-5 κιλα σε 1 εβδομαδα [δοκιμασμενη] - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 102
    Member
    να μας πεις πως τα πας,γιατι κανεις αλλος δεν εγραψε τι εγινε στο τελεος της εβδομαδας και μετα απο 1 μηνα

Senior Member
    ουσιαστικα θα την ξεκινησω κανονικα απο τη Δευτέρα! γιατι εχω κάποια θεματακια αυτες τις μερες και δε νομιζω να κρατησω χαρακτηρα.....

Παντως, 2 μερες που σα βασικη τροφη εχω αυτα της διατροφης, δεν εχω πεινασει και μου εχει ψιλοφυγει το πριξιμο που ειχα....

Θα δειξει.... Για ότι νεοτερο θα ενημερωσω.

Κιλα που ξεκινησα την 11/11/09 -89 και βλεπουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Member
    καλη επιτυχια λοιπον στην προσπαθεια σου

Senior Member
    σε ευχαριστω πολυ....

το οτι αρχισα να γραφω παλι, ειναι μια αρχη.... βλεπω αυτη τη φορα να εχω αποτελεσμα.....!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ mtsek85, ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ. ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΧΗΜΙΚΗ ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ ΑΠΕΤΥΧΑ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ. ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΑ ΓΙΑ 3-4 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΕΣΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΠΗΡΑ 2 ΚΙΛΑ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ

Senior Member
    Kαλησπερα σας!!!

Εκανα την αρχη με τη διαιτα αυτη, αλλα δυστυχως, δε κρατηθηκα με το κοτοπουλο.... Το αντικατεστισα με ψαρι καποιες μερες... Καποιες αλλες με κατσικι.... Οποτε δε μετραει το δικο μου αποτελεσμα...

Συνεχιζω ομως στο μοτιβο της διατροφης, οποτε για οτι νεοτερο θα ενημερωσω...!!!

Member
    Παιδιά η δίαιτα αυτή είναι παραφρασμένη και κακοφτιαγμένη άτκινς.20 υδατάνθρακες κάθε μέρα.Υπερβολικά μονότονη.Καλύτερα κανονική άτκινς που έχει και τις ανάλογες επιλογές.Είναι η φάση της ενεργοποίησης,που κρατάει 2 εβδομάδες.Με τη μια εβδομάδα δεν πετυχαίνεις ουσιαστικά τίποτα γιατί αυτό που δημιουργεί το χάσιμο βάρους είναι το άδειασμα του οργανισμού απο το γλυκογόνο του.Ουσιαστικά το χάσιμο του λίπους αρχίζει απο τη δεύτερη εβδομάδα.

Junior Member
    m aresei san idea..pragmatika exw kourastei toso polu apo tis diaites..exw apo t diaitologo pou eixa episkeftei palaiotera diatrofi g suntirisi k 8a tn akolou8isw afou kanw thn ximiki..apla exw k egw mia aporia!ta giaourtakia ginetai na nai me frouta??alliws de borw n ta faw me tipota!8a 3ekinisw apo kuriaki giati exei gene8lia i mitera mou to savvato kai de ginetai na mi faw tipota!8a sas enimerwsw olous gia ta apotelesmata..apla marou_laki please apantise sthn aporia mou!!!filoumbinia!

Member
    Originally posted by elesa
    m aresei san idea..pragmatika exw kourastei toso polu apo tis diaites..exw apo t diaitologo pou eixa episkeftei palaiotera diatrofi g suntirisi k 8a tn akolou8isw afou kanw thn ximiki..apla exw k egw mia aporia!ta giaourtakia ginetai na nai me frouta??alliws de borw n ta faw me tipota!8a 3ekinisw apo kuriaki giati exei gene8lia i mitera mou to savvato kai de ginetai na mi faw tipota!8a sas enimerwsw olous gia ta apotelesmata..apla marou_laki please apantise sthn aporia mou!!!filoumbinia!
    Προφανώς και δεν γίνεται γιατί τα φρούτα έχουν υδατάνθρακες και συνήθως περιέχουν και επιπλέον ζάχαρη τέτοιου είδους γιαούρτια.
    Ακριβώς ό,τι δεν επιτρέπεται να φας.

Όπως αναφέρθηκε πιο πάνω αυτή η διαίτα είναι κακέκτυπο της Atkins.

Senior Member
    Και είναι χημική, συνεπώς κάθε αλλαγή έχει κόστος, επίσης καλύτερα μακρυά από αυτές τις δίαιτες

Member
    Λέω να την κάνω αλλά τόσα γιαούρτια την ημέρα μου φαίνονται πολλά. Αν τρώω 1 ή 2 πειράζει;;

Senior Member
    το μονο που πειραζει ειναι πως θα χασεις 1 βδομαδα... και θα πας πισω .. γιατι συνηθως με τετοιου ειδους διατροφες οτι χανεις το παιρνεις εις διπλουν..
    καλυτερα να ξεκινησεις με μια ισοροπημενη διατροφη...

καλημερα κοριτσια!
    συμφωνω με την zwhtsa κι εγω ειμαι υπερ της υγιεινης διατροφης. να ρωτησω κατι αλλο και απαντηστε μου ειλικρινα..
    οταν τελειωσει η εβδομαδα με το γιαουρτι και το κοτοπουλο και εχετε χασει τα 5 αυτα κιλα με διαιτα εξπρες.... μετα τι περιμενετε να γινει;
    αφου θα αρχισετε να τρωτε κανονικα, διαφορετικα φαγητα θα ξαναπαρετε.

επιπλεον να τονισω κατι που πιστευω ακραδαντα και δεν το εχω δει γραμμενο πουθενα στο σαιτ μας (αν καπου ειναι σορρυ)

ειναι αλλο να θελεις να καταπολεμησεις την υπερφαγια, τη βουλιμια και την ανορεξια και τελειως διαφορετικο να κανεις διαιτα.
    δυο τελειως ξεχωριστα κεφαλαια.
    τα παραπανω για να τα ξεπερασουμε δεν θελει στερηση καμιας μορφης, γιατι τελικα μας γυριζει εναντιον μας με χειροτερα επεισοδια..
    θελει πρωτα να βρουμε την ισορροπια μας, να μην γινουν τετοιου ειδους επεισοδια για αρκετα μεγαλο διαστημα και μετα σταδιακα να αρχισουμε λίγο να μειωνουμε ποσοτητες για να χαθουν και τα τελευταια κιλα.

τι πιστευετε και εσεις;

Senior Member
    συμφωνώ μαζί σου.αλλά κάθε μα κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.αυτό που είναι σωτήριο για τον παχύσαρκο είναι καταστροφικό για τον βουλιμικό,κ αυτό που μπορεί να βοηθήσει τον βουλιμικό μπορεί να χειροτερέψει την κατάσταση του ανορεξικού. το μόνο σίγουρο είναι οτι οι δίαιτες εξπρές κάνουν κακό σε όλους!

Junior Member
    kalhmera!! egw ksekinaw apo simera auth thn dieta ..thelw na xasw 10 kila an thn kanw diladi gia 2 vdomades tha tha ta xasw?

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast