Results 16 to 27 of 27
Thread: ΓΙΑΤΙ ΠΑΧΑΙΝΕΙ Η ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΗ ?
-
22-06-2009, 23:36 #16
Naki,καλώς μας ήρθες! Γιατί παχαίνει η συγκατοίκηση;
Γιατί για να φτάσουμε εκεί σημαίνει πως η σχέση έχει ήδη φτάσει σ'ένα καλό επίπεδο,όπου χαλαρώνουμε κι είμαστε 100% ο εαυτός μας
(μαζί κι ο μέχρι τότε κρυφός)συνεπώς δεν είμαστε πλέον στην τσίτα να εντυπωσιάσουμε με την εμφάνιση στο ραντεβού μας,
μένουμε αρκετά βράδια μέσα,από τη στιγμή που πλέον έχουμε το χώρο μας,άρα τρώμε(αφού δεν πάμε σινεμά,βόλτες,ποτό κλπ),
μας πλακώνει κι η ρουτίνα με τις καθημερινές της απαιτήσεις και αφηνόμαστε λιγάκι(εξάλλου ο άλλος ήδη μας αγαπά,όπως κι αν είμαστε-λέμε τώρα)
μαγειρεύουμε και τσαχπινιές να ικανοποήσουμε τον...συγκάτοικο(να δει τι καλά που είναι να ζει μαζί μας κανείς και τι έχανε τόσο καιρό)
ν' ανταπεξέλθουμε και στα επίπεδα της αναμφισβήτητα τέλειας μανούλας του,το φαγητό είναι φροντίδα,αγάπη κλπ,κλπ...
Συν κάτι οι φόρμες που δε σφίγγουν,κάτι τα μαλλιά που είναι με κλάμερ πιασμένα,κάτι η κούραση που παραμελούμε αισθητικά τον εαυτό μας
και χωρίς να το πολυκαταλάβουμε έχουν ανέβει και τα νούμερα στη ζυγαριά και μαζί και τα νεύρα στο κόκκινο!
Τα κορίτσια σου έδωσαν αρκετές διατροφικές ιδέες,που μπορείς να τις συνδιάσεις με...βραδινή εξάσκηση!( τι άλλο θα έλεγα τάχα; )
Γιατί άμα έχεις αγώνα το βράδυ,δεν τρως βαριά (καθότι σε νοιάζει η καλή επίδοση),επίσης καις θερμίδες και μετά συνήθως χαλαρώνεις
και κοιμάσαι,οπότε τη βγάλαμε τη δύσκολη νύχτα και πάλι!Τώρα άμα έχει μπάλα...μπαίνεις στο φόρουμ να βγάλεις τη βραδιά...
- 23-06-2009, 00:55 #17
Συμφωνώ απόλυτα ότι η συγκατοίκηση με το έτερον ήμισυ βλάπτει σοβαρά τη σιλουέτα μας!! Από την άλλη η συγκατοίκηση με στριμμένη συγκάτοικο αδυνατίζει.. Λίγο τα νεύρα, λίγο το τσίτωμα, λίγο το άγχος.. μοντελάκι είχα γίνει στο τρίτο έτος στο πανεπιστήμιο.. μετά φυσικά της έδωσα τα παπούτσια στο χέρι, μεσολάβησε η γνωριμία και μετέπειτα συγκατοίκηση με τον νυν σύζυγο.. και να σου η ανηφόρα στα κιλά!! Όπως και να'χει, όταν κάποιος σ'αγαπάει, θα σεβαστεί την προσπάθειά σου να κρατηθείς αν αυτό θέλεις, θα τρώει μαζί σου τις καρμπονάρες στις 12 το βράδι αν αυτό θέλεις, και θα σου λέει και ψεμματάκια όταν τον ρωτάς "αγάπη μου, πάχυνα;" Απόλαυσέ το τώρα που είστε ακόμη στα "μέλια" και όλα θα βρουν το δρόμο τους!! Αν μπορείς να το συνδιάσεις και με μία σχετική αυτοσυγκράτηση ως προς τις ακρότητες.. και πολλή πολλή "βραδινή εξάσκηση" όπως είπε και η προλαλήσασα "εγώ είμαι αθώα δεν ξέρω τίποτα", θα βρείτε τις ισορροπίες σας και σε σχέση με το φαγητό!
23-06-2009, 09:02 #18
Υπαρχει και μιά άλλη περιπτωση.
Η συγκατοίκηση μπορεί να παχαίνει, όμως μπορεί απλά στο φλερτ από την χαρά μας να χάνουμε καποια κιλά και με το που συγκατοικούμε τα παίρνουμε όλα πίσω και απλά ξαναγίνόμαστε το ίδιο.
Στην περίπτωση μου αυτό συνέβη. Είμαι τα ίδια κιλά την εποχή που γνώρισα το φίλο μου (104) είχα καταφέρει να φτάσω 91 (το οποίο ήταν θεικό για εμένα) και μετά μέσα σε συνολικά 3 χρόνια (2 από τα οποία συγκατοίκούμε) κατάφερα να επιστρέψω θριαμβευτικά.
και δεν είμαι καν καλή ή μερακλού μαγείρισσα...
Ο λόγος που ξανα-πάχυνα?
Προφανώς ο λόγος που είμαι παχιά γενικά! Σαβουριάζω!
Μια φίλη μου μου παραπονιόταν το ίδιο. Πόσο πάχυνε! Δεν θυμάται ότι εκτός από το σύντομο διάστημα της αρχής της γνωριμίας με τον φίλο της που από την χαρά της δεν έτρωγε τίποτα και είχε χάσει 8 κιλά γενικά είναι στα ίδια κιλά με πάντα(άντε και κανένα δύο παραπάνω το πο-λύ!).
Επομένως,
εκτός από κάποιους που απλά χαλαρώνουν με την συγκατοίκηση νομίζω ότι οι περισσότεροι απλά επιστρέφουμε στον παλιό καλό μας εαυτό, ίσως και με κάνα δύο κιλάκια παραπάνω γιατί ως γνωστόν όσο μεγαλώνουμε συσσωρευουμε (δυστυχώς!!!)
23-06-2009, 09:46 #19
Οπως καταλαβα ολες τα ιδια περναμε περιπου....Παντως εγω δεν ημουν ποτε τοσα κιλα, ημουν 7 με 10 λιγοτερα παντα.....οποτε μαλλον απλα γουρουνιασα πολυ ολον αυτο το καιρο.
Επισης Nadine, ευτυχως δεν εχω φτασει σε σημειο να περιφερομαι στο σπιτι με χαλια μαλλια και μασκες στο προσωπο και τετοια ( αν και ετσι με εχει δει, αφου μου εκανε lazer ), και αυτο ειναι το αλλο θεμα.
Οτι αφου φροντιζω τοσο το προσωπο μου και τα ρουχα μου και ολα αυτα, γιατι δε προσεχω και το σωμα μου?
Και τι να πω τωρα? Εχει ενα δικιο. Ευτυχως παντως που εχει τροπους και δε μου λεει ποτε "μη φας αλλο'' και τετοια, οπως κανει η μικροτερη αδερφη μου ( πολυ αδυνατη ) στο αγορι της, ο οποιος ειναι αρκετα ευσωμος και με πολυ ορεξη παντα. Και τον εχει κανει κουρελι τον ανθρωπο.
Αυτα βλεπω και λεω οτι αξιζουν οι θυσιες για το εαυτο μας αλλα και για καποιον που μας αγαπαει και θελει να μας φροντιζει και να μας βλεπει καλα!!!
23-06-2009, 12:38 #20
Naki μου,
ασφαλώς και δεν εννοούσα πως επειδή συγκατοικήσατε θα φτάσετε στα επίπεδα αυτά!
Απλά δυστυχώς συνήθως όταν περνάει ο έρωτας περνάνε -πολύ κακώς- και άλλα μαζί...
Σου εύχομαι να είσαι πάντα καλά με τον άνθρωπο σου και να σου βγάζει τον καλύτερο σου εαυτό!
Κι αφού είναι και γιατρός και έχει δει κάθε σου εικόνα,έχεις ένα λόγο παραπάνω να νιώθεις άνετα μαζί του!
Δηλαδή εσύ πήγες σε ιντιτούτο να μεταμορφωθείς σε κύκνο κι εκεί ήδη σε περίμενε ο πρίγκιπάς σου!
ʼντε!Ας κάνουν και καμιά καλή δουλειά αυτά τα ισντιτούτα!
23-06-2009, 12:55 #21
ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ....
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ...
ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΠΑΩ ΕΚΕΙ ΕΙΧΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ, ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΛΟΥΣ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟΥΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΠΑΡΑ ΚΑΤΙ, ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΑΚΙ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΤΕΛΟ ( ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΧΑΧΑΧΑ)
ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΚΡΙΜΑ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΠΕΛΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΣΩΜΑ.
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΜΙΑ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ.
ΚΑΙ ΠΗΓΑ.
ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΩΡΑΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ.
ΟΛΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΘΕΑ.
ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ....ΔΕ ΠΙΣΤΕΨΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ, ΑΛΛΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΑ.
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΣΤ....ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΑΞΑΜΕ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΜΑΤΙΕΣ.
Ε! ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΛΕΙΖΕΡ, ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΑΛΛΟ.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΤΩΡΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ....ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΕΡΑΣΕΙ.....
ΚΑΙ ΝΑΙ NADINE MOY ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ....ΕΛΠΙΖΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ!!!
ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ....... ΟΥΦ!!!!
23-06-2009, 13:06 #22
Αχ!Σοφό μου Naki,εσύ,που τόσα χρόνια δεν πάχαινες,αλλά επένδυες και τώρα καρπώνεσαι το μόχθο σου!
Πάντως,τώρα που όλα μπήκαν στη σειρά τους(βλέπω και τα παιδάκια στη γωνιά τους να περιμένουν...)
δεν έχουμε άλλο λόγο να τα κουβαλάμε τα ρημάδια τα παραπάνω κιλά...Αλίμονο σ'εμάς,που ακόμα επενδύουμε!
23-06-2009, 13:20 #23
NOMIZΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ....ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΟ.....ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΛΗΘΙΝΟ...
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΙ ΠΕΙΣΜΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΡΩΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ....
ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΗΛΑΔΗ?....ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ....
ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΜΙΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ.....ΑΠΛΑ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΑΞΙΜΟ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΠΟΛΥ!!!!
ΑΡΧΙΣΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΤΩΡΑ!!!
23-06-2009, 13:28 #24
Aνάμεσα στα πολλά αδιάφορα πορτοκάλια κάπου βρίσκεται και ένα ξεχωριστά κομμένο μισό...
Μόνο μην αρχίσει να σαπίζει μέχρι να κυλίσει δίπλα του να εφαρμόσει το δικό μας μισό κομμάτι...
Αχ!Αρχίσαμε τις φιλοσοφίες κι είναι ακόμα μεσημέρι...Φαντάσου τι έχει να γίνει αργότερα και με μία...βότκα πορτοκάλι!
23-06-2009, 13:44 #25
ΕΙ!!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΜΗΝΥΜΑ NADINE....
ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ!!!
23-06-2009, 13:55 #26
Originally posted by Naki!
ΕΙ!!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΜΗΝΥΜΑ NADINE....
ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ!!!
Καλά,καλά! ʼντε,από έτσι :
γίνομαι έτσι για την πάρτη σου :
Ικανοποιημένη;
23-06-2009, 14:05 #27
ΧΑΧΑΧΑ!!!... ΝΑΙ ΝΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕΡΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΚΙ!!!
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία