σας αρεσουν τα piercing;;;;;;; - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 16 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 231
    Member
    απλα θελει να το κανει οπως το εχει στο μυαλο της ....δεν πειραζει για 2 μηνες δεν χαθηκε ο κοσμος...εξαλλου τον αγαπαω πολυ και αυτος το ιδιο που ειναι το τελευταιο πραγμα που με απασχολει.

tweetaki15
    Guest
    α τοτε ενταξει βρε .αφου λενε το καλο πραγμα αργει να γινει............τοτε εχε υπομονη γιατι θα ναι πολυ καλο χεχεχε♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Senior Member
    η ωρα η καλη... ειστε καλα κοριτσια?

Member
    απεριοριστη!!!!!!και μιας που ειναι τετοιο σκοπευω να κανω ενα τατοο στον καρπο μου!!

tweetaki15
    Guest
    καλα ειμαστε ευγενια μου εσυ΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄saxowoman αληθεια ,αντε να το κανεισ καλωριζικο,τι σχεδιο σκευτεσαι

Member
    καλησπέρα σε όλους,

είμαι και εγώ μεγάλη fun των piercing και των tattoos. Τώρα πια αν και έχω 9 τρύπες στα αυτιά, φοράω μόνο ένα σκουλαρίκι ψηλά στο δεξί αυτί....είχα και στο χείλος αλλά πριν 9 χρόνια που ξεκίνησα να δουλεύω σε τράπεζα όπως φαντάζεστε το έβγαλα και έκλεισε η τρύπα. Επίσης, έχω δυο tattoos, ένα στο δεξί αστράγαλο tribal με ένα τριανταφυλλάκι και στην αριστερή μου ωμοπλάτη μια τέλεια μωβ πεταλούδα! Προσεχώς θα κάνω και το επόμενο που σίγουρα θα είναι το μονόγραμμα του συζύγου με κάποιο κινέζικο σύμβολο αλλά δεν έχω βρει ακόμη το τελικό σχέδιο.

tweetaki15
    Guest
    αχ χαιρομαι πολυ που εστειλες βρε.....πολυ ωραια τα τατουαζ σου απο τι λες κ αυτο το κινεζικο που σκευτεσαι να κανεις πολυ καλο ακουγεται.......ειναι της μοδας τα κινεζικα..κ γω θα θελα να κανω ενα μικρουλη.mdion εχεις κμια φωτο σου να μας στειλεις να τα θαυμασουμε;;;;;;;;;;;;;;;;;;♥♥♥♥♥

tweetaki15
    Guest
    επ που ειστε ολοι βρε ........γιατι χαμενοι για μπανακια τρεχετε

Member
    Καλημέρα Marili,
    το ΣΚ που θα τα βγάλω φωτό και θα σου τα στείλω από Δευτέρα που θα επιστρέψω!

Senior Member
    Originally posted by saxowoman
    απεριοριστη!!!!!!και μιας που ειναι τετοιο σκοπευω να κανω ενα τατοο στον καρπο μου!!
    χαίρομαι που αρραβωνιάζεσαι. η ώρα η καλή και η αδερφή μου αρραβωνιάζεται το άλλο Σάββατο. Επειδή έχω τατού από τα 16 και το Σε[τέμβρη που θα σταματήσω τα μπάνια θα κάνω το δεύτερο. 2 πράγματα θα σου πώ. Το πρώτο είναι να ΜΗΝ το κάνεις σε σημείο που φαίνεται. όχι καρπό θα το βλέπεις κάθε μέρα και θα το βαρεθείς. επίσης καλό είναι να το κάνεις σε σημείο που κρύβεται. π.χ το πρώτο είναι στη μέση μου και το δεύτερο θα το κανω στον σβέρκο.Και το δευτερον όσο ερωτευμένη και αν είσαι στα τατού υπάρχει ''νόμος'' να τα κάνουμε μόνο για την πάρτη μας αλλά γιατί μας αρέσει το σχέδιο και αυτό που βλέπουμε, και όχι για να μας θυμίζει κάτι γιατί αυτό κατά την γνώμη μου αλλά και πολλών άλλων κάποια στιγμή μπορεί να γίνει ''βάρβαρο"

tweetaki15
    Guest
    συμφωνω με το αλικακι κ ατζυ μου θα ταν καλο να το κανεις στο σβερκο που ειπε κ η αλικη γιατι εκει με δυσκολια θα το βλεπεις κ δεν θα το βαρεθεις,αλλα αν παλι θες στο καρπο καντο αλλα σιγουρεψου οτι δν θα το μετανιωσεις........

Member
    θα το σκεφτω κοριτσια ευχαριστω παντως!!

tweetaki15
    Guest
    τι σχεδιακι σκευτοσουν να κανεισ

Member
    """"ΑΝ""""""" απλα θα γινει απο 2 γραμματα σε 1

tweetaki15
    Guest
    apo 2 σε 1 πως δηλαδη΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄εεεεε εε

Page 6 of 16 FirstFirst ... 45678 ... LastLast