σας αρεσουν τα piercing;;;;;;; - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 16 FirstFirst ... 513141516 LastLast
Results 211 to 225 of 231
    Senior Member
    Originally posted by mtsek85
    Βad μου πίστεψε με, αν κάνεις την αρχή με τα τατοο, μετά δε θα έχει γυρισμό!!! γίνεται εθισμός!!!! αλλά πολύ γλυκός!!!!

εγώ ξεκίνησα με ένα μικρό σχέδιο στον αστράγαλο που το ήθελα από παιδί, τώρα έχω φτασει στα 7 τατοο και θέλω κ άλλο!!!!!!

Βέβαια όλα είναι διακριτικά, δε προκαλούν τα βλέματα και σε σημεία που είναι καθαρά για πάρτη μου.

Πολύ όμορφη η τέχνη του τατουάζ!!!

Piercing έχω στον αφαλό και τη μύτη και σκέφτομαι το Πάσχα να κάνω στο κάτω χείλος... Αλλά δε το έχω πάρει πολύ ζεστά ακόμα... Μαρέσει σαν ιδέα και εικόνα, αλλά με ξενίζει το ότι θα μείνει στη συνέχεια σημάδι στο πρόσωπο... θα δούμε...
    Αν κανεις piercing στο κατω χειλος, θα μεινει ενα πολυ μικρο σημαδι το οποιο δεν θα φαινεται. Εγω εχω κανει piercing στο κατω χειλος και οταν δεν φοραω σκουλαρικι κανεις δεν το προσεχει. Δεν φαινεται τιποτα γιατι ειναι μια παρα πολυ μικρη τρυπα (το μονο που ισως φανει), ουτε ουλη, ουτε τιποτα

Senior Member
    Originally posted by marili
    Originally posted by Maria Hope
    ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΤΟΥΑΖ!!!!!!!!!!!!!! Κ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ :crazy::P ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΙΧΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    χαχαχαχαχα γεματη αυτοπεποιθηση ετσι πρεπειιιιιιιιιιιιι :smilegrin:
    :wink2::wink2::wink2::wink2::wink2::wink2:

Senior Member
    Originally posted by marili
    Originally posted by vivian20
    Βad μου πίστεψε με, αν κάνεις την αρχή με τα τατοο, μετά δε θα έχει γυρισμό!!! γίνεται εθισμός!!!! αλλά πολύ γλυκός!!!!

εγώ ξεκίνησα με ένα μικρό σχέδιο στον αστράγαλο που το ήθελα από παιδί, τώρα έχω φτασει στα 7 τατοο και θέλω κ άλλο!!!!!!

Βέβαια όλα είναι διακριτικά, δε προκαλούν τα βλέματα και σε σημεία που είναι καθαρά για πάρτη μου.

Πολύ όμορφη η τέχνη του τατουάζ!!!

Piercing έχω στον αφαλό και τη μύτη και σκέφτομαι το Πάσχα να κάνω στο κάτω χείλος... Αλλά δε το έχω πάρει πολύ ζεστά ακόμα... Μαρέσει σαν ιδέα και εικόνα, αλλά με ξενίζει το ότι θα μείνει στη συνέχεια σημάδι στο πρόσωπο... θα δούμε...
    Αν κανεις piercing στο κατω χειλος, θα μεινει ενα πολυ μικρο σημαδι το οποιο δεν θα φαινεται. Εγω εχω κανει piercing στο κατω χειλος και οταν δεν φοραω σκουλαρικι κανεις δεν το προσεχει. Δεν φαινεται τιποτα γιατι ειναι μια παρα πολυ μικρη τρυπα (το μονο που ισως φανει), ουτε ουλη, ουτε τιποτα
    κ εγω εχω σκουλαρικι στη μυτη κ στον αφαλο ...κ σαν μακρυνη σκεψη σκευτομαι στο κατω χειλος....αλλα απ τη μια δισταζω γιατι αν μια στις τοσες φαινεται>????γιατι του χρονου θα κανω την πρακτικη μου σε νοσοκομειο κ θα ναι καπως να παω με το σκουλαρικι εκει,,,,:smug b:
    Χμμμμ σιγουρα στην πρακτικη σου στο νοσοκομειο δεν θα πηγαινεις με το σκουλαρικι. Θα το βγαζεις. Απο προσωπικη εμπειρια και απο ατομα που επισης εχουν τρυπα στο κατω χειλος, η τρυπα στο κατω χειλος δεν φαινεται. Με λιγο concealer γινεται αορατη, αλλα και χωρις μακιγιαζ δεν φαινεται. Εγω καθε φορα που λεω οτι εχω τρυπα στα χειλη δεν με πολυπιστευουν και μ'αρεσει να βαζω καμια βελονα (αν μου βρισκεται προχειρη) για να τους ψιλοσοκαρω. creepy :P

Senior Member
    Εγώ εχω μια πανέμορφη τίγρη στο πόδι πανω από τον αστράγαλο. Θα ήθελα πολύ να την συνεχίσω και να γίνει σαν πίνακας αλλά δεν με αφήνει ο άντρας μου....

Θέλω να κάνω μια αράχνη με τον ιστό της πίσω στο σβέρκο αλλά και πάλι μουρμουράει ότι ο θεός μας εδωσε το σώμα καθαρό, και του απαντάω μας το έδωσε καθαρό για να το βάφουμε εμείς όπως εμείς θέλουμε, αλλά δεν κολλαει τίποτα....

Θέλω να κάνω και το όνομα του γιού μου στον καρπό του χεριού μου απαυτό που φένετε μόνο με μπλακ λαϊτ (δεν ξέρω πώς λέγεται, μιτσοκόλο για ρίξε λίγο φως). Αυτό παίζει πολύ στο μυαλό μου, και μάλλον θα το κάνω σε κάπια φάση της ζωής μου, φτάνει να ξέρω πως ο τατουίστας θα είναι καλός.

Απο σκουλαρίκια κάποτε είχα 8 στο 1 αυτί και 6 στο άλλο αλλά τώρα δεν φοράω τίποτα. Θέλω να βάλω ένα στο χέρι, στο δέρμα ανάμεσα στον δείκτη και τον αντίχειρα.

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Τάκης;
    Όπως λέμε Μάκη,Τάκη,Σούλα,αγαπημένα μου κατσαριδάκια;
    Του Αγίου Τακίου θα γιορτάζει;Έλα...Δε θέλω τέτοια...
    Κι αν πάρει από το δικό σας σόι και βγει κορίτσι;Τι θα την κάνουμε;Τάκα;
    Να γίνει και λίγο ζουμπουρλούλα να την πειράζουνε τάκα τάκα μαμ;
    Αποκλείεται!Απαιτώ επανεξέταση του θέματος και προτάσεις νέες στην κρεβατοκάμαρα!

Πέρα από την πλάκα τώρα...Σοβαρεύομαι και ρίχνω ιδέα!ʼμα είναι δισύλλαβο δε θα'ταν σούπερ
    να κάνετε τη μία συλλαβή εσύ και την άλλη ο καλός σου,σε κάποιο σημείο μάλιστα,που εύκολα να ενώνεστε;
    Δε θέλω πονηρές σκέψεις στην σοβαρή μου πρόταση,παρακαλώ και συνεχίζω:Όπως μισό μισό του δώσατε
    το γενετικό υλικό κι όπως εκείνο θα σας ενώνει κι ολοκληρώνει,ένα πράγμα...Μα πού τα βρίσκω;

Πάντως κι εγώ όταν θεωρούσα πως θα με αφορούσε η γέννα,καισαρική θα ζητούσα όπως και δήποτε!
    Και για μένα(ένα ακόμα χειρουργείο στα τόσα) και για το παιδί.Εδώ καλέ,υπάρχουν γυναίκες ανάμεσα μας
    (ονόματα δε λέμε-υπολήψεις δε θίγουμε)που γέννησαν παιδιά και φοβόντουσαν τον πόνο της βαριατρικής!

Μπαντγκερλάαααααααααααακι ιιιιιιιιιι:love::love::love::love::love: :love::love::love::love::love:
    λοιπον αυτο με το μισο μισο ονομα πολυ το εχουμε σκεφτει...αλλα δεν ξερω αν θα δειχνει ωραια...εγω θαθελα κ το ονομα του ανδρα μου αλλα ποτε δε ξερεις! ανντε να σβηνεις μετα τατου...χαχαχαχχα:saint:
    εγω δεν ειπα τιποτα η Ναντιν φταιει Γιαννημου χαχαχ :P
    ελα σε πειραζω δε διαβαζει εδω...το θεωρει λεει προσωπικο μου χωρο...ημαρτον Κυριε!
    Αμα βγει κοριτσι να το βγαλουμε ταμαμ, που σημαινει κ ενταξει στα τουρκικα :P αχ κουκλε Κεναν τι αυτοκτονησες ρε γαμωτο...
    αφησες τοσες θαυμαστριες μονες με το σηριαλ χωρις συνεχεια...

Senior Member

οκ τοτε ...marili και mitsokolo μηπως γινεται να κανουμε εγγραφη για ενα χρονο? χαχαχαχα ή παει με την επισκεψη?!??!

Senior Member
    marili μου εγω εχω μονο τα απλα σκουλαρικια επειδη κανω τις τρυπες , δεν πουλαω σχεδιακια δυστηχως...
    οντος ειναι εθιστηκη η δερματοστιξη αλλα πρεπει να το αγαπας και να το κανεις για καποιο σκοπο και οχι για μοδα η για να δειξεις κατι!
    εμενα το σωμα μου παντως ειναι το ''ημερολογιο'' μου
    οτι εχω πανω μου απεικονιζουν καταστασεις και ''σταθμους'' και συμαντικα γεγονοτα της ζωης μου, και οτι εχω μεσα στην ψυχη μου, το ξερω μονο εγω και το σωμα μου.
    γιαυτο επελεξα αυτην την δουλεια ειναι πολυ συμαντικη για μενα! ενα απ τα αγαπημενα μου quotes ειναι τα 2 παρακατω:

~ ''tattoo is the mark of the soul''
    ~ ''tattoo is better than eternal love, it lasts 6 months longer''

:P :P

Senior Member
    Originally posted by click
    Originally posted by mitsokolo
    υποφερτος ο πονος (θα ελεγα)
    μερικα σημεια ''πονανε'' πιο πολυ οπως , πελματα ποδιων, παλαμες πλευρα , εσωτερικο μπρατσου, μοιροι και γεννητικα οργανα.
    θα περιεγραφα τον πονο σαν να σε γδερνει ενα μικρο γυαλλακι με ηλεκτρισμο
    για εσωτερικο καρπου και λιγο πιο πανω εχουμε καποια ιδεα?
    στο εσωτερικο του καρπου που εχω εγω,δεν πονεσε καθολου,περισσοτερο πονεσα στις τρυπες στα αυτια παρα οταν εκανα τατου!

Καλησπέραααααααααααααααα κι από'μένα!!!!!
    Εγώ έχω στην μύτη, εδώ και ένα χρόνο και γενικά μ'αρέσουν τα piercing!!!!
    θέλω όμως και τατουάζ να κάνω, αλλά όταν θα χάσω τον δεύτερο άνθρωπο που 'χω πάνω μου, για να μην μου κατσιάσει!!!! χιχι!!!! :smilegrin:

Senior Member
    bigwild rose εγω εχω 11 και ολη την πλατη και δεν εχει χαλασει κανενα χανοντας ολα αυτα τα κιλα

μονο στην περιοχη τησ κοιλιας χαλανε αλλα οχι και τραγικα

Senior Member
    καλα αν χαλανε με το βαλε βγαλε κιλων την εκατσα, δεν εχω σκοπο βεβαια να ξαναπαχυνω οταν αδυνατισω αλλα ετσι ελεγα και στα 80 κιλα...κ ναμαι τωρα!
    ειμαι κ αφρατη ομοιομορφα με λιπος παντου οποτε το πιο ασφαλες σημειο ειναι στο χερι! χαχαχαχα

Senior Member
    δεν υπαρχει προβλημα καλε εγω εχασα 58 κιλα και δε χαλασε κανενα σε λεωωωωωωωωωωωωωω

εδω οτι θες να ρωτησεις το μαστορα :P

Senior Member
    καλα εγω ενα μικρουλη θελω μωρε... αλλα αν καποτε γινω κορμαρα θαθελα κ ενα μεγαλοοοοοοοοο στην πλατη χααχαχχα

Senior Member
    εχω να δηλώσω τα παρακάτω για τα ταττο μου, σχετικα με τον πόνο...

στον αστραγαλο δεν πονεσα
    στον καρπο ουτε
    στη μεση ειχα κριση δυσκοπαθειας οταν εκανα και τα 2 που εχω, οποτε ποναγα ετσι κ αλλιως...
    στον αυχενα δεν πονεσα παλι..
    στη ραχοκοκαλια το ενιωσα αρκετα μπορω να πω...
    και χαμηλα στην κοιλια (6-7 δαχτυλα κατω απο απο τον αφαλο) απλα δακρυσα απο τον πονο... ειχα κ ραγαδες και τα ειδα ολα... κ εκει εκανα κ το πιο περιπλοκο και το ενοωσα καλα....

αλλα δε παιζει, θα κανω κ αλλο!!!

θελω βασικα να κανω 3 αστερακια στον καρπο, διπλα απο αυτο που εχω τωρα και να κανω κ ενα ραχιολι ας πουμε απο φωτια γυρω απο αυτο που εχω στον αστραγαλο...

αυτα!!!

εγώ θέλω να κάνω ένα στον αυχένα, αλλά η μητέρα μου έχει κάνει επέμβαση στον αυχένα και με κράζει μόλις το ακούσει!!!! (βλέπετε της έχω τρελή αδυναμία)... μου λέει κάνε όπου αλλού θέλεις, αλλά όχι εκεί!!!!
    αλλά θα ήθελα κάτι μικρό και διακριτικό.... σκέφτομαι να κάνω ένα τατουάζ "Be Strong" γιατί έχω άνθρωπο που περνάμε τώρα τον καρκίνο και σκέφτομαι στο δεξί χέρι για να το βλέπω κάθε μέρα!!!! :spin:

Page 15 of 16 FirstFirst ... 513141516 LastLast