποιος μου πε να το παρω 1 μηνα ολοκληρο για να δω καλα απολεσματα) και ειμαι μειον 1.2 κιλα αλλα εγω χανω και πολυ αργα.
εχω δει ομως τεραστια διαφορα σε ποντους,εχω ξεπρηστει,η κυτταριτιδα μου αρχισε να βλεπεται γιατι ηταν λακουβες λακουβες και ενα μου παντελονι που φορουσα εχει αρχισει και πεφτει,το περιγραμμα μου γινεται καλυτερο.και ειναι μολις 10 μερες!
εχω παρει τα παντα σχεδον απο μηλοξιδο,χαπια κυτταριτιδας,αλλα ποσιμα διαλυματα,κρεμες και ειναι οτι καλυτερο εχω δοκιμασει.και απο παρενεργειες καμια μα καμια.
θα βαλω φωτο¨με το μαγιο οπως ημουν και οπως θα ναι οταν συμπληρωσω μηνα για να δεις αποτελεσματα
ειναι βεβαια λιγο ακριβο 70 το μηνα αλλα για μενα αξιζει ολα τα λεφτα
10 μέρες είναι μόνο!!!! ελπίζω να δώ κι εγώ αποτελέσματα! θα σας ενημερώσω!
26-05-2010, 12:10 #63
26-05-2010, 12:12 #64
Eχω ψηθει για τα καλα.Αλλα μπερδευτηκα!
Βρηκα αυτο http://www.pharmacy4u.gr/product_inf...oducts_id=3489 και
αυτο http://www.my-pharmacy.gr/index.php?...mart&Itemid=63
Ποιο ειναι αυτο που λετε;
26-05-2010, 12:18 #65
το δεύτερο είναι marou_laki γιατί το έψαξα και εγώ!
το πρώτο είναι χάπια της ίδιας εταιρίας!
26-05-2010, 12:24 #66
Οκ , ευχαριστω!
Παρεπιμπτοντως , θα πρεπει να παιρνουμε ποσοστα απο οοοολες αυτες τις εταιριες με τετοια καταναλωση και διαφημιση χεχε
edit:Το αναζητησα στο pharmacy4u.gr γιατι μονο απο εκει ψωνιζω τετοια ειδη, αλλα ειχε μονο τα χαπια.Εστειλα μειλ για
να το φερουν και αναμενω!
26-05-2010, 12:55 #67
Originally posted by lenapapa
28-05-2010, 11:13 #68
το πήρα κι εγώ κορίτσια το specific celluite.
το αρχίζω απο σήμερα και βλέπουμε....
το μόνο σίγουρο είναι οτι θα πιω πολύ νερό αναγκαστικά
γιατι το έβαλα σε μπουκάλι του 1.5 λίτρου....
πάντως δεν είναι και όσο άσχημη η γεύση.....παλεύεται.....
30-05-2010, 11:34 #69
κορίτσια σήμερα παρατηρησα στο δερμα μου οτι εχει φυγει αρκετη κυτταριτιδα χωρις να βαζω τιποτα, (θα αρχίζω βεβαια της clarins ) και το μονο που αλλαξα τους τελευταιους 2 μηνες ειναι η διατροφη μου, προσεχω και τρωω σαλατες κατι που δεν εκανα, πρεπει να βοηθησε πολύ αυτο
30-05-2010, 16:51 #70
Originally posted by mpempa
Παιδιά, εφώ δοκίμασα όλες τις κρέμες που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Από τις ακριβότερες 100 ευρώ και πάνω μέχρι τις φθηνότερες 15 ευρώ και κάτω. Δεν είδα από καμία χαϊρι και προκοπή εννοείται και πάντα σε συνδυασμό με δίαιτα.
Μπορώ να πώ πως βρήκα το μυστικό κατά της κυτταρίτιδας σε ελάττωση κατά μεγάλου ποσοστού μόνο με 3 ευρώ και όχι με του κόσμου τα λεφτά που έχω ήδη δώσει!!!!!
Το μαγικό αυτό σκεύασμα λέγεται johnson baby oil !!!!
Καθημερινά ντουζάκι και πριν βγω από την μπανιέρα βρεγμένη χωρίς να σκουπιστώ με πετσέτα αλοίφω όλο το σώμα με λάδι Johnson για μωρά. Μετά ταμπονάρομαι με την πετσέτα( δεν σκουπίζομαι να φύγει το λάδι) και βγαίνω. Μέσα σε 40 λέπτά (σε ζεστό μέρος)έχει στεγνώσει. Αν κάτσεις σε δωμάτιο με αιρκοντίσιον στεγνώνει σχεδόν αμέσως.
Όταν βελτιωθεί αρκετά η κυτταρίτιδα, μετά βάζεις μόνο κάθε φορά που κάνεις μπάνιο. Αυτό πρέπει να γίνει τρόπος ζωής για πάντα αν μπορείς!
Εγώ ήδη το εφαρμόζω κανα μήνα μόνο και έχω ξετρελαθεί από το αποτέλεσμα!!!! Ακόμα και οι ραγάδες από την εγκυμοσύνη μου έχουν σβήσει αρκετά! Μου το είπε μια γιατρός και είπα να το δοκιμάσω ειδικά εγώ που δεν πίνω και πολυ νερό γενικά.
Ασε δε που το δέρμα συσφίγγει και είναι τέλειο!!
Δοκιμάστε το κορίτσια και αφήστε τις κρέμες που είναι απάτη και κακό στη τσέπη μας!
Επίσης να αναφέρω οτι εγώ έχω πάρει και ένα σφουγγάρι-γάντι και τρίβω με δύναμη τις περιοχές αυτές με φορά από κάτω προς τα πάνω.Φθηνό είναι κι αυτό. Γύρω στα 2 ευρώ.
Συμφωνώ για το baby oil. Το έβαζα το καλοκαίρι κάθε μέρα και η επιδερμίδα μου γινόταν τέλεια. Η κυτταρίτιδα είχε μειωθεί πάρα πολύ όντως. Το κακό είναι ότι λίγο να ακουμπήσεις κάπου καταστρέφεις τα πάντα......
04-06-2010, 13:37 #71
οι κοπέλες που συνεχίζουν με τις πόσμες αμπούλες specific celluite, έχουν να μας πουν καλά νεα?κάποιες λογικά θα ναι στο 3ο πακέτο κιόλας.
σκέφτομαι να το πάρω, αλλά περιμένω να ακούσω και τα test drive σας.
07-06-2010, 11:19 #72
γεια σας. Η αλήθεια είναι οτι μετά απο 9 κιλά και καλή διατροφή με πολύ νερο βλεπω κι εγω να μειωθηκε καπως η κυτταριτιδα αλλά μαλλον δεν αρκει. Απο εχθες άρχισα να αλειφομαι με ενα λάδι σύσφιξης του korre αλλά θέλω να αρχισω και κάτι αλλο. Από όσα αναφέρονται εδω μέσα στο τοπικ τι να διάλέξω τελικά? ψιλομπερδεύτηκα κάπως. Τα specific celluite ακουγονται πάντως περισσοτερο.
08-06-2010, 14:49 #73
Κυτταρρίτιδα..πφ..μεγάλο θέμα...Σε συνδυασμό με τη χαλάρωση είναι τρέλλα!Έχω μια απορία, πέρσι είχα αγοράσει τη good-bye cellulite της nivea, την έβαλα μια φορά και μετά τη σταμάτησα και τώρα μου έχει μείνει και δε ξέρω τι να κάνω να τη χρησιμοποιήσω ή όχι?Έχω ακούσει οτι έχουν ημερομηνία λήξης 1 χρόνο και φοβάμαι μην έχει λήξει και πασαλείβομαι τζάμπα και μη πάθω και τίποτα ακόμη χειρότερα..Μήπως να τη πετάξω καλύτερα και να πάρω άλλη??Κι αν πάρω ποια να πάρω απτις πιο οικονομικές, έχω ακούσει για τη garnier είναι όντως καλή?Χρησιμοποιώ κι ένα σαπουνάκι για απολέπιση εδώ και λίγο καιρό και ομολογώ πως έχω δει κάποια διαφορά στο δέρμα μου..
08-06-2010, 18:48 #74
Originally posted by xontrompizeli
Κυτταρρίτιδα..πφ..μεγάλο θέμα...Σε συνδυασμό με τη χαλάρωση είναι τρέλλα!Έχω μια απορία, πέρσι είχα αγοράσει τη good-bye cellulite της nivea, την έβαλα μια φορά και μετά τη σταμάτησα και τώρα μου έχει μείνει και δε ξέρω τι να κάνω να τη χρησιμοποιήσω ή όχι?Έχω ακούσει οτι έχουν ημερομηνία λήξης 1 χρόνο και φοβάμαι μην έχει λήξει και πασαλείβομαι τζάμπα και μη πάθω και τίποτα ακόμη χειρότερα..Μήπως να τη πετάξω καλύτερα και να πάρω άλλη??Κι αν πάρω ποια να πάρω απτις πιο οικονομικές, έχω ακούσει για τη garnier είναι όντως καλή?Χρησιμοποιώ κι ένα σαπουνάκι για απολέπιση εδώ και λίγο καιρό και ομολογώ πως έχω δει κάποια διαφορά στο δέρμα μου..
Πίνεις πολύ νερο;
Η γκαρνιερ μαλλον ειναι η καλυτερη απο τις φθηνες.
Καλη συνέχεια!
08-06-2010, 22:19 #75
Λέω να τη χρησιμοποιήσω κι οτι γίνει έγινε..Και μετά παίρνω καπάκι και της γκαρνιέ!ʼντε να δούμε τι άλλο θα κάνουμε ποια γι'αυτή τη κυτταρρίτιδα!Νερό δυστυχώς δε πίνω πάρα πολύ..Ξεχνιέμαι με τη δουλειά και μπορεί να κάτσω ώρες χωρίς νερό.Προσπαθώ να το διορθώσω όμως..Επίσης καλή συνέχεια και σε σένα!!
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία