Results 1 to 4 of 4
Thread: Iνστιτούτα Αδυνατίσματος
-
28-06-2009, 18:26 #1
Iνστιτούτα Αδυνατίσματος
Είχε κανείς σας πικρή εμπειρία? Τον εξαπάτησαν ποτέ? Και δεν εννοώ στο αν σε αδυνατίζουν, αλλά σε θέμα χρημάτων. Εμένα ας πούμε μου υποσχέθηκαν ότι θα φτάσω το στόχο μου σε 4 μήνες και τότε θα πάρω όχι μόνο το ποσό που έδωσα για κάποιες χ θεραπείες αλλά κι επιπλέον το ποσό bonus. Εχει τύχει σε κάποιον από σας να κάνουν παρόμοια προσφορά και να αθετήσουν τη συμφωνία?
- 28-06-2009, 23:09 #2
Θα σου πώ μόνο ότι τα ινστιτούτα είναι επιχειρήσεις και μάλιστα απο τις πιό επικερδής!Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν ότι αν επέστεφαν τα χρήματα που δίνεις και μάλιστα έδιναν και μπόνους τότε θαέίχαν κλέισει!Απ?ότι βλέπεις όμως σε εποχές οικονομικής κρίσης αυτά ανθούν.Κοινή λογική.Μήπως έχεις υπογράψει ότι αν πετύχεις το στόχο σου και σου ζητηθεί απο την εταιρία να διαφημήσεις (με αφίσες φωτογραφίες συνεντεύξεις τηλεόραση κτλ)το ινστιτούτο;Στην περίπτωση αυτή μόνο θα πάρεις;;τα λεφτά σου πίσω.Που δεν θα είναι τα λεφτά σου αλλα΄η αμοιβή σου για τη διαφήμηση.
29-06-2009, 06:26 #3
Εφη αυτά που λες τα έχω σκεφτεί κι εγώ. Το θέμα είναι ότι δεν έχω υπογράψει ακόμα κάτι κι απλά έχω λάβει πολλές υποσχέσεις. Και μόνο τα λεφτά μου πίσω να πάρω για ένα τέτοιο πρόγραμμα αξίζει. Απλά ήθελα να ξέρω αν έχει τύχει και σε κάποιον να τον κοροϊδέψουν και να μην πάρει ούτε τα λεφτά του. Εχω μπερδευτεί.
29-06-2009, 13:06 #4
Εξαρτάται πιστέυω από το ινστιτούτο.
Στις μεγάλες αλυσίδες ινστιτούτων κοροιδεύουν.
Υπαρχουν όμως και άλλα μικρότερα που κάνουν καλά την δουλειά τους. Θυμάμαι κάποτε πήγαινα σε ένα ινστιτούτο εδώ στην γειτονιά και έκανα μηχανήματα παθητικής γυμναστικής και ένα μηχάνημα για αποσυμφόρηση ( για την κατακράτηση) κιλά πολλά δεν έχασα αλλά αλλά το σώμα μου άλλαξε προσ το καλύτερο σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα
Στόχοι
28-06-2025, 21:10 in Με καφέ και συμπάθεια....