kriseis panikou - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 50

Thread: kriseis panikou

Junior Member
    eime 20 xronwn..

Administrator
    θερμή παράκληση,
    ρίξτε μια ματιά
    http://www.e-psychology.gr/index.php?option=com_content&task=view&id= 219&Itemid=
    ευχαριστώ.
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

Senior Member
    οκ νικο.ευχομαι να μην με ξαναπιασουν οι παλιοκρισεις.παντος τα φαρμακα με ηρεμουνε αρκετα κ δεν ανχονομαι κ πυστευω οτι αφου δεν μαζευω νευρα κ ανχος δεν 8α με ξαναπιασουν σιντομα κ οσο κανω 8εραπια.απλα τωρα βρικα ψυχο8εραπευτη να με βοη8ηση ωστε να μην περνω μια ζωη φαρμακα και ψυχιατρο για να μ κανονιζει τις δωσεις.ακομα να βρω.λετε να παω σε καποιον π εφημερευει ?γιατι οικονομικα δεν μπορω να πλιρονω δυο λογης γιατρους.

Senior Member
    σχετικα με τις κρισεις πανικου,,,,υπαρχει καμια περηπτωση να τρελα8ει καποιος που πασχει απο αυτες στο τελος?π.χ σχιζοφρενεις κλπ?μην γελατε αχαχαχ απλα ειμαι λιγακι περιεργη

Senior Member
    όχι με τίποτα!!έχω ρωτήσει ψυχίατρο γιατί κι εγώ φοβόμουν!!

Member
    Μαρία τίποτα δεν πρόκειται να πάθεις , και ας υποφέρεις λίγο τώρα.

Senior Member
    ok σας ευχαρηστω κοπελαρες.χ8ες στης 4 τα ξημερωματα με επιασε ενας πολυ ελαφρης σε σχεση με τους αλλους πανικους.ιπια ενα σεροξατ ακομα και εγινα περδικι

Senior Member
    γιατι δεν απανταει κανεις βρε?

Senior Member
    δεν νομιζω να πα8εις τπτ απολιτος.το μονο σιγουρο ειναι αυτο και εχω πιστει τελικα.εχεις ακουσει ποτε να πε9ανει κανεις απο κρισει πανικου η να τρελα8ει?
    αυτο με τα ξανακ πολυ καλο .να ξερεις ρε παιδι μου οτι αν σε πιασει 8α εχεις αμεσα την λυση.8α το κοιταηω και γω μετα που 8α κοψω τα σεροξατ μιας και τα αρχισα πολυ προσφατα τα τελευταια.

Senior Member
    τι δεν καταλαβα με πιο τροπο σε βοη8ησε ο ψυχιατρος σου.

Senior Member
    lol αλλο παλι και αυτο.μηπως ο ψυχιατρος σου χριαζετε ψιχιατρο?λολ η διλκια μου μου λεει να κανω πραγματα που με ευχαρηστουν κ να αποφευγω δυσαρεστες καταστασεις. το μονο που φοβαμαι ειναι να μενω μονη δεν αντεχω την μοναξια πλεον ενω πρωτα α μου αρεσε καπως.και μαλιστα μαρεσει να ειμαι κοντα στην μαμα μου δεν ξερω νιο8ω μεγαλη ασφαλια κοντα της και ανησιχω καπως γιαυτο.οπου ειναι παω και κα8ομαι κοντα της.ειναι νορμαλ αυτο?λολ λετε να ειμαι μαμακια?:P

Senior Member
    εγω δεν φοβαμαι παω παντου μονο στην αρχη που με επιασε στο κρεβατι ο διαολος αυτος(μονο ετσι χαρακτιριζετε) δεν η8ελα να πευτω στο κρεβατι και μαλιστα σκευτομουνα να απρω κενουριο αλλα μου ρφυγαν γρηγορα αυτες οι φοβιες κιας με επιασαν μετα πολυ πιο υσχιροι πανικοι.αλλα και παλι δεν μου μεινανε καποιες φοβιες ευτιχος.απλα υποφερω και περιμενω να περασει,

Senior Member
    και σε σεν α το ιδο ευχομαι.ειναι δυσκολο πολυ αυτο που περναμε

Senior Member
    Originally posted by maria...
    κριση...με πιανει κριση.κι αμα με πιασει δεν μπορει ενας ολόκληρος στρατος να με κρατήσει.αχαχαχ μου ταιριαζει πολυ το τραγουδακι αυτο τελικα.

Senior Member
    Τελικα αρχισαν τα φαρμακα να με πιανουν. Εκανα και λιγη ψυχοθεραπεια σημερα και η ψυχολογος ειπε οτι δεν χριαζομαι αλλη γιατι ειμαι πολυ συνηδιτοποιημενο ατομο και οτι ξερω που παταω. λολ. πηγα και σε ψυχιατρο μου εγραψε 2 κουτια σεροξατ τα οποια 8α περνω 2 χρονια και ζαναξ μονο για ωρα αναγγης. Μου εδειξε επισης ενα κολπο με την αναπνοη που 8α το κανω πρωι μεσημερι βράδυ μεχρι να εξασκηθω καλα και να το κανω και οταν με πιανει κριση. Τωρα 3 μερες νιώθω υπεροχα καλυτερα και απο πριν τις κρισεις .

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast