ΘΕΛΩ ΠΑΙΔΑΚΙ... ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ ΔΕΝ Μ΄ΑΦΗΝΟΥΝ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27
    tweetaki15
    Guest
    ax eygenia μου με λιγη προσπαθεια κ θελω ειμαι σιγουρη πως θα τα καταφερεις

Senior Member
    αχ θελω ναι ρε γαμωτο...........

tweetaki15
    Guest
    θα τα καταφερεις κ ειμαι σιγουρη φιλη μου,στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ,με ολη μου την ψυχη

Member
    Καλημέρα Ευγενία μου,
    Καλωσήρθες και απο εμένα. Θα σου πω τη δική μου εμπείρια σ' αυτό το θέμα και ελπίζω να σε βοηθήσω. Εμείς λοιπόν προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδάκι περίπου 2 χρόνια. Εγώ τότε ήμουν 95 κιλά και πολύ απελπισμένη, ο άντρας μου όχι τόσο, και προσπαθούσαμε να δούμε που υπήρχε το πρόβλημα. Λοιπόν πήγαμε σε έναν γυναικολόγο ο οποίος αυθαίρετα έβγαλε μόνο από τα κιλά ότι έχω πολυκιστικές και μου έδωσε χάπια. Αυτό κρατησε και ρώτα το γυναικολόγο σου. Υπάρχουν χάπια, δε θυμάμαι τώρα το όνομα τους, τα οποία τα παίρνεις μέτα που θα σου τελειώσει η περίδος,εστω και αυτες τις δύο φορες το χρόνο, και με αυτά κάνεις ωορηξία κανονικα στις 13-15 ήμερες και η πιθανότητα να μείνεις εγκυος με αυτά είναι 80%. Έτσι έμεινε έγκυος η κουνιάδα της αδερφής μου δυο φορές και έχοντας μόνο μια φορά το χρόνο περίοδο.
    Να σου συνεχίσω την ιστορία μου. Εμάς δε μας έκαναν τίποτα τα χαπάκια γιατί δεν υπήρχε πρόβλημα τέτοιο. Μετα αλλάξαμε γυναικολόγο και κάναμε ότι εξετάσεις υπήρχαν και δεν υπήρχαν και εγώ και ο άντρας μου και κάποιο σοβαρό πρόβλημα δε βρέθηκε. Για την ακρίβεια βρέθηκαν κάποιες ασήμαντες κύστες. Ο γιατρός μου είπε ότι σε άλλη περιπτωση δε θα έκανε τίποτα αλλά σε μένα και μόνο για ψυχολογικούς λόγους θα μου τις έβγαζε. Έτσι και έγινε. Εγώ χαλάρωσα και μετά απο 3 μήνες έμεια πρώτη φορά έγκυος!!!!! Έκανα τον κούκλο μου και ο γυναικολόγος μου μου είπε ότι όσο θυλάζω είναι σχεδόν αδύνατο να μείνω έγκυος. Λοιπόν έχοντας απίστευτα χαλαρώσει και έχοντας υπόψη μου οτι τελικά μπορώ να μείνω έγκυος έμεινα έγκυος στους 9 μήνες και θυλάζοντας το γιο μου. Ο γιατρός δε το πίστευε. Η πρώτη του κουβέντα ήταν: "ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ"?
    Αυτο σου λέω και εγώ. Εντάξει στη δική σου περίπτωση υπάρχει αποδεδυγμένο πρόβλημα. Αλλά αυτο αντιμετωπίζεται. Εσύ να χαλαρώσεις και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά. Να χαιρεσαι τον έρωτα και όχο εκείνη την ώρα να σκέφτεσαι: άραγε έμεινα έγκυος? Να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν. Να πας διακοπές , να βγαίνεις με αυτους που αγαπάς και όλα θα έρθουν μόνα τους.
    Το ξ'ερω τώρα που θα το διαβάζεις θα λες από μέσα σου ότι όλα αυτά στα λέω από θέση ισχύος και δεν έχεις άδικο. Αλλά πιστεψε με πέρασα και εγώ πολύ δύσκολα. Πολλά βράδια έκλαιγα μόνη μου κρυφά απο τον άντρα μου για να μην τον στεναχωρω.
    Τώρα όμως που τα βλέπω άπό μακριά έτσι είναι. Θα δεις και εσύ την ίδια άποψη θα έχεις μετά.
    Σου εύχομαι τα καλύτερα!!!

Senior Member
    Evampas μου σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια, να σου ζησουν τα μωρακια σου και να τα δεις οπως ποθεις!!!!!

Οσον αφορα το θεμα μου, νομιζω οτι τα χαπακια αυτα ειναι τα serpafar μονο που τα παιρνεις στη δευτερη ημερα της περιοδου και οχι μετα. αν βρεις χρονο θα ηθελα να ρωτησεις την κουνιαδα σου αν ειναι τα ιδια γιατι οπως καταλαβαινεις ειναι πολυ σημαντικο για μένα....

να σου πω κ ενα νεο.. σημερα ξεκινησα διαιτα μπας και καταφερω να χασω κανα κιλο. Ελπιζω να αντεξω...

φιλακια πολλα!!!!!!!!!!!!!

tweetaki15
    Guest
    μπραβο ευγενια μου καλα κουραγιααααααααα

Senior Member
    ευχαριστω μαριλι μου.........

Senior Member
    Ευγενία μου μπράβο σου για όλη αυτή την προσπάθεια,για τα πλάνα ,τους στόχους και τα όνειρα...Είναι όνειρα ζωής.Σου εύχομαι ολόψυχα να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις και να βγεις νικήτρια από τον αγώνα αυτό...Γιατί κακά τα ψέματα όσοι είμαστε εδώ στο φόρουμ δίνουμε τον προσωπικό μας αγώνα...Θέλω μόνο μα σου πω,πως επειδή αυτές οι προσπάθειες συνήθως παίρνουν λίγο περισσότερο χρόνο απ'όσο θα θέλαμε,υπάρχει μια πεπατημένη δηλαδή που ακολουθείται,προσπάθησε να χαίρεσαι και να απολαμβάνεις έστω και το πιο μικρό καθημερινό σου κατόρθωμα...Μην ξεχνάς να χαμογελάς όποτε βλέπεις τη ζυγαριά σου να έχει κατέβει έστω και λίγο και να παίρνεις δύναμη και ώθηση για ακόμη μεγαλύτερα αποτελέσματα...Τίποτα δεν είναι τόσο τραγικό όσο το βλέπουμε στην αρχή μιας προσπάθειας...Yes you can...που λένε και οι φίλοι μας τα αμερικανάκια...Να χαίρεσαι λοιπόν τη ζωή και να επαναλαμβάνεις στον εαυτό σου πως εμείς φτιάχνουμε τη μοίρα μας,εμείς δημιουργούμε την καθημερινότητά μας και εμείς και μόνο εμείς μπορούμε να αλλάξουμε -και γρήγορα μάλιστα- όσα δεν μας αρέσουν...
    Φιλιά πολλά,σίγουρα μπορείς να τα καταφέρεις...μπορείς!

Senior Member
    σε ευχαριστω αστεροσκονη για ολα αυτα που μου ειπες!!!!!!!!!!!!

ξερω οτι θα ειναι δυσκολα και πιστευω οτι θελει πολυ δυναμη για να το καταφερω!!!!!! αλλα υποσχομαι οτι θα προσπαθησω.. και τωρα που εχω και την παρεουλα σας πιστευω οτι δεν θα εγκαταλειψω...... ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ.................

θα μιλαμε τωρα ετσι????????

φιλακια πολλα!!!!!!!

Senior Member
    Για αυτο είμαστε εδώ Ευγενία μου...Για να μιλάμε και να λέμε όλα όσα μας απασχολούν...και να αλληλοβοηθούμαστε...Ο καθένας από εμάς αντιμετωπίζει τα δικά του,προσωπικά "προβλήματα"...Μαζί όμως,η καθημερινότητα γίνεται πιο ευχάριστη,πιο απλή,πιο εύκολη...

Junior Member
    Prin 6-7 xronia imouna 140 kila.. kai adiathetousa kathe 1-2 xronia.. kai an..
    ksekinisa diaita. exasa ta prwta 15 kila kai ektote adiathetw kathe 31 meres.
    xwris xapia. xwris tipota.. pistevw oti o organismos sou tha antapokrithei amesws. kalo kouragio. aksizei..

Senior Member
    σε ευχαριστω πολυ cher μου...

και εγω εκει ελπιζω να χασω τα κιλα μου και να επανελθω σε φυσιολογικα επιπεδα οσον αφορα το κυκλο μου!!!

Page 2 of 2 FirstFirst 12