KYTTAΡΙΤΙΔΑ... - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 12 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 177
    Senior Member
    ναι κ με φουλ μεικαπ σωματος!!!!!!!

Senior Member
    παντως μια φιλη μου που ειναι αισθητικος μου εχει πει οτι σ ολα τα μοντελα βαζουν μεικαπ στο σωμα,ακομα κ αν δεν χρειαζονται μερικες επειδη φαινονται καλυτερα.τωρα τι να πω δε ξερω.ειμαστε κ εμεις οι γυναικες ανικανοποιητες και ολα μας φταινε.δλδ ειχα ακουσει που λεγανε οτι η σκλεναρικοβα ειχε κυτταριτιδα.ε ενταξει 2μετρα ποδι εχει χαλαλι της.

Senior Member
    Oλες αντεννα βλεπουμε αποψε μου φαινεται.:P

Senior Member
    α εγω δεν το ειδα γιατι κοιταξα λιγακι κ δεν μου αρεσε πολύ οποτε ειδα μεγκα!χιχι καλα ναι εννοειται πως εγω πιστευω οτι ολες οι γυναικες εχουν ατελειες απλα δεν ειναι καλο για μας πρωτα απ ολα να τρελλαινομαστε με βλακειες.δλδ με αυτα που βλεπουμε στην τηλεοραση.

Senior Member
    Πάντως μία μελαχροινή που πήρε αναπληρωματικό τίτλο, δεν συγκρατησα τιποτα αλλο (!), εκτός του ότι δεν είχε μέση, ήταν σαν στιλιάρι, είχε και ψεύτικο στήθος και φαινόταν τόοοοοοοοοοοσο πολύ! Χάρηκα μόνο που η μις γιανγκ εχει παρομοιο σωματοτυπο με μένα, στενή πλάτη, ανοιχτή λεκάνη, τουλάχιστον δεν τις θέλουν όλες σωλήνες, οι καμπύλες κερδίζουν! χιχι

Senior Member
    Αγόρασα το 10day serum της nivea και σε λίγες μέρες θα το ξεκινήσω γιατί τωρα βάζω μια της nivea που είχα από πέρσι και ήθελα να τη τελειώσω.Οπότε θα σας ενημερώσω για τα αποτελέσματα.Παράλληλα συνεχίζω να χρησιμοποιώ ένα σαπουνάκι για απολέπιση εδώ και 1 1/2 μήνα περίπου και μπορώ να πω πως έχω δει μια κάποια βελτίωση, μπορεί να βοηθάει κι η διατροφή βέβαια αλλά νομίζω πως είχα περισσότερη κυτταρίτιδα και χαλάρωση.

Senior Member
    Litsaki28 που εισαι?? Σ ε χασαμε !! Περιμενουμε και ενημερωση απο την πορεια σου μα τα spesific cellulite!!
    Η bubble 84 (hello bubble!) λεει πως ειδε αποτελεσματα!!
    Περιμενω και τα δικα σου νεα, γτ εγω ακομη δεν το αποφασισα...τελειωνω με τους ορους της sant angelica τη Δευτερα, αν και...δε μπορω να πω πως ειδα τπτ ιδιαιτερο περα απο απαλο δερμα, κι ενα 10-20% το πολυ(!!) βελτιωση.Ισως επειδη εχω πολλη, μεχρι το γονατο μπορω να πω.
    Στα μπρατσα που εχω λιγοτερη, επισηεςελαφρα αποτελεσματα.

Αντε Λιτσακι!!!! Αγωνιω!!

Senior Member
    Αχ πείτε μας βρε κορίτσια τι έγινε με τις αμπούλες. Εγώ απήυδησα πια. Οκ μειώθηκε αρκετά με τις συμβατικες μεθόδους, μην είμαι και αχάριστη, αλλα υπάρχει ακόμη και ακόμη δεν μπορώ να βάλω αυτο το ωραιο παντελόνι που διαγράφει τα πάντα ούτε φορέσω κτ πιο κοντο...
    Λεω να τις παρω απο βδομαδα που θα πληρωθω...
    Πείτε μας όμως τι εγινε...

Senior Member
    lenapapa, ειμαι στην αρχη ακομη! Δεν προλαβα να δω αποτελεσματα, αλλα θα ειμαι εδω να ενημερωνω! Παντως εμενα, οπως εγραψα και παραπανω, μου αρεσει η γευση του, και ειναι και ενας πολυ καλος τροπος να πινεις εξτρα νερο.Εγω πινω 1.5 λιτρο που βαζω μεσα την αμπουλα συν 0.5 λιτρο ακομη στη διαρκεια της μερας. Περιμενω να δω...10 μερες ειναι αυτες...
    Απο διατροφη, κανω ο,τι καλυτερο μπορω...

Senior Member
    ααα σορρυ! σχετικα με τις αμπουλες εχω γραψει και θα γραφω εκει τις εντυπωσεις μου, στο τοπικ specific cellulite. To ανοιξα για να γραφουμε εκει αποκλειστικα γι αυτο το προιον. Οποτε lenapapa, ριξε ματιες κι εκει αν θες. Φιλια!

Senior Member
    Originally posted by eleni1201
    Κορίτσια μου μην στενοχωριέστε! Βρήκα την λύση για την κυτταρίτιδα... Όλα τα κορίτσια από τα καλλιστεία απαλάχθηκαν από την κυτταρίτιδα με τα μποντιλαιν! Τόσο εύκολο!!! Χα χα χα τι ακούμε βραδιάτικα...
    κι ομως αν εχεις λιγη κυταριτιδα με τα μηχανηματα φευγει,μου το ειχε εξηγησει ενας γιατρος,αλλα τα αποτελεσματα ειναι προσκαιρα,σε 20 μερες περιπου μερες απο οταν σταματησεις ξαναβλεπεις την ιδια κυταριτιδα οπως και πριν αρα οι κοπελες αν μπαινουν στα μηχανηματα ενα μηνα πριν θα βλεπουν διαφορα μεχρι την ημερα των καλλιστειων

Senior Member
    Originally posted by forty
    Κορίτσια μου μην στενοχωριέστε! Βρήκα την λύση για την κυτταρίτιδα... Όλα τα κορίτσια από τα καλλιστεία απαλάχθηκαν από την κυτταρίτιδα με τα μποντιλαιν! Τόσο εύκολο!!! Χα χα χα τι ακούμε βραδιάτικα...
    κι ομως αν εχεις λιγη κυταριτιδα με τα μηχανηματα φευγει,μου το ειχε εξηγησει ενας γιατρος,αλλα τα αποτελεσματα ειναι προσκαιρα,σε 20 μερες περιπου μερες απο οταν σταματησεις ξαναβλεπεις την ιδια κυταριτιδα οπως και πριν αρα οι κοπελες αν μπαινουν στα μηχανηματα ενα μηνα πριν θα βλεπουν διαφορα μεχρι την ημερα των καλλιστειων
    δεν ξερω τι κανουν οι μοντελες,
    απο αποψε
    θαρχισω να βαζω κρεμα καθε βραδυ,
    οχι τοσο επειδη εχω χρονο για πεταμα ή ορεξη για μασαζ,
    απλα πιστευω θα ξεκουραζει τα ποδια μου το μασαζ με το γαντι.
    τωρα αν δω κ αποτελεσμα ακομα καλυτερα!
    κρεμες εχω τις απειρες οπως ειχα πει κ παλιοτερα, αλλα παντα ξεχναω να τις βαζω κ πανε χαμενες...
    κριμα δεν ειναι τα λεφτα!
    ας κανω μασαζ να τις βαζω τουλαχιστο!
    θα σας ενημερωσω στο τελος του καλοκαιριου τι επαιξε με την κυτταριτιδα κ την κουραση των ποδιων.
    αν βοηθα στο δευτερο δε με νοιαζει για το πρωτο!

Senior Member
    Κορίτσια να σας πω την ταπεινή μου άποψη? Τι έκανα εγώ και είδα ότι μειώθηκε...
    Το πιο σημαντικό κομμάτι είναι μάλλον το μασάζ από οτι είδα σε μένα.
    Λοιπόν πίνω 3 λίτρα νερό κάθε μέρα, τρωω μειωμένα και προσπαθώ να τρωω υγιεινά, αλλά που και που σαβουριάζω (ότι γλυκό μπορεί να υπάρχει), περπατάω με τον σκυλάκο μου κάθε μέρα καμιά ωρίτσα, όμως...
    Από την προηγούμενη Δευτέρα ξεκίνησα μετά το ντουζ να κάνω μασάζ στα πόδια με ελαιόλαδο και μετά φορούσα την πιτζάμα και δεν λερωνόταν τίποτα. Τις πρώτες μέρες υπερέβαλα, γιατί μου εμφανίστηκαν λίγες μελανιές, χαλάρωσα λίγο, και έφυγαν, χρειάζεται πάντως να γίνεται με δύναμη με προσοχή όμως μην γίνουν μελανιές... Επίσης είχα πάρει πριν 2-3 χρόνια της λορεαλ ενα αντικυτταριτιδικό που έχει για να κάνεις και μασάζ στο καπάκι. Από την κρέμα δεν θυμάμαι και τίποτα εντυπωσιακό, αλλά είχα κρατησει το καπάκι για το μασάζ και το χρησιμοποιώ τώρα πριν το ελαιόλαδο, κάνω 5-10 λεπτά μασάζ. Δεν ξέρω αν συνέβαλε και το καπάκι, αλλά μέσα σε μιαμιση σχεδόν δύο εβδομάδες είδα πολύ καλά αποτελέσματα, κυρίως πιστεύω από το μασάζ... Ακόμα και ο φίλος μου το παρατήρησε... Παλαιότερα μία φίλη της μαμάς μου που κάνει μασάζ, όταν μου έκανε εμένα στα πόδια πάντα χρησιμοποιούσε ελαιόλαδο, και τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά. Δοκιμάστε το για μια εβδομάδα και πείτε μας αν έκανε δουλειά... Ελπίζω να βοήθησα
    pisteyv to masaz kanei την δουλεια κ οχι το ελαιολαδο.
    κοριτσια αν ειχαμε οπως οι διασημες, 2-3 να μας "ζουλανε" κ μασαρουν κ "ξεμαρσαρουν" καθε βδομαδα ουτε κυτταριτιδα θα ειχαμε ουτε παχος καν

Senior Member
    Originally posted by koralaki
    κοριτσια αν ειχαμε οπως οι διασημες, 2-3 να μας "ζουλανε" κ μασαρουν κ "ξεμαρσαρουν" καθε βδομαδα ουτε κυτταριτιδα θα ειχαμε ουτε παχος καν
    +100000

Senior Member
    Originally posted by granita
    Originally posted by koralaki
    +100000
    Ετσι ακριβως!!το μασαζ,οπως και τα μηχανηματα κανουν πολυ καλη δουλεια γιατι ενω η κυταριτιδα ειναι σαν φλοιος πορτοκαλιου την "απλωνουν" και δεν φαινεται,μολις ομως σταματησουμε θα γυρισει παλι.οπως το λετε,θελει καθε βδομαδα!

Page 9 of 12 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast