σας αρεσουν τα piercing;;;;;;; - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 16 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 231
    tweetaki15
    Guest
    δειτε το το νεο μου σκουλαρικιιιιιιιιι

Senior Member
    Μαριλι μου σου έχω νέα!!! εκανα τατοο!!!! οχι βρε γνησιο χιχι
    χενα στην παραλία είναι πολυ ωραίο.... εσυ πως τα πας????

Senior Member
    Τέλειο είναι κοριτσάκι μου. Και το σκουλαρίκι και η κοιλίτσα σου!

tweetaki15
    Guest
    lidal μου σευχαριστω παρα πολυ.........ευγενια μου μια χαρα τελειωσα το φροντιστηριο κ ενα μηνα διακοπες επειδη 31 αυγουστου αρχιζω παλι......α χενα ειχα κανει κ γω μια πεταλουδιτσα εσυ τι σχεδιακι

tweetaki15
    Guest
    να το καινουργιο μου σκουλαρικι το οποιο παραγγειλα απο ΑΜΕΡΙΚΗ μολις 3,50 ευρω..........φοβερο εεεεεεεε στη χωρα μας εν θα βρισκα σκουλαρικι πανω απο 10 ευρω κ αν εβρισκα θα ταν ψευτικο..τελειο εεεεεεεεεεεεεεεεεε

Senior Member
    α κουκλα μη το λες εγω ειχα παει στη διεθνη εκθεση τατουαζ και ειχε αρκετους εκθετες με σκουλαρικια και πηρα ενα για τη γλωσσα σε τιμη χονδρικης 5ευρω. Και πολυ καλης ποιοτητας (στο λεω γιατι ο κολλητος μου δουλευει σε μαγαζι με piercing και το διαλεξε.)
    το σκουλαρικακι λιγο παρδαλο για τα γουστα μου αλλα αν σ αρεσει οκ και μολις αδυνατισεις θα φορας και κοντα και θα φαινεται

Senior Member
    Μου αρεσει αυτο πολυ xD
    Aλλα με τα εξοδα αποστολης?

tweetaki15
    Guest
    mcan οπως εχω προαναφερει δεν χρειαζεται να αδυνατησω γιατι ειμαι μια χαρα οκ??????????κ σε ευχαριστω που απαντησες κ οντως σε εκθεσεις μερικα τα βρισκεις πιο φθηνα.Ανθη μου χωρις εξοδα αποστολης τιποτα.......

tweetaki15
    Guest
    ΝΑ το σκουλαρικι μου απο την Αμερικη .....................

tweetaki15
    Guest
    αυτο μου το φερε η μαμα μου πριν 3 μερες απο την τουρκια που ειχε παει.

Senior Member
    Με 'γειά σου,Μαρίλη!Καλοφόρετα!Να τα χαρείς τα νεοφερμένα κοσμογυρισμένα σου!
    Πάντως δεν τον δυσκολεύεις τον άλλον τι δώρο να σου πάρει,βλέπω...Εσύ δυό τρύπες άνοιξες
    κι έχουν λυθεί τα χέρια του φίλου σου,της μητέρας σου,φαντάζομαι κι άλλων πολλών!Όλοι ικανοποιημένοι!

Senior Member
    Το σκουλαρικι ειναι απο την Αμερικη λες. Η ΚΟΙΛΙΑ απο που ειναι να παμε να παρουμε κι εμεις? η τα λες ολα η δε λες τιποτα κυριαμ!

Senior Member
    Σωστήηηη! Βάλ'τε με κι εμένα στη λίστα των παραγγελιών! Κι όσο για τα έξοδα αποστολής,όσο όσο...

tweetaki15
    Guest
    xaxa koριτσια η κοιλια ειναι δικη μου κ για να τη πουλησω θα ναι καπως ακριβουτσικα γιατι της εχω αδυναμια......

tweetaki15
    Guest
    κοριτσαρες μου αυτο ειναι το δωρο του αγοριου μου για τη γιορτη μου.............μν το βλεπετε μικρο εκανε 25 νομιζω 30 επειδη ειναι απο μπριγιαν.....................

Page 9 of 16 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast