σας αρεσουν τα piercing;;;;;;; - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 16 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 231
    tweetaki15
    Guest
    το καινουργιο μου σκουλαρικι για τον αφαλο μου το πηρε το αγορι μου σημεραα τελειο εεεεεεε ,ειναι μια καρδουλα,δεν φαινεται πολυ καλα

Senior Member
    μπραβο και καρδουλες.... μαριλι μου!!!! τετοια να ακουω!!! πως εισαι κοριτσακι μου??

tweetaki15
    Guest
    πολυ καλα ειμαι ευγενια μου εσυυυυυυυυ τα νεα σου??????????♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Senior Member
    ολα καλαααααα μαριλι μου!!!!!!!!!!
    εχασα 4 κιλακια και η διαθεση μου εχει ανεβει στα υψη.......
    Πηγα και σε εναν καλο γιατρο και με εβαλε σε προγραμμα οσον αφορα το θεμα μου...
    Εσυ ???? ολα καλα με το παληκαρι?με τα κιλακια σου πως τα πας?

tweetaki15
    Guest
    με το παλικαρακι μου ολα καλα ,δεν θυμαμαι αν στο χω αναφερει αλλα ειμαστε 3 χρ μαζι κ με στηριζει πολυ.τωρα ως προς τα κιλα σα να βαλα μυαλο κ δεν μου χει γινει εμμονη τωρα για 5 κιλα δεν θελω ουτε να αγχωνομαι ,ουτε να στεναχωριεμαι βρε.♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Senior Member
    α κοριτσαρα μου νομιζα οτι ησασταν φρεσκοι... αλλα μαλλον εκανα λαθος. μπραβο κοριτσακι μου
    πολυ χαιρομαι για σενα. μια απο τα ιδια ειμαι και εγω με τον αντρουλη μου!!! Ετσι μπραβο με τα κιλα σου.. ν΄αποφευγεις στη ζωη σου τετοιου ειδους εμμονες και να εστιαζεις σε πιο ουσιαστικα πραγματα.... και αν θελεις ντε και καλα να τα χασεις.. καντο με το σωστο τροπο υγιεινα!!! εξαλλου ειναι καλο να προσεχουμε τη διατροφή μας και για αλλους λογους περαν της εμφανισης..

και παλι μπραβο... φιλακια πολλα πολλα

tweetaki15
    Guest
    ευχαριστω παρα πολυ ευγενια μου.....θελω να σε ρωτησω 2 πραγματακια.
    ποσο καιρο εισαι με τον αντρουλη σου κ πως εχασες 4 κιλακια σε 5 μερες ΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄πως τα καταφερες βρε

tweetaki15
    Guest
    σορυ κ ολας με τις πολλες ερωτησεις μου εεεεεεεεεεεε

Senior Member
    με το κωστη στις 24/11/2009 θα κλεισουμε 5 χρονια γνωριμιας ( 2 γαμου). Ξερεις
    παντρευτηκαμε την ιδια μερα που τα φτιαξαμε.. !!!!!
    οσο για τα κιλακια μου ακολουθω τη διατροφη της πενυς απο το ποστ''πολυκυστικες΄΄ θα βρεις γραμμενες τρεις εβδομαδες εκει!!! μην συγκρινεις ομως τη δικη μου απωλεια με τη δικη σου γιατι
    εσυ θες 5 κιλα να χασεις και εγω θελω 40..κλαψ. Οπως καταλαβαινεις ειναι πιο ευκολο για μενα να χασω αυτα τα κιλα..
    Σε καληνυχτω ομως τωρα γιατι χρειαζεται ο αντρουλης μου το λαπτοπ μου. αν χρειαστεις κατι ρωτα με και θα σου απαντησω αυριο!!

φιλακια πολλααααααααααααααααααααα ααα

tweetaki15
    Guest
    να σαι καλα ευγενια μου που απαντησες στα ερωτηματα μου .σε καληνυχτω κ γω φιλακια πολλα ...........αν χρειαστω κατι θα σα ξαναρωτησω βρε........

tweetaki15
    Guest
    καλησπερα σε ολες τι κανετε ,εχετε κανει κανα μπανακι,εγω αυριο πρωι πρωι θα παω για μπανιο με το αγορακι μου

Member
    marili μου καλημερα στειλε μου ενα μνμ στο κινητο γιατι αλλαξα συσκευη και το εχασα

tweetaki15
    Guest
    ενα σκουλαρικι που μαρεσει πολυ τελειο εεεεεεεεεεεεε

tweetaki15
    Guest
    να κατι το οποιο με το που το ειδα επαθα σοκ.......αν ειναι δυνατον ανθρωποι να φτανουν σε σημειο να κανουν τετοια πραγματα.......αλλα να μου πειτε αυτοι δεν ειναι ανθρωποι .........φρικια ............η συγκεκριμενη........ειναι πολυ...

tweetaki15
    Guest
    αν εχετε κ σεις καμια φωτο που να σας αρεσει η να σας προκαλει απεχθεια στειλτε να το συζητησουμε...

Page 7 of 16 FirstFirst ... 56789 ... LastLast