KYTTAΡΙΤΙΔΑ... - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 12 FirstFirst ... 89101112 LastLast
Results 136 to 150 of 177
    Senior Member
    Ακριβώς έτσι, ξέρω κοπελιά που κάνει 20 μασάζ κάθε άνοιξη, και τον υπόλοιπο χρόνο 1-2 την εβδομάδα.
    Είναι τέλεια δεν έχει ούτε ίχνος κυταρίτιδα.

Εγώ πάντως από τότε που κάνω 3 φορές την εβδομάδα κολύμπι χειμώνα καλοκαίρι, έχω δεί καταπληκτικά αποτελέσματα

Senior Member
    πω τωρα εχω τυψεις γιατι ειπα θα βαλω κρεμα κ την ξεχασα απο την πρωτη κιολα μερα...
    μηπως το υποσυνειδητο μου ξερει οτι δεν κανουν τιποτε οι κρεμες κ ξεχναει να με σπρωξει να τις βαλω?!

bravo βρε μπετυ τι ωραια να εχεις προγραμμα,

ανυπομονω να παω γυμναστηριο ξανα απο σεπτεμβρη,,,τα μπουτια μου ειχαν σφιξει τοσο λες κ
    ηταν πετρινα...

Senior Member
    Ναι βρε κοραλάκι, το θυμάμαι που το έλεγες, τίποτα δεν είναι σαν τη άσκηση και ούτε μποντυλαιν ούτε τίποτα.
    Κάνε τουλάχιστον έντονο κολύμπι τώρα το καλοκαίρι, το νερό έχει τεράστια δύναμη, κάνει το καλύτερο μασάζ.
    Και φυσικά η θάλασσα δε συγκρίνεται με καμία πισίνα, εκμεταλλεύσου την

Senior Member
    μπα δε κανω μπανια καλοκαιρι...οκτωβρη πια! κ αυτο αν μας ευλογησει ο θεος κ εχει καλους καιρους τοτε να κανουμε κ μεις διακοπες...
    ποια μποντυλαιν? κλαινμαιν ειναι...

Senior Member
    Σήμερα λέω να ξεκινήσω το 10day serum της nivea, άνθρωπος της τελευταίας στιγμής κλασσικά είπα να το ξεκινήσω 10 μέρες πριν τις διακοπές μου, μπας και δω φως!Καμία που να το χει δοκιμάσει??

Junior Member
    Η ύπαρξη κυτταρίτιδας στο γυναικείο σώμα είναι ένα από τα σημαντικότερα θέματα-προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει κάθε γυναίκα ανεξαρτήτου σωματικού βάρους τους καλοκαιρινούς μήνες.
    Πώς θα νικήσετε την κυτταρίτιδα:
    Εντάξτε στην καθημερινότητά σας κάθε μορφή φυσικής δραστηριότητας (30 λεπτά σωματικής άσκησης καθημερινά αρκεί!)
    Πείτε όχι στο κάπνισμα και το στρες!
    Πείτε ένα μεγάλο ΝΑΙ στην ισορροπημένη διατροφή!!ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ(με απλόυς τρόπους) Με μία ισορροπημένη διατροφή,συστηματική γυμναστική και χρήση κάποιας ήπιας κρέμας τα σημάδια της κυτταρίτιδας αν δεν εξαφανιστούν σίγουρα θα μειωθούν κατα πολύ!!

Senior Member
    xontrompizeli, το 10 day serum, απο μονο του και για 10 μερες, δε λεει πολλα.Εγω δλδ, δεν ειδα τπτ...αλλα με τις αμπουλες που πηρα για ενα μηνα, ειδα διαφορα αρκετα μεγαλη.Η κυτταριτιδα σαφως και δε φευγει με κρεμες και αμπουλες, ομως μειωνεται δραστικα.
    Για ψυχολογικους καθαρα λογους ομως, παρε το σερουμ, αν μη τι αλλο θα σου κανει ωραιο δερμα!

Senior Member
    κοριτσια να πω κ κατι ασχετο, ποτε δεν ειχα μεγαλο προβλημα ακομα κ στα 71 αλλα ειχα λιγη παντως με το που μαυρισα μιλαμε δε φαινεται καθολου.δε ξερω αν αυτο ισχυει για ολες η για μενα μονο αλλα οσο πιο μαυρα ειναι τα ποδια μου τοσο πιο ωραια φαινονται κ τωρα δεν φαινεται καθολου τπτ.

Senior Member
    Τελικά το χρησιμοποιησα το 10-day serum της nivea..συγκεκριμένα αύριο κλείνω 10 μέρες..αποτέλεσμα??μια μικρή βελτίωση μπορεί και να την είδα αλλά το πιο πιθανό είναι να βοηθάει και το μαύρισμα όπως λέει κι η granita αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως χωρίς άσκηση και σωστή διατροφή οι κρέμες θαύματα δε κάνουν!ʼσχετο, μιας και λέμε για κρέμες και για ωραίο δέρμα δοκίμασα το body butter της Vaseline και είναι φοβερό!Για τη κυτταρίτιδα δεν κάνει κάτι αλλά ενυδατώνει απίστευτα το δέρμα, μυρίζει πολύ ωραία και αναδεικνύει το μαύρισμα γιατί πρέπει να φροντίζουμε τον εαυτό μας ακόμη και με λίγη κυτταρίτιδα...

Senior Member
    ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες που είχαν δοκιμάσει το "specific cellulite forte pharma" πριν καιρό αν εξακολουθούν να είναι ευχαριστημένες ή αν η κυτταρίτιδα επανήλθε?? και αν ναι μετά απο πόσο καιρό?

Senior Member
    Mary Poppins, χρησιμοποιω σχεδον σε τακτικη βαση το σπεσιφικ, η κυτταριτιδα εχει μειωθει, εχει σμιλευθει θα ελεγα το σωμα μου, και το σημαντικοτερο εχω χασει ποντους!
    Δε μπορω να πω πως επανηλθε γτ ακομη το χρησιμοποιω.Καμια φορα το ξεχναω, αλλα φροντιζω να εχω παντα αποθεμα.Μου εκανε πολυ καλο και σε κυτταριτιδα και ειδικα σε ποντους.Σε καποιο αλλο τοπικ, στο specific cellulite ,αν δεν κανω λαθος, εχω γραψει αναλυτικα την προοδο μου.Δες το.

Senior Member
    α ωραία!!! σ'ευχαριστώ πολύ!!!
    ...διότι να είμαστε αδύνατες, κορμαρες με κυτταρίτιδα δε λέει!!!!!!! lol :bouncy:

Senior Member
    παιδια εχω απειρες κρεμες, ποτε δεν βαζω καμμια,
    πεφτω θυμα των διαφημισεων,
    ομως αφου κ τις αγορασω βαριεμαι να τις βαλω κ μεσα μυο ξερω οτι 0 αποτελεσμα θα δω.

τα οποια αποτελεσματα ειναι στις εξωτερικες στιβαδες μονο
    ο γυναικολογος μου ειχε πει δεν κανουν τιποτε οι κρεμες ειναι ολες μπαρουφες.
    ειναι ορμονικο το θεμα.

με τη γυμναστικη βλεπω τεραστια βελτιωση, σφιγγουν τα μπουτια κ η κυτταριτιδα, εκτος απο καποια σημεια πολυ "σκαμμενα"
    σχεδον εξαφανιζεται, το δερμα γινεται ομοιομορφο κ λαμπει.
    ειλικρινα οταν γυμναζομαι δεν βαζω καμια κρεμα,
    ουτε καν ενυδατικη προσωπου
    κ το δερμα μου λαμπει.
    αντιθετα οταν ειχα σταματησει 4-5 μηνες γυμναστικη
    εβαζα 3-4 διαφορετικες κρεμες κ αποτελεσμα δεν ειδα.

ετσι ξαναρχισα γυμναστηριο,
    η υγεια ξεκινα απο μεσα.

Senior Member
    Το Baby Oil το χρησιμοποιει ακομη καμια;Εχει οντως τοσο καλα αποτελεσματα;Με ενοχλει η "λαδιλα" που βγαζει ρε γαμωτο..:yawn:

Senior Member
    εχω ακουσει οτι βοηθαει πολυ αλλα και εγω δεν την μπορω τη λαδιλα,ειδικα με τη ζεστη...

μπα..μυθος πρεπει να ειναι λογικα,μονο για ενυδατωση νομιζω κανει

Page 10 of 12 FirstFirst ... 89101112 LastLast