KYTTAΡΙΤΙΔΑ... - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 12 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 177
    Member
    καλημέρα, οι παλιές κρέμες να ξερετε απλά χανουν την δράση τους, δηλαδή μη περιμενεις και πολλά απο αυτήν.
    Εγω κορίτσια βαριέμαι πολύ να πασαλειβομαι συνέχεια και να τρίβω. Εχω και ευρυαγγεία στα ποδια και φοβαμαι να πατήσω και πολύ. Ακίομα δεν αποφασισα να παρω τα χαπια ή τις αμπούλες παντως. ξεπαραδιάστηκα με τα λιποτοξ αλλά μάλλον πρεπει να κανω κατι γιατι η κυτταρίτιδα δεν χαρίζει!

Senior Member
    Κ'εγώ αυτό σκέφτομαι fofoka και δεν την έχω βάλει ακόμη..καλά από βαρεμάρα άλλο τίποτα αλλά όταν βλέπω τη κυτταρρίδα φρίττω..Βέβαια προς το παρόν πιο πολύ με απασχολούν τα κιλά που θέλω να χάσω αλλά όταν τα χάσω η κυτταρρίτιδα ακόμη θα αποτελεί πρόβλημα οπότε ας πασαλειφτούμε μπας και δούμε φως!

Senior Member
    Παιδια εγω με την επιμονη με τις κρεμες ειδα διαφορα...

Senior Member
    Είδες διαφορά penelope μου,ε?Ποιά είχες δοκιμάσει??Εγώ έχω ένα μεγάλο αρνητικό δε πίνω πολύ νερό, περίπου 3 ποτήρια τη μέρα το πολύ.Οπότε ας δοκιμάσουμε καμιά κρεμούλα μπας και δούμε διαφορά..

Senior Member
    ολες! Garnier, Nivea, Les Cosmetiques, L'Oreal.

Senior Member
    Πως καταλαβαινουμε οτι κανει δουλεια η κρεμα και οχι η διατροφη απο μονη της και η οποια ασκηση κανουμε;

Senior Member
    Και ποια πιστεύεις σε βοήθησε περισσότερο?

Senior Member
    Δεν καταλαβαινω... αυτο ειναι το θεμα... εγω θεωρω οτι καλυτερη ειναι η 10-day serum της Nivea.

Senior Member
    Ναι όντως αυτό είναι ένα θέμα...Εμάς αυτό που μας νοιάζει είναι να εξαφανιστεί οπότε είτε με το ένα είτε με το άλλο το αποτέλεσμα μετράει!Θα την έχω υπόψη τη κρεμούλα penelope.

Senior Member
    Originally posted by Constance
    Πως καταλαβαινουμε οτι κανει δουλεια η κρεμα και οχι η διατροφη απο μονη της και η οποια ασκηση κανουμε;
    Μα το λένε όλες οι κρέμες πάνω, ότι χωρίς συνδυασμό όλων δεν γίνεται δουλειά. Βασικά εμάς αυτό που μας νοιάζει είναι να υπάρχει αποτέλεσμα και ας επιδράσει όποιος παράγοντας θέλει. Κάντο συνήθεια να βάζεις κρέμα, να κάνεις μασάζ και απολέπιση και καποια στιγμή θα το συνηθίσεις και δεν θα είναι καταναγκαστικό.
    Αυτό πάντως που φέρνει αποτελέσματα χωρίς διατροφή και κρέμα είναι το νερό, αλλά κι αυτό μέχρι ένα σημείο. Απαλύνει την κατάσταση αλλά μετά θέλει ενίσχυση.
    3 ποτήρια είναι παααααρα πολύ λίγο, όχι μόνο για την κυτταρίτιδα, αλλά και για τον οργανισμό σου γενικά.

Senior Member
    Originally posted by Loula83
    οι κοπέλες που συνεχίζουν με τις πόσμες αμπούλες specific celluite, έχουν να μας πουν καλά νεα?κάποιες λογικά θα ναι στο 3ο πακέτο κιόλας.
    σκέφτομαι να το πάρω, αλλά περιμένω να ακούσω και τα test drive σας.

εγώ τα άρχισα Loula μου τη προηγούμενη βδομάδα,
    αλλα ξεχνάω να παίρνω μαζι μου το μπουκαάκι,
    οπότε δεν τα τελελιωσα ακόμη...... όταν τα τελειώσω θα σας ενημερώσω.......
    νέα απο καμιά άλλη;

Senior Member
    lenapapa μου, νερο πινω απειρο.Απλα προσωπικα πιστευω οτι οι κρεμες δεν κανουν τιποτα.Και οτι ασφαλως θα δεις πως εχεις αποτελεσμα αν κανεις διαιτα γυμναστικη πινεις νερο και βαζεις και την κρεμα.Απλα τα ιδια αποτελεσματα θα εβλεπες και χωρις την κρεμα.Αυτο τουλαχιστον ειδα εγω στη δικη μου περιπτωση.Κι εχω δοκιμασει παρα πολλες κρεμες.

Senior Member
    Originally posted by lenapapa
    3 ποτήρια είναι παααααρα πολύ λίγο, όχι μόνο για την κυτταρίτιδα, αλλά και για τον οργανισμό σου γενικά.
    Ναι το ξέρω και προσπαθώ να το αλλάξω αλλά πραγματικά ξεχνιέμαι...

Senior Member
    Originally posted by Constance
    Απλα τα ιδια αποτελεσματα θα εβλεπες και χωρις την κρεμα.Αυτο τουλαχιστον ειδα εγω στη δικη μου περιπτωση.Κι εχω δοκιμασει παρα πολλες κρεμες.
    Tότε δεν υπάρχει κανέναν πρόβλημα! Απλώς καμιά φορά χρειαζόμαστε να πιστέψουμε σε κάτι. Είναι θέμα ψυχολογίας αλλα και δέρματος, ορμονων κτλ, αλλιως αντιδρά ο οργανισμός καθε μίας από εμάς.
    Αν τα καταφέρνεις με διατροφή κτλ μην το συζητάς, συνέχισε έτσι.

Senior Member
    λοιπον...εφτιαξα κατι και ηθελα να το μοιραστω μαζι σας...
    επειδη ειδα στην τηλεοραση οτι αν κανεις μασαζ με σιμιγδαλι και ελαιολαδο βοηθαει στην κυτταριτιδα και επειδη δεν μπορουσα να τα κανω ξεχωριστα...βρηκα ενα αδειο μπουκαλακι απο αυτα που εχουν στα jumbo για καθαρισμο χεριων χωρις νερο και τετοια και το επλυνα και τα βαλα μεσα...το κουναω και βγαινουν τελεια σαν αγοραστο....δοκιμαστε το...αφηστε που κανει δουλεια και ενυδατωνει και τρομερα το δερμα...

Page 6 of 12 FirstFirst ... 45678 ... LastLast