CONTROL APPETITE (power health)
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Senior Member

CONTROL APPETITE (power health)

Παιδιά καλημέρα!
    Για πείτε αν το έχετε δοκιμάσει και αυτό? Αποτελέσματα? Έπιανε? Έκοβε την όρεξη?
    Τα φώτα σας!

Member
    Καλημέρα!
    Να σου πω την αληθεια δεν το έχω δοκιμάσει και δεν θέλω να πω για το συγκεκριμένο. Έχω δοκιμάσει απο άλλη εταιρεία κάτι αντίστοιχο και δεν μπορω να πω οτι έκανε δούλεια. Απλα μου δημιουργούσε κάτι σαν "αηδία" και είχα μια άσχημη γεύση και αναγλούλα, οπότε λογικο να μη θέλω να φάω, αλλα μου χάλαγε τη διάθεση.
    Όταν όμως με έπιανε η λαιμαργία για γλυκό, (π.χ. πριν αδιαθετήσω) δεν το λάμβανα και πολύ υπόψιν. Πιστεύω οτι η όρεξη μειώνεται όσο περνάει ο καιρός, μέχρι να προσαρμοστείς στη νέα σου διατροφή για παράδειγμα. Όταν ας πούμε κόβεις το βραδυνό, οι πρωτες μέρες είναι εφιαλτικες, δεν ειναι? Μετά όμως συνηθίζεις. Βρές καλύτερα ένα σνάκ με λίγες θερμίδες για να κόβεις την όρεξή σου, όπως άπαχο ζελέ, μπάρες δημητριακών ή ένα παξιμαδάκι πριν τον ύπνο. Καλύτερα θα αισθάνεσαι και είναι και πιο οικονομικό, μιας και όλα αυτα τα σκευάσματα κοστίζουν...
    ʼποψή μου πάντα, ισως κάποια άλλη το έχει δοκιμάσει με αποτελέσματα, ασ δούμε τι θα πούν. φιλια!

Senior Member
    Μάλιστα, μάλιστα!
    Για πείτε κι άλλες βρε παιδιά!

Senior Member
    εγω lidal εχω δοκιμασει το control appettite xs,lipotox.Διαφοπα στην οπεξη μου αλλα και στα κιλα εχω δει μονο με το lipotox.

Senior Member
    Δυστυχώς εμένα τα LIPOTOX δεν μου μείωσαν καθόλου την όρεξη........ Βλέπεις κάθε οργανισμός ανταποκρίνεται διαφορετικά. Τα αγόρασα τα CONTROL APPETITE και αυτή τη στιγμή ξεκινάω και τα παίρνω. Θα σας ενημερώσω από Δευτέρα για τα αποτελέσματα. Πειραματόζωο έγινα!