ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΝΟΣΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΣ!!! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 53 of 53
    Senior Member
    Originally posted by Journey
    Όχι καθόλου !!
    Το μυστικό αν σου μυρίζουν όλα αυτά , κουνουπίδια μπρόκολα κλπ είναι όπως τα βράζεις να βάζεις αλάτι στο νερό - και βέβαια μετά ξεπλένεις όπως στα μακαρόνια.
    Πάντως τα συγκεκριμένα ήταν από καλλιεργητή που ξέρω οτι τα λαχανικά του είναι βελούδινα, όποτε τον βλέπω στη λαϊκή αγοράζω το μισό του πάγκο
    Αν θέλεις να αποφύγεις τη δυσάρεστη μυρωδιά όταν βράζεις κουνουπίδι ή μπρόκολο. να βράζεις μαζί 1 κλωνάρι σέλινο, 1 καρότο και να στάζεις λίγο λεμόνι στο νερό. Πιάνει, (μυστικό μαμάς)

Senior Member
    Σούπερ!!!Εγώ το μόνο μυστικό που ξέρω είναι ένα βαμβάκι με ξύδι στο καπάκι της κατσαρόλας...!!!!!

Senior Member
    Originally posted by Lily
    Originally posted by Journey
    Όχι καθόλου !!
    Το μυστικό αν σου μυρίζουν όλα αυτά , κουνουπίδια μπρόκολα κλπ είναι όπως τα βράζεις να βάζεις αλάτι στο νερό - και βέβαια μετά ξεπλένεις όπως στα μακαρόνια.
    Πάντως τα συγκεκριμένα ήταν από καλλιεργητή που ξέρω οτι τα λαχανικά του είναι βελούδινα, όποτε τον βλέπω στη λαϊκή αγοράζω το μισό του πάγκο
    Αν θέλεις να αποφύγεις τη δυσάρεστη μυρωδιά όταν βράζεις κουνουπίδι ή μπρόκολο. να βράζεις μαζί 1 κλωνάρι σέλινο, 1 καρότο και να στάζεις λίγο λεμόνι στο νερό. Πιάνει, (μυστικό μαμάς)
    εγω παλι δεν ηξερα κανενα μυστικο...βρωμουσε ολο το σπιτι...ουαου.....μπροκολακια και κουνουπιδακια σας ερχομαι....

Senior Member
    Να προσθεσω κατι που κανω και εγω. Σαν το Λιλακι μου και εγω προσθετω ενα κλωναρι σεληνο και αλατι. Το μεγαλο μου μυστικο ομως ειναι...οτι βραζω το μπροκολο και το κουνουπιδι εξω στο μπαλκονι! Εχω αγορασει μια 2κιλη μποτιλια υγραεριου με καρενα επανω της camping gas και βραζει 1 λιτρο νερο σε 4 λεπτα!!!
    Οποτε μυριζει ολη η γειτονια αλλα οχι το σπιτι μου μεσα!! χαχαχαχαχχ

Member
    πωπω, πρέπει να είμαι εντελώς σίχαμα, εμένα η μυρωδιά τους μ αρέσει !!

Senior Member
    συμφωνω με journey!!! οκ απλα δεν εχω προβλημα γενικα με μυρωδιες...το μονο προβλημα ειναι οταν μου σπανε την μυτη...

παρεπιπτοντως πηρα σημερα ατμομαγειρα ο οποιος ομως θαργησει να χρησιμοποιηθει...καμια συμβουλη? κ μια ερωτηση...αυτος βγαζει μυρωδιες? (για τον αντρα μου )

Senior Member
    ΄Καλά το μυστικό της Νέκκυ κοριτσάρες είναι το μόνο που εγγυάται 100% επιτυχία!!!!Μόνο που τώρα πιάσανε τα κρύααα....!!!!

Senior Member
    Originally posted by Solitude
    Η Συνταγη μαγιονεζας χωρις αυγα ειναι η εξης,

* 1 ποτήρι του κρασιού γάλα εβαπορέ
    * 1 ποτήρι του κρασιού ηλιέλαιο ή αραβοσιτέλαιο
    * 1 ποτήρι του λικέρ χυμό λεμονιού
    * 1 κ.σ. μουστάρδα
    * λίγο αλάτι

Δεν εχω δοκιμασει με γαλα light, αλλα φανταζομαι δουλευει.Και ειναι και με ηλιελαιο και οχι ελαιολαδο που ειναι πολυ πιο βαρυ.
    -------------------------------------------------------------------------------
    Την έχω κι εγώ αυτή την συνταγή είναι εξαιρετική!! Αλλά προσόχή!!! Θελει οπωσδήποτε γάλα πλήρες διαφορετικά δεν πήζει!+ ότι εγώ προτιμώ το ελαιόλαδο γιατί είναι πιο υγιεινό. κατά τα άλλα και το αραβοσιτέλαιο μια χαρά είναι

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234