Γιατί πάχυνα???
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 57

Γιατί πάχυνα???

Οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν αρκετά κιλά παραπάνω λένε ότι το έριχναν στο φαγητό όποτε τους συνέβαινε κάτι. Με μένα δεν ίσχυε αυτό και δεν ξέρω αν ισχύει και για όλους τους άλλους. Ίσως είναι μια καλή δικαιολογία αυτό για τον εαυτό μας. Προβλήματα έχουμε όλοι,σοβαρά και μη,αδύνατοι χοντροί(έκανα και ρίμα)Εγώ προσωπικά λατρεύω το φαγητό, μου αρέσει. Ψυχολογικά εδώ και 1,5 χρόνο είμαι στην καλύτερη μου φάση.Είμαι πολύ ευτυχισμένη, αλλά παρόλα αυτά δεν σταμάτησα το φαγητό. Έτσι έμαθα από μικρή. Το φαγητό να μην είναι μέσο συντήρησης, αλλά χαράς. Έτρωγα πολύ από μικρό παιδάκι.Για αυτό και από την εφηβεία μου και μετά ήμουν πάντα γύρω στα 20 κιλά πάνω από το φυσιολογικό.Μέχρι που η κατάσταση μου έφτασε στο απροχώρητο. Ο αδερφός μου και οι γονείς μου, μου έλεγαν μονίμως πως πρέπει να πάω σε διαιτολόγο. Επειδή όμως έχω κάνει κατά διαστήματα άπειρες δίαιτες και τις έχω σταματήσει σε λίγο διάστημα, αποφάσισα να ξεκινήσω τα reductil. Είμαι πολύ καλά εδώ και 6 μέρες και είμαι σίγουρη πια ότι θα συνεχίσω έτσι και πως θα φτάσω σε ένα πολύ καλό σημείο ώστε να μην είμαι περήφανη μόνο για το μέσα μου, αλλά και για το έξω μου. Ποτέ μου δεν είχα βέβαια ιδιαίτερο κόμπλεξ, παρότι είχα αρκετά επιπλέον κιλά Και πάντα με πείραζε ο αδερφός μου και πάντα αγχωνόμουν να μην ακούσω καμιά χοντράδα στο δρόμο από παιδάκια ή από κωλόπαιδα. Αλλά τώρα είμαι τόσο ήρεμη,χαρούμενη και αποφασισμένη και σ'αυτό συμβάλει και αυτό το forum.Δεν ακούω τίποτα και κανέναν. Εσείς πάλι μου συμπαραστέκεστε χωρίς να χρειαστεί καν να πείτε κάτι. Όταν βλέπεις ότι κι άλλοι είναι στην δική σου κατάσταση και προσπαθούν, σε δραστηριοποιεί και σε πορώνει...Ελπίζω να καταφέρω να γίνω κι εγώ κομμάτι της ωραίας σας παρέας!Φιλιά !!!

tweetaki15
    Guest
    placebo μου καλωσηρθες κ παλι.....εχουμε ξαναμιλησει κ σε νιωθω απολυτα,,,μπραβοσ σου που χεις τη δυναμη κ προχωρας μακαρι να την ειχα κ εγω....

Senior Member
    Καλή δύναμη κοπέλα μου! Είμαι και γω στην ομάδα "R" (Reductil).

Senior Member
    placebo μπραβο σου
    συνεχισε ετσι και μην ακους κανενα κακοβουλο σχολιο

mpa,den me xalaei tipota tora.apo ti stigmi pou den peinao, eimai mia xara.kai kammia mikri ligouritsa na mou erthei, tin ksepernao eukola!loipon vasia, exoume akrivos ton idio stoxo!ante kali mas sinexeia!!!

Senior Member
    Originally posted by placebo

Αλλά τώρα είμαι τόσο ήρεμη,χαρούμενη και αποφασισμένη και σ'αυτό συμβάλει και αυτό το forum.Δεν ακούω τίποτα και κανέναν. Εσείς πάλι μου συμπαραστέκεστε χωρίς να χρειαστεί καν να πείτε κάτι. Όταν βλέπεις ότι κι άλλοι είναι στην δική σου κατάσταση και προσπαθούν, σε δραστηριοποιεί και σε πορώνει...
    Ελπίζω να καταφέρω να γίνω κι εγώ κομμάτι της ωραίας σας παρέας!Φιλιά !!!
    Mα είσαι ήδη κομμάτι της παρέας μας!
    Κι η δική σου προσπάθεια θα δώσει και σε κάποιον άλλον το κουράγιο,που του λείπει...

Placebo καλή αρχή, ξεκινάμε σχεδον ταυτοχρονα και ελπίζω να τα πάμε και η δύο καλά!!!
    Σχετικά με το γιατί τρώμε (και επομένως παχαίνουμε) προσωπικά δεν θα απέκλεια ως αρχικό λόγο το άγχος χωρίς να είναι και ο μοναδικός.
    Στην προσωπική μου περίπτωση πέρασα 2 χρόνια πολύ δύσκολα σε δουλειά και προσωπική ζωή και έβαλα 6-8 κιλά όπως ήταν αναμενόμενο. Αυτό που με ξαφνιασε και αποφάσισα να βάλω ένα στοπ με τα reductil είναι ότι τον τελευταίο χρόνο που από δουλειά ηρέμησα ξανά και έφτιαξε και η σχέση μου φορτώθηκα άλλα 4 κιλά χωρίς να έχω δικαιολογία.
    Προφανώς το φαγητό είναι και αγχολυτικό είναι και συνήθεια!
    Εδώ και με τα reductil πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση για να μην ξεφύγουμε.
    Λοιπόν, δεν έχει σημασία τι κάναμε μέχρι χτες. Βλέπουμε τι κάνουμε τώρα με την υποστήριξη ανθρώπων που περνάνε τα ίδια!

Junior Member
    καλημέρα
    ειδα οτι αναφερεστε στο reductil...επειδη δεν ειχα ασχοληθει ποτε με θεματα διαιτας παρα μονο τον τελευταιο χρονο (αφου φορτωθηκα καμια 30αρια κιλα)θα ηθελα καποιεσ συμβουλες γυρω απο το reductil αι να βοηθα στην απωλεια βαρους
    ευχαριστω και καλη αρχη σε οσους ξεκινησαν διατροφη

ADRIANA
    καλώς ήρθες. Η πείρα μου είναι πολύ μικρή από reductil αλλά θα σου πω τι νομίζω ότι καταφέρνει. Στην δική μου περίπτωση κάνει την ανεξέλεγκτη επιθυμία ελένξιμη αλλά δεν σε απαλλάσσει και τελείως από την λιγούρα. Πρέπει να ασκείς και εσύ τον αυτοέλεγχο σου. Και σίγουρα επισκέψου κάποιο παθολόγο αρχικά έστω και συμβουλευτικά και για ένα γενικό τσεκ απ και έλεγχο πίεσης. Καλή επιτυχία σε όποια προσπάθεια κάνεις

ούτε εγώ μπορώ να σε βοηθήσω καθότι παίρνω τα χάπια μόνο μία εβδομάδα.Μέχρι στιγμής δεν έχω παρενέργειες και δεν πεινάω.Τρώω φυσικά 3 ελαφριά γεύματα γιατί δεν θέλω να καταπονήσω τον οργανισμό μου.Λιγούρες ελάχιστες, καμμία σχέση με παλιότερα.Φυσικά για να τα πάρεις θα πρέπει να κάνεις τις απαραίτητες εξετάσεις!καλή επιτυχία ό,τι και να αποφασίσεις να κάνεις andriana!καλή επιτυχία και σε όλους τους άλλους!

Senior Member
    Εγώ προσωπικά πάχυνα από αντικαταθλιπτικά, αυξάνουν την όρεξη, και δεν ξέρω εγώ τι άλλο κάνουν. Γι'αυτό παιδιά, μην παίρνετε

καλη αρχή placebo...
    εγω δεν ξερω απο τι παχυνα ακριβως μαλλον απο πολλα αλλα το μονο που ξερω ειναι οτι τα σχολια των αλλων με πληγωνουν με εξοργιζουν με αποδυναμωνουν με γυρνανε πισω...κοιτα μπροστα μη κοιτας πισω μην ακους τιποτα...καλη δυναμη

tweetaki15
    Guest
    egω βεβαια μια παχαινω μια αδυνατιζω............δυσκολα αυτα τα ατιμα ανεβωκατεβασματα.........

Senior Member
    Originally posted by marili
    egω βεβαια μια παχαινω μια αδυνατιζω............δυσκολα αυτα τα ατιμα ανεβωκατεβασματα.........
    Εσύ marili είσαι μία χαρά, κανονική, στα κιλά σου. Απορώ γιατί μπαίνεις στους παχύσαρκους!! Oh my God, μου πέφτει η αυτοπεποίθηση

Page 1 of 4 123 ... LastLast