Γιατί πάχυνα??? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 57
    tweetaki15
    Guest
    γιατι σου πεφτει βρε η αυτοπεποιθηση τι επαθες;τι λεγαμε πριν να αγαπας τον εαυτο σου............

Senior Member
    Μα άμα είσαι εσύ παχύσαρκη, εγώ δλδ τι είμαι;;;

tweetaki15
    Guest
    σε παρακαλω μα καταρχας αλλη ηλικια εχεις εσυ αλλη ,εχουμε διαφορετικουσ οργανισμουσ κ σωματοτυπους

Senior Member
    Ρε συ, τι σχέση έχει η ηλικία; Είσαι 65 κιλά με πόσο ύψος δεν ξέρω, 1,73? Και λέγεσαι παχύσαρκη?

tweetaki15
    Guest
    ε απο την φωτο δν με ειδες καλα......απο λες τις οπτικες γωνιες,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

marili δεν είσαι παχύσαρκη αλλά για κάποιον λόγο το "παίζεις " παχύσαρκη. Είναι πολύ ακραία η διατροφή σου και δεν αρμόζει στην ηλικία αλλά ούτε και στον σωματότυπο σου. Δηλαδή αν θεωρείς εσύ στα 65 ότι είσαι παχύσαρκη, εγώ στα 95 πρέπει να πάω να αυτοκτονήσω?Για χαλάρωσε λίγο και να τρως ικανοποιητικά γεύματα.Αν πάλι εξακολουθείς να πιστεύεις ότι είσαι παχύσαρκη ή χοντρή ή όπως αλλιώς το αποκαλείς, τότε το πρόβλημα να ξέρεις πως δεν βρίσκεται στο σώμα σου αλλά στο μυαλό σου.Καλοπροαίρετα τα λέω όλα. Σύνελθε...

tweetaki15
    Guest
    το ξερω βρε ολα στο μυαλο μου ειναι.......να δω ποτε θα το καταλαβω.......ολεσ αυτο μου λετε ε μαλλον δικιο θα εχετε.....

Senior Member
    Καλά γιατί την πέφτετε τώρα στο κοριτσάκι? Και άλλες δεν είναι εδώ μέσα που θέλουν να χάσουν 5-6 κιλά? Ψυχραιμία!

Senior Member
    επειδή lidal μου, όσο τρέφουμε την εμμονή της με τα κιλά της, τόσο θα πιστεύει ότι θα έχει πρόβλημα..της τα είπα κ προσωπικά.. κάθε 2-3 ποστ όλο κ κάποια μας της λέει ότι είναι μια χαρά, τότε απαντά "δίκιο θα εχεις" κ μετά απο λίγο τα ίδια..

απο ενα σημειο κ μετα δεν ξέρω κατά πόσο όλη αυτή η προσοχή που εισπράττει απο εδώ της κάνει καλο. μακάρι να ειμαι εγω η παράξενη κ να έχω αδικο..

tweetaki15
    Guest
    κοριτσια με τον εαυτο μου πρεπει να τα βρω κ αν οντως τα καταφερω αυτα δν θα χω κανενα προβλημα......σας ευχαριστω πολυ

Junior Member
    γιατι παχυνα?
    επειδη ετρωγα πιτσες σουβλακια μακαροναδες και αλλες σαβουροβλακεις...
    επεινα και τις φοβερες κοκα κολες και ειχα γινει 102 κιλα..
    τωρα ειμαι 84 και συνεχιζω

Senior Member
    Καλώς τον stockton ! Πώς πάει το μέτρημα;

Junior Member
    καλα εσυ?
    οχι στην σαβουρα. ναι στην γυμναστικη

mpravo re stockton!!!kali sinexeia!kai go na kseres ti savoura exo faei...alla den paleuetai allo.kala einai kai ta giaourtakia, den simfoneis????

Senior Member
    Originally posted by stockton

οχι στην σαβουρα. ναι στην γυμναστικη
    Τώρα αυτό πώς να το εκλάβω;Χμμμ

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast