-5 κιλα σε 1 εβδομαδα [δοκιμασμενη] - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 102
    Originally posted by bubble84
    Κορίτσια έχω την άρχισα την διάιτα, απο την Τρίτη, με μερικές παραλαγές όμως. Το πρωί πχ τρώω κανονικά κ απο το μεσημέρι κ μετά μόνο κοτόπουλο κ γιαούρτι, αν και εχθές έφαγα και δύο βερίκοκα το βράδυ. Αποτέλεσμα: 2 κιλά μέχρι τώρα, και πρέπει να πω πως η ζυγαριά είχε κολλήσει για αρκετό καιρό... Αυτά από μένα, marou_laki ευχαριστώ πολύ για την καταπληκτική αυτή δίαιτα. Φιλιά.
    Xαιρομαι που η ζυγαρια ξεκολλησε αν και δεν κανεις ακριβως
    την διαιτα.Γιατι αυτο το συστημα δεν εχει παραλλαγες.Η την
    κανεις ακριβως οπως λεει , η οχι!

Εγω εχασα 5 κιλα και πολλες φιλες μου αλλα την καναμε
    κατα λεξη

Member
    "Σερφάρωντας" βρηκα την παρακατω ιστοσελίδα που γραφει πληροφοριες για τις χημικες διαιτες...
    http://naturalfitness.pblogs.gr/2008...thn-ygeia.html

Senior Member
    Εχω και εγω μια τετοια παρομοια διαιτα......4 εβδομαδες μειον 10 κιλα ,στανταρ!!
    Την ειχα κανει στο παρελθον 2 φορες μεσα σε 2 χρονια...

Και τις δυο φορες εχασα οντως απο 10 κιλα.....ΟΜΩΣ....εβαλα 30, ηταν η διαιτα που εχασα οριστικα το κοντρολ απο τον οργανισμο μου .

Ούτε εγώ πιστεύω ότι είναι λύση αυτές οι δίαιτες. Προφανώς, από τα 5 κιλά που χάνονται τα 3 είναι υγρά, τα υπόλοιπα μυική μάζα και ελάχιστο λίπος. Και είναι σίγουρο ότι μετά τα κιλά θα επανέρθουν ακόμα και αν προσέχεις τη διατροφή σου. Επίσης έτσι καταπονείται τρομερά ο μεταβολισμός. Δεν γίνονται θαύματα δυστυχώς. Και αυτό που λέτε ότι δεν πρέπει να αλλάξεις τίποτα απολύτως για να πετύχει, μου έφερε στο μυαλό τα ξόρκια και τα μαγικά φίλτρα...Υπάρχουν?Δεν υπάρχουν...

Junior Member
    geia sassssss!
    egw sumfwnw me olous.tha prepe na sumfwnw me to 'oxi stis xhmikes diaites' alla...

na rwthsw ki egw kati?diladi, an to giaourtaki einai 2% kai fas ligotera apo 4 tha allaxei kati? gt 4 giaourtakia 4% mou fainontai varia..
    mporei na thn kanw..tha sou pw apotelesmata maroulaki!

Originally posted by alexandroulaki
    geia sassssss!
    egw sumfwnw me olous.tha prepe na sumfwnw me to 'oxi stis xhmikes diaites' alla...

na rwthsw ki egw kati?diladi, an to giaourtaki einai 2% kai fas ligotera apo 4 tha allaxei kati? gt 4 giaourtakia 4% mou fainontai varia..
    mporei na thn kanw..tha sou pw apotelesmata maroulaki!
    Αυστηρα 800γρ γιαουρτι 4% λιπαρα

Senior Member
    δεν πιστέυω να μην τρώει κανείς πολύ και να προσέχει και να παίρνει πίσω τα διπλάσια κιλά. μαλλον μετά το ρίχνετε στο φαγητό. 2 κιλά αν χάσεις 5 θα τα πάρεις αν προσέχεις αλλα αν δεν προσέχεις λογικό ειναι να πάρεις 10!

Junior Member
    Επειδή δεν τρώω καθόλου γιαούρτι μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο που να μην έχει έντονη γεύση γάλακτος? Παιδικό γιαούρτι επιτρέπεται?

Senior Member
    Μακάρι να έτρωγα γιαούρτι να την έκανα και εγώ

Junior Member
    Καλησπέρα σε όλους
    Εκανα αυτη τη δίαιτα για 6 μέρες. Ετρωγα μόνο κοτόπουλο και γιαούρτι δεν ξέφυγα ούτε μία μέρα και έχασα 2,5 κιλά. πολύ πείνα όμως!!!!!!!!

Re les?

OK... 8a thn ksekinhsw ki egw. An kai shmera ksekinhsa me ta lipotox..... mhpws den prepei skeftomai

Senior Member
    Λοιπον αποφασισα απο αυριο να αρχισω τη διαιτα με το γιαουρτι και το κοτοπουλο, ακουγετε ωραια γιατι τους τελευτεους τρεις μηνεςν παρα τη πτυχωση εχασα μονο 5 κιλα αρα κατι πρεπει να κανω να ξεκολλησει η ζυγαρια και μετα δεν προκειται να ξαναπαρω κιλα γιατι δεν μπορω να ξεφυγω
    τρωω δυο μπουκιες και σκαω!!
    Θα σας πω αποτελεσματα..!!!

Member
    Originally posted by Katherine
    Λοιπον αποφασισα απο αυριο να αρχισω τη διαιτα με το γιαουρτι και το κοτοπουλο, ακουγετε ωραια γιατι τους τελευτεους τρεις μηνεςν παρα τη πτυχωση εχασα μονο 5 κιλα αρα κατι πρεπει να κανω να ξεκολλησει η ζυγαρια και μετα δεν προκειται να ξαναπαρω κιλα γιατι δεν μπορω να ξεφυγω
    τρωω δυο μπουκιες και σκαω!!
    Θα σας πω αποτελεσματα..!!!
    καλή αρχή και καλή επιτυχία!

Senior Member
    Καλη επιτυχια καρολ.katherine,vivιd

Senior Member
    Παιδια.Λεει πουθενα πως τα διατηρεις τα 5 η εαν φαινοντε πουθενα εκτος απο την ζυγαρια?

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast