ρουχα για παχουλες.. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 34
    Junior Member
    den fovasai??
    egw kai mono apo to fovo tou xeirourgiou tha adynatiza
    110 kila me ti ypsos?

Junior Member
    kai ginetai laparoskopika h kanonika se anoigoun?

Senior Member
    λαμπαροσκοπικα... με μονο μια μερα νοσηλεια. τρεις μετα το χειρουργιο ηδη περπατας!

Senior Member
    1.71ειναι το υψος μου. εχω ταλαιπωρηθει τοσο με διαιτες που βρεθηκα τη ζωη μου. ετυχε να εχω διπλα 3 παραδειγμα απο κοπελες που εκαναν επεμβαση και εγιναν κορμαρες..

Junior Member
    kalimera
    argisa ligo na dw ta mnm.egw meta bias aggizw to 1.60 kai me xtesino zygisma aggixa ta 90k
    meta to arxiko sok pira mia pasta na glikathw...den mporw na pw oti exw dokimasei diaita kathe fora pou to skeftomai gia diaita trww parapanw..
    an sou einai eukolo kapoia stigmh na me enhmerwseis gia to thl tou giatrou ..na arxisw na psaxnw ligo giati twra den einai mono aisthitiko to zhthma alla exw kai provlima ygeias me thn xolisterinh,triglikeridia ktl
    se eyxaristw

Senior Member
    paidia sto mat fashion aparadekta ta rouxa...
    alla brhka ena kataplhktiko magazisto kolwnaki... akriba rouxa men alla teleia.
    kai to kuriotero den me thewrousan 'eidiki kathgoria'. enoiwtha basilisa!!!! kai ta rouxap ou pswnisa? paidia h leksh kataplhktika einai ligh!!!!!

adriana mou th deutera eixa rantebou me to giatro! telios ola kala kati eksetaseis mou edwse mono na kanw kai tha kleisw hmeromhnia epembashs. ΣΚΡΕΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2106502948

Senior Member
    Γεια σου Zwhtsa! Εγω εψαχνα μηνες να βρω ενα φορεμα εδω στην περιφερεια που μενω, τιποτα δε μου καθοταν καλα, πηγα Θεσσαλονικη τελικα και εραψα ενα φορεμα την τελευταια στιγμη.
    Ηθελα να ειναι τελειο γιατι θα ημουν η νονα και οπως και να το κανεις τα ματια ολων ειναι στραμμενα στη νονα και στο μωρο!
    Το αποτελεσμα???????
    Το φορεμα ΧΑΛΙΑ!!!! Το κακο ειναι οτι μου το στειλαν τελευταια στιγμη και δεν ειχα περιθωρια.....
    Η βαφτιση ηταν στις 5, ετοιμαστηκα και στις 4:45' εψαχνα ρουχο για να βαλω! Τελικα εβαλα ενα κουστουμι που το ειχα παρει το Πασχα!!! Και πηγαν τζαμπα και τα 250euro που το πληρωσα! Δεν το εβαλα ποτε και το χω χωσει ουτε εγω ξερω που για να μη το βλεπω!!!
    Χαιρομαι που εσυ βρηκες κατι που σου αρεσε πολυ!
    Ηθελα να σε ρωτησω, ποσο κοστιζει η επεμβαση?

Senior Member
    θα μου κοστιζει γυρω στα 6000 γιατι δεν εχω ακομη ασφαλιστικο ταμειο. οποτε τα δινω ολα...

Senior Member
    Παιδιά βρήκα ένα κατάστημα για παχουλές στην Καλλιθέα Θησέως ψηλά, λέγεται extra large. Δεν νομίζω όμως να έχει καλά ρούχα, μόνο καθημερινά, αλλά μια ματιά θα μας πείσει

zwhtsa καλημέρα,
    ποιό είναι το μαγαζί στο κολωνάκι?
    Πές και σε εμάς που έχουμε και άλλο γάμο τέλος Αυγούστου και πρέπει να αρχίσουμε να ψάχνουμε το νέο συνολάκι.

Senior Member
    MARINA RINALDI
    και ειναι επι της Σκουφα αν θυμαμαι καλα!

αλλα να εισαι προετοιμασμενη να τα σταξεις... εγω πηρα 2 παντελονια ( 1 υφασματινο καλο και 1 τζιν) και 3 μπλουζες ( μια καλη 2 καθημερινες) και το συνολο ηταν τριψηφιος αριθμος!
    αλλα και μονο που τα φορουσα τα ρουχα και ενοιωθα τελειως διαφορετικα απο τα marks & spencer που επερνα μεχρι τωρα ειπα χαλαλι... τελειως διαφορετικη εφαρμογη και με κολακευαν απιστευτα!!!
    εξαλλου ειναι τα τελευταια μου ρουχα σε αυτο το νουμερο! απο τις 23 ιουλιου ξεκιναει η αντιστροφη μετρηση για μια αλλη εμφανιση!!!
    σκεψου ειμαι 1,71 και 117 κιλα και πηρα το προ τελευταιο νουμερο.. εχει ρουχα μεχρι αρκετα μεγαλα νουμερα και μεγαλη ποικιλια, οχι μονο ενα δυο οπως σε αλλα μαγαζια και τελος..!

Senior Member
    Με γειά σου,Ζωήτσα μου! Καλοφόρετα και τελευταία φορά στα μεγέθη αυτά!
    Και στη Θεσσαλονίκη υπάρχει αυτή η εταιρία(Αγ.Σοφίας με Νίκης)για όποιον ενδιαφέρεται...
    Φαντάζομαι εννοούσες πως το σύνολο ήταν τετραψήφιος αριθμός...
    Κι εννοείται πως δεν έχουν καμία σχέση με τα marks & spencer...
    Εμένα πάντως εκεί μόνο τα εσώρουχα,μπυζαμάκια,νυχτικ ές,ρόμπες και συναφή μου αρέσουν...
    Τα ρούχα για έξω είναι κάπως...Επίσης ιδιαίτερη γραμμή έχουν τα TRICOT.
    Όλο τσαχπινιές κι ασυμετρίες...Όταν είχα γίνει νονά,εμένα εκείνα με έσωσαν...
    Λέει πως έχουν κατάστημα και στο Βόλο,αλλά ίσως είναι παλιά η πληροφορία,
    γιατί και στην Κατερίνη που υποτίθεται πως έχει,ξέρω πως έκλεισαν από καιρό.

--->ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤRICOT ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το υποψιάστηκα ότι είναι η Marina Rinaldi.
    Δεν έχω τολμήσει να μπω ποτέ γιατί είχα δει τιμές στην βιτρίνα του καταστήματος στο Ψυχικό και είχα αλλάξει δρόμο.
    Αν έμεινες ευχαριστημένη πάντως αξίζει μια δοκιμή.

Senior Member
    ναι τετραψηφιος ηθελα να πω
    εχουν και στο ψυχικο και γλυφαδα μαγαζι απο οτι ειδα...

δεν ειδα εσωρουχα και νυχτικακια στο μαγαζι....

Senior Member
    Nαι,δεν ήμουν και πολύ σαφής...Στα marks & spencer εννοούσα...

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast