Results 1 to 15 of 17
-
07-07-2008, 06:45 #1
Αγαπημένοι προορισμοί για διακοπές!!
Πάρο Ιο Σαντορινη...
Η κατι πιο International..
Κατι σε Λονδινο Παρισι Ρωμη.??
(Αποτερος στοχος μου να επιλεξω (Επιτελους) που θα παω διακοπες με το μωλο..help help :P)
- 07-07-2008, 09:56 #2
ΠΑΡΙΣΙ! ΠΑΡΙΣΙ! ΠΑΡΙΣΙ! ΠΑΡΙΣΙ! ΠΑΡΙΣΙ! ΠΑΡΙΣΙ! ΠΑΡΙΣΙ! ΠΑΡΙΣΙ! ΠΑΡΙΣΙ! ΠΑΡΙΣΙ! ΠΑΡΙΣΙ! ΠΑΡΙΣΙ! (ΟΚ,ξεκόλα!το πιάσαμε!)
Εξαρτάται τι ζητάτε από τις διακοπές σας...Θάλασσα και χαλάρωση,θάλασσα και ξεφάντωμα,βουνό...(αυτά για εντός Ελλάδας)
Αν πάτε εξωτερικό θα έχετε τόσα πράγματα να δείτε,που θα είναι διακοπές ξεπαρταλιάσματος...
Κι εκεί σημασία έχει τι σας ελκύει σε συνάρτηση και με τα ενδιαφέροντα σας(τέχνη,μόδα,μουσική,αρχι τεκτονική...)
Πάντως,αν είστε καλά μαζί,όπου κι αν πάτε,θα περάσετε υπέροχα!Όλα τ'άλλα είναι απλές λεπτομέρειες...
07-07-2008, 11:46 #3
Ισλανδία...γιατί δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο εδώ τριγύρω...
07-07-2008, 12:30 #4
εγώ ψηφίζω ιταλία! Μιλάνο Ρώμη Νάπολη Βενετία... Φλορεντία αχχχ τι τέλεια που ήταν! στην υγειά των αχάριστων που δεν είχαν αισθήματα... χεχεχεχε
07-07-2008, 13:58 #5
ΡΙΟ...στανταρ ντετζανέιρο οχι...
07-07-2008, 18:00 #6
Τωρα για καλοκαιρακι λεμε για νησακι περισσοτερο...Αλλα επειδη ειμαστε κ του κεφιου θελουμε το ξεφαντωμα μας..ειδικα εφοσον περσυ δεν ειχαμε παει διακοπες καλοκαιρι..
φετος θελω να ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!
Και ας εχω 10-15 κιλα παραπανω..Πηρα μια τελεια μαγιουδαρα και να σκασουν οοολες οι ξερακιανες στην παραλια!
Σκεφτομαστε κατι για παρο η ροδο..Πφ...δυσκολη η επιλογη.
25-06-2009, 22:16 #7
Μιας και απέχουμε λιγες μερες απο τον ιουλιο επαναφερω το θεματακι και σας καλω ολους να πειτε που θα πατε διακοπες αυτο το καλοκαιρι...Ποια ηλιοβασιλεματα θα αντικρισετε και σε ποιες θαλασσες θα αναζωογονηθειτε απο την κουραση του χειμωνα που μας περασε...Και ξεκινω πρωτη: εγω θα παω κρητη και συγκεκριμενα ρεθυμνο...
25-06-2009, 22:56 #8tweetaki15Guestπαρο ειναι φοβερα κ ημουν εκει πριν 4 μερες,ευβοια που ειναι το χωριο μου κ ειναι φανταστικα,αραχωβα που ειναι τελεια τον χειμωνα καθως κ κερκυρα.ελλαδα κ παλι ελλαδααααααααααααααααααρα αααααααααα
25-06-2009, 23:00 #9tweetaki15Guestσυμφωνειτε μαζι μου;;;;;;;;;;τι ωραιοτερο απο την ελλαδαρα μας.δεν λεω κ αλλες χωρες ειναι πολυ καλες,,,αλλα αν δεν τιμησουμε εμεις την ιδια μας τη χωρα ποιος θα το κανει λοιπον;;;;;;;;
26-06-2009, 11:34 #10
Μαγευτικά μέρη: Αλόννησος, Σκόπελος....
Μετά ακολουθούν Χαλκιδική, Κρήτη!!
30-06-2009, 10:37 #11
Πολύ ζηλεύω που βλέπω και ακούω τόσα όμορφα μέρη!
Εμείς λόγω πιτσιρικίων θα πάμε όπου και τα τελευταία δύο χρόνια, στα ΄Ιρια.
΄Εξω απ΄το Ναύπλιο, απέναντι απ΄το Τολό στην έξοδο του Αμβρακικού.
Ζεστή θάλασσα, το σπίτι στα τρία μέτρα. Ξυπνάς το πρωί και ρίχνεις βουτιά.
Το ταβερνάκι στα πενήντα μέτρα, το Ναύπλιο (το λατρεύω) στα είκοσι λεπτά.
΄Ενα δεκαήμερο απόλυτης ξεκούρασης, χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.
Το δεύτερο δεκαήμερο των διακοπων, τέλος Αυγούστου, δεν το ξέρουμε ακόμα που θα πάμε. Σε νησί μάλλον!
01-07-2009, 07:40 #12
Κατ,ακούγεται μαγευτικό! Με υιοθετείτε;
01-07-2009, 11:41 #13
Καλημέρα!!!!Λοιπόν εμένα ο καλός μου φέτος αποφάσισε ότι μετά την Ιταλία που είχα πέρυσι διαλέξει εγώ (σε συμφωνία όμως πάντα...) φέτος είναι ώρα -λέει- να αντικρύσω τα μαγευτικά Σύβοτα...Εγώ δεν έχω πάει ποτέ εκείνος όμως είχε πάει πριν χρόνια και μου είπε ότι είναι φανταστικά...Γεμάτο καταγάλανες παραλίες απόμερες που δεν πας με αυτοκίνητο ή πόδια...Εμείς θα πάμε με σκάφος και έτσι θα τις γυρίσουμε όλες...Θέλω όλη μέρα να κάνω ηλιοθεραπεία...Πήγα το προηγούμενο ΣΚ Μύκονο και μέσα σε δυο μέρες από ασπρούλα ξανθιά γύρισα μαύρη και κατάξανθη...Οπότε από τα Σύβοτα φαντάζομαι θα γυρίσω κάρβουνο???Αχ...Τρίτη φεύγω...Ευχηθείτε ,ου να περάσω τέλεια....το περιμένω πως και πως μετά από μια τραγικά δύσκολη χρονιά σε όλους τους τομείς...Ψυχολογικά,επαγγελ ματικά...Αυτά!!!!
01-07-2009, 11:53 #14
Τα Συβοτα ειναι τελεια....οπως στα περιεγραψε ο καλος σου...και ακομα καλυτερα....και φυσικα ειναι το απολυτο μερος για σκαφατους....αρκει να κλεισετε και μια θεσουλα στη μαρινα, γιατι μαζευει πολλους Ιταλους....Και το βασικο, αγαπητη Αστεροσκονη, φτιαχνουν τις καλυτερες αστακομακαροναδες...μυστικ� � συνταγη σου λεει ....το νου σου στη διαιτα εσυ....
Θα περασεις τελεια....στο ευχομαι....αν και ειναι σιγουρο...!!!
01-07-2009, 14:56 #15
Η Ελαφόνησος είναι φανταστική.Πήγα πρόπερσι και πέρασα μοναδικά. Δεν έχει πολλά πράγματα για διασκέδαση, αν και εμείς ήμασταν κάθε βράδυ τύφλα, αλλά έχει τις ωραιότερες παραλίες που έχω δει ποτέ. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα! Eϊναι μικρό νησάκι, στις παραλίες πηγαίνεις με καραβάκια, τα δωμάτια δεν είναι ακριβά, το φαγητό μαγικό, τί αλλο???Όσες δεν έχετε κλείσει, κάντε μια αναζήτηγη για φωτογραφίες από Ελαφόνησο...
Η κατάσταση είναι απελπιστική
18-06-2025, 11:49 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή