Results 1 to 9 of 9
-
24-06-2009, 14:01 #1
Αποτελέσματα χολοπαγκρεατικής εκτροπής με RNY στου 25 μήνες
Μετά από 2 εκατέρωθεν αναβολές του αρχικού ραντεβού,πήγα στο Ρίο στις 10.06.09 αντί στις 13.05.09.
Αποτελέσματα εξετάσεων καλά,προληπτικά εδώ και 1 μήνα παίρνω βιταμίνη D γιατί παρατηρήθηκε μείωση οστικής πυκνότητας.Αυτό οφείλεται εν μέρει στο χειρουργείο ως καταβολικό σύνδρομο συνήθως προσωρινά,όπως ας πούμε κάποια στιγμή υπήρχε τριχόπτωση και εν μέρει στο ότι δεν το πίνω το γαλατάκι μου και με τα τυριά γενικώς δεν έχω και ιδιαίτερες σχέσεις.Όσοι ήμασταν παρόντες και ήμασταν από 2 έτη και πάνω κάναμε και την ενεσούλα μας B12(για μένα ένας λόγος παραπάνω λόγω του επικείμενου χειρουργείου που έκανα στις 17.06.09 και θα ποστάρω σχετικά).Το βάρος κυμαίνεται στα 98-100 κιλά και είναι στη φάση της οριστικής σταθεροποίησης,εκτός αν κόψω τη ζάχαρη οπότε θα χάσω λίγο ακόμη.Αν όμως την συνεχίσω,λίγο λίγο όλο και κάτι θα βάζω.
Αυτό που δεν μου άρεσε είναι ότι λόγω της δραματικής αύξησης των ραντεβού και των καθημερινών επεμβάσεων που πραγματοποιούνται,είναι ανθρωπίνως αδύνατο να μας βλέπει πλέον ο η προισταμένη του τμήματος διατροφής η Κα Νάνσυ που είναι εξαιρετική,καθώς και ο Κος Καλφαρέντζος ΄Έτσι από τους 18 μήνες και μετά,για να μπορεί να παρακολουθεί σωστότερα τους νέους εγχειρισμένους,για να εκπαιδευθούν και άλλοι άνθρωποι στην όλη διαδικασία μιας και Καθηγητής κάποια στιγμή θα συνταξιοδοτηθεί,θα μας παρακολουθούν οι συνεργάτες του για τα διαδικαστικά αλλά θα είναι διαθέσιμοι στα γραφεία τους για μια καλημέρα στο τέλος της ημέρας ή αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα οπότε θα μας παραπέμουν σε εκείνους.
Η μέχρι τώρα ροή ήταν: παραλαβή από το ειδικό γκισέ για τους παχύσαρκους τα ήδη γραμμένα παραπεμπτικά με τις εξετάσεις του καθενός,δίναμε αίμα και όσοι χρειαζόταν κάναμε καμπύλη ζαχάρου,πηγαίναμε για ζύγισμα και αν χρειαζόταν ενεργειακές ανάγκες ηρεμίας,κατόπιν στην Κα Νάνσυ για ιστορικό και διατροφικές συμβουλές καικ καταλήγαμε όλοι μαζί κατά τις 13.30 στο γραφείο του Καθηγητή όπου μας έβλεπε έναν έναν μαζί με την Κα Νάνσυ,συμβουλές και παρατηρήσεις,εξέταση του τραύματος και τελειώναμε κατά τις 14.30-15.00.
Τώρα πλέον το ιστορικό θα το δίνουμε σε μια άλλη κυρία άφού δώσουμε αίμα με τα παραπεμπτικά,ζύγισμα,αν χρειάζεται B12 και αν κρίνουν ότι υπάρχει κάτι που θα πρέπει να δει η Κα Νάνσυ ή ο Καθηγητής θα μας στέλνουν εκεί.
Είχε 1 κοπέλα που ήταν στα 10 χρόνια,έφτασε αν θυμάμαι μέχρι 68 κιλά,τώρα είνα ανάμεσα 71-74,ύψος γύρω στο 1,68 μου φάνηκε,μια χαρά ήταν,για 1η φορά στα 10 χρόνια δεν θα έβλεπε τον Καθηγητή(άρα πρόσφατα εφαρμόστηκε αυτή η αλλαγή),προσέχει την ζάχαρη πολύ μου είπε(πως τα καταφέρνει δεν την ρώτησα )όπως και δεν την ρώτησα τι επέμβαση είχε κάνει,καθώς θεωρούσα δεδομένο το είδος για 10 χρόνια πριν....
Όταν όμως μαζί με τον συνοδοιπόρο από το Μάιο του 2007 πήγαμε να πούμε μια καλημέρα στη Νάνσυ και στον Καθηγητή είδα μια κυρία στρουμπουλή και κοντούλα να θέλει να κλείσει ραντεβού.Έπιασε την κουβέντα ο άλλος,11 χρόνια επέμβαση,δακτύλιος!Κοιταχτ ήκαμε,λέει εσείς τι κάνατε παιδιά;της εξηγούμε,την έχει ακούσει την επέμβαση και τώρα θέλει να ξανακάνει γιατί τα ξαναπήρε και θα την κράζει ο γιατρός.Όπως μας είπε,τα 2 πρώτα χρόνια ήταν εντάξει αλλά πλέον τώρα τρώει όσο πριν.Λέω,γιατί δεν στον ρυθμίζει; και απ'ότι κατάλαβα τα πρώτα 'πειραματόζωα' δεν ήταν με ρυθμιζόμενο δακτύλιο,ή τουλάχιστον έτσι ήξερε και μας μετέφερε.Εικάζω ότι τότε στις πιο ελαφρές περιπτώσεις που τώρα τους κάνει σληβ ή μπαι πας (όχι χολοαγκρεατική),τότε ως Πανεπιστημιακό μελετούσαν τι αποτελέσματα μπορούν να έχουν με λιγότερο επεμβατική μέθοδο.Αλλιώς δεν μπορώ να το εξηγήσω μιας και όπως χαρακτηριστικά λέει στις συνεδρίες ο Καθηγητής,'λίγους δακτύλιους έχω βάλει,αλλά έχω βγάλει πάρα πολλούς'.Αυτά......
- 06-07-2009, 02:02 #2
Στελάρα,τι κάνεις;Είσαι σε διακοπούλες ή ακόμα εδώ;
Πώς νιώθεις μετά και την κοιλιοπλαστική;Υποχώρησε ο πόνος;
Ελπίζω να είσαι καλά!Περιμένω νέα σου!Φιλιά!
13-07-2009, 03:58 #3
Originally posted by NADINE
Στελάρα,τι κάνεις;Είσαι σε διακοπούλες ή ακόμα εδώ;
Πώς νιώθεις μετά και την κοιλιοπλαστική;Υποχώρησε ο πόνος;
Ελπίζω να είσαι καλά!Περιμένω νέα σου!Φιλιά!
13-07-2009, 04:20 #4
Χαίρομαι που είσαι καλά,Στελάρα μου και προπαντός που δεν ένιωσες έντονο πόνο,γιατί πολύ το φοβόμουν!
Το πρήξιμο δε μας ενοχλεί.Θα υποχωρήσει στο χρόνο του.Φαντάζομαι όμως χάνεις τα μπανάκια σου τώρα...
ʼντε,μανάρι,πάει κι αυτό!Καλή δύναμη για τη συνέχεια!Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!Φιλάκια!
Υ.Γ. Αν θέλεις κάνεις edit στα ποστ που θέλεις να διαγράψεις και επιλέγεις μετά delete this message και τέλος,edit post.
Στην επιβεβαίωση της δοκιμής μου έσβησα το δικό μου νωρίτεραΌνειρα γλυκά και να προσέχεις!
16-07-2009, 23:30 #5
Χαίρομαι που είσαι καλά,Στελάρα μου και προπαντός που δεν ένιωσες έντονο πόνο,γιατί πολύ το φοβόμουν!
Το πρήξιμο δε μας ενοχλεί.Θα υποχωρήσει στο χρόνο του.Φαντάζομαι όμως χάνεις τα μπανάκια σου τώρα...
ʼντε,μανάρι,πάει κι αυτό!Καλή δύναμη για τη συνέχεια!Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!Φιλάκια!
Υ.Γ. Αν θέλεις κάνεις edit στα ποστ που θέλεις να διαγράψεις και επιλέγεις μετά delete this message και τέλος,edit post.
Στην επιβεβαίωση της δοκιμής μου έσβησα το δικό μου νωρίτεραΌνειρα γλυκά και να προσέχεις!
16-07-2009, 23:31 #6
Originally posted by stelios
04-09-2009, 17:53 #7
Στελάρα,πού χάθηκες,βρε ψυχή;Όλα μια χαρά όπως πάντα;
Πώς ήταν το καλοκαίρι σου;Εκείνες τις βουτιές τις κάναμε;
08-09-2009, 06:10 #8
Στελάρα,πού χάθηκες,βρε ψυχή;Όλα μια χαρά όπως πάντα;
Πώς ήταν το καλοκαίρι σου;Εκείνες τις βουτιές τις κάναμε;
08-09-2009, 06:11 #9
Aχόρταγε!
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή