KYTTAΡΙΤΙΔΑ... - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 12 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 177
    Senior Member
    σιμιγδάλι με λάδι? μάλλον για πήλιγκ κάνει αυτό? για κυταρίτιδα δεν μπορώ να το φανταστώ...

Senior Member
    Σίγουρα αφού περιέχει λαδάκι, τό ίδιο πήλιγκ γίνεται και με ζάχαρη, με σταφύλια που έχουν κουκούτσια κ.λ.π.
    Καλό θα έιναι, μου αρέσουν γενικά τα φυσικά καλλυντικά...

Senior Member
    καλησπέρα κούκλες.... τι κάνετε; αρχίσατε μπανάκια;

εγώ έκανα δυο το σαβ/κο και φίλες μου που είχαν να με δουν με μαγιώ
    απο πέρσι μου είπαν οτι έχω πολύ λιγότερη κυτταρίτιδα και φυσικά
    οτι φαίνομαι πιο αδύνατη.......... πέρσι να φανταστείτε ήμουν 2 κιλά πιο κάτω!!!!!!

βρε μήπως τα specific cellulite έκαναν τρελή δουλειά;;;;;;;;;;
    δεν μπορώ να το πιστέψω οτι μειώθηκε τοσο πολύ η κυτταρίτιδα......
    και πήρα μόνο ένα κουτί..........
    οι υπόλοιπες κανένα νέο;;;;;;;;;;;

Senior Member
    Βραζιλιάνικα οπίσθια

Πώς γίνεται αυτές οι βραζιλιάνες να μην έχουν καθόλου κυτταρίτιδα; Μα τι τρώνε; Μόνο νερό; Μάθετε τα μυστικά τους και κάντε τα οπίσθια σας ίδια και καλύτερα! Ξεχάστε την κυτταρίτιδα!

Στο σπίτι

Το σωτήριο μυστικό τους είναι το σιμιγδάλι με το ηλιέλαιο. Κάντε μασάζ με ανοδικές κυκλικές κινήσεις όσο πιο συχνά μπορείτε!
    Στην παραλία

Όταν είστε στη θάλασσα μπορείτε να ανακατεύετε άμμο από την θάλασσα (όχι απ έξω, είναι βρώμικη) μαζί με το αντηλιακό σας και να σας κάνει μασάζ ο καλός σας.

Καλή επιτυχία!

Senior Member
    σας επεισα????

Senior Member
    ΘΕΕ ΜΟΥ... με την πρώτη που άνοιξε η σέλίδα και είδα αυτόν τον κ..λο, είπα....
    ναι, τώρα μπορέίς να πάρεις το μεγάλο μπουρνούζι σου να περπατήσεις φορώντας το στη θάλασσα, μέχρι που το νερό το βαρύνει τόσο που δεν μπορείς να βγεις κι εκεί να ξεραθείς, πατσόγρια, που μου θες και παραλία
    τόσο πολύ με έπεισες, Πεννού μου, ότι δεν πρέπει να βγω θάλασσα...

Senior Member
    Originally posted by tidekpe
    ΘΕΕ ΜΟΥ... με την πρώτη που άνοιξε η σέλίδα και είδα αυτόν τον κ..λο, είπα....
    ναι, τώρα μπορέίς να πάρεις το μεγάλο μπουρνούζι σου να περπατήσεις φορώντας το στη θάλασσα, μέχρι που το νερό το βαρύνει τόσο που δεν μπορείς να βγεις κι εκεί να ξεραθείς, πατσόγρια, που μου θες και παραλία
    τόσο πολύ με έπεισες, Πεννού μου, ότι δεν πρέπει να βγω θάλασσα...
    καλα εισαι θεα!!!!γελάω μονη μου εδω κ μιση ωρα!!!!!!!

Senior Member
    Αχαχαχα κόντεψε να μου φύγει το ποντίκι απ' τα γέλια!! α ρε tide άπαιχτη!

Senior Member
    bubble84, ηθελα να σε ρωτησω, μια και ειπες πως εχεις δει διαφορα με τα specific cellulite, μηπως ταυτοχρονα κανεις και διαιτα και γυμναζεσαι? Μηπως απο αυτο ειναι το αποτελεσμα σου η μονο απο τα σπεσιφικ? Γτ εγω δε γυμναζομαι, και απο διατροφη απλα προσεχω οσο μπορω.Αν βλεπεις πως απο μονα τους εχουν αποτελεσμα, προτεινεις να τα παρω?Ειμαι κι εγω στα κιλα σου, 71.5, και με πολλη κυτταριτιδα....
    Στο μεταξυ, εδω και 26 μερες κανω αγωγη με τους ορους της Sant Angelica, αλλα δε μπορω να πω πως ειδα καμια καλη διαφορα...ισως επειδη η κυτταριτιδα ειναι ...μπολικη!Απαλο δερμα ναι, πολυ, αλλα απο αποτελεσμα, πολυ λιγα πραγματα...δε βλεπω κατι ιδιαιτερο.Στα χερια που εχω λιγοτερη κυτταριτιδα, ειδα μια ελαφρια διαφορα.Ειχα διαβασει κι απο αλλες κοπελες πως εχουν αποτελεσμα και...λεω να τα δοκιμασω..

Σε λιγες μερες τελειωνουν οι οροι, και θα αρχισω της nivea το 10 day serum, για το οποιο εχω διαβασει θετικα σχολια κι απο τα κοριτσια μας εδω αλλα και απο αλλα reviews στο ιντερνετ.

Tidekpe, φοβερο το σχολιο!!!! Χαχαχαχα, αλλα...βρε παιδι μου...αυτο το"πατσογρια" τι τοθελες??? Μου καταβαραθρωσες την ψυχολογια!! Χαχαχαχαχα!
    Εδω παιδευομαι με τα πασαλλειματα για την κυτταριτιδα(τα οποια βαριεμαι αφανταστα..) και πετας κι αυτο απο πανω?? Πως θα συνεχισω?? Εεεεε?? Μου λες?? (αστειευομαι προφανως!!)

Κοριτσια ενημερωνετε οσο πιο συχνα μπορειτε εδω το τοπικ για τα προιοντα κυτταριτιδας, μπας και βγουμε στην παραλια με λιγοτερες ενοχες για την παλιοκυτταριτιδα...ουφ...αγχ ωθηκα τωρα!

Senior Member
    chrys, η αλήθεια είναι οτι δεν κάνω γυμναστική αλλα λόγω
    δουλειάς είμαι όλη μέρα στο πόδι.

επίσης βάζω κρέμα σχεδον κάθε μέρα και προσέχω αρκετά τι τρώω,
    μη φανταστείς υπερβολές, πχ το σαβ/κο τα χτύπησα και τα παγωτάκια μου....

για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω τι βοήθησε αλλα η αλλαγή ειναι θεαματική....
    μη φανταστείς οτι εξαφανίστηκε κιολας, αλλα στο εσωτερικό των ποδιών
    μειώθηκε και πίσω στο πόδι χαμηλά.

Senior Member
    σημειωτέον πέρσι έκανα γυμναστική αλλα η κυτταρίτιδα ήταν τραγική....

εγω θα σου έλεγα οτι κάνουν δουλειά και αν μπορείς να διαθέσεις
    χρήματα, πάρτα. άλλωστε απο δω και απο κει τα πετάμε σε
    άλλες βλακείες.....

και το litsaki είπε πως είδε μεγάλη διαφορά...... τι να πω η απόφαση δική σου.....

Senior Member
    Bubble84 σευχαριστω πολυ!! Ναι! Και το Litsaki ειχε πει πως ειναι καλα, αλλα...το σκεφτομουν...

Μηπως ξερεις ποσο κοστιζουν και ποσο διαρκει το κουτι?

Εγώ κορίτσια το καλύτερο αποτέλεσμα το είδα με πολύ νερο και baby oil μετά το μπανιο.
    Έχω δοκιμάσει κ εγώ πολλές από τις κρέμες που κυκλοφορούν (Nivea, Lancome, Saint Angellica, Korres, Estee,.......) αλλά δεν κάνουν τιποτα παραπάνω από το baby oil. Και το βρίσκεις κ με 3 ευρώ!!

Senior Member
    Veronica, ωραια αυτη η ιδεα, καπου αλλου εδω στο φορουμ την εχω ξαναδιαβασει. Ισως ησουν κι εσυ, δε θυμαμαι! Αλλα...βρε παιδι μου...πολλη λαδιλα...Θα απορροφιεται???

Ασε που τα baby oil ειναι παραγωγα πετρελαιου....(θα μου πεις οι αλλες κρεμες καλυτερες ειναι?? κι εκεινες τιγκα στο χημικο ειναι...)
    Απλα, πιο πολυ βαριεμαι μεχρι να περιμενω να απορροφηθει! Κι επισης, αναρωτιεμαι πως το λαδι εχει τη δυνατοτητα να εξαλειφει την κυτταριτιδα...Εκτος κι αν εσυ, δεν εχεις πολλη, γτ εγω ειμαι...φουλ!

Senior Member
    αν μπορεις, μπες λιγο στο τσατ....

Page 7 of 12 FirstFirst ... 56789 ... LastLast