ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    512

    ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ

    Έχουμε πάθει, έχουμε γελάσει, έχουμε κλάψει, έχουμε νευριάσει.. όλα τα κάναμε!! Μερικοί ερωτευτήκαμε κιόλας..
    Ψάχναμε για άλλα.. και αλλού βρεθήκαμε..
    Τον/την γνωρίσαμε.. και μετά;

    Παράλληλοι κόσμοι, παράλληλο σύμπαν, όλος ο κόσμος μπροστά σου.. αληθινά, ψεύτικα, επικίνδυνα και μη..

    Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούριοι!!

    Ιστορίες .com


    .

  2. #2

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    512
    Μετά την έμμεση παρατήρηση.. να διευκρινήσω ότι το θέμα δεν αφορά μόνο το ερωτικό κομμάτι. Το διαδίκτυο δεν έχει μόνο τους επίδοξους Δον Ζουάν.. έχει και τους απατεώνες, τους παιδόφιλους, τους ψεύτες, τους μοναχικούς.. έχει απ'όλα!! ʼντε για να μη λέτε.. το συγκεκριμένο θέμα παρέχει και τεχνική υποστήριξη για τα προβλήματα του υπολογιστή σας! Να δούμε τι άλλο θα προσφέρουμε..
    Ναταλάκι το έχουμε καταλάβει ότι είσαι ερωτική φύση.. δεν μπορείς να κρυφτείς!!

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    9,648
    Μάλιστα!Αλίμονο μας άμα είναι να χάσουμε τέτοια κελεπούρια!
    Ανακαλώ για τους Δον Ζουάν...Δεν ήξερα τι άλλες ευκαιρίες χάνω...

    Όσο για τις γνωστές σας πλέον μεθόδους αθέμιτου ανταγωνισμού,υπάρχουν στη ζωή
    πιο δελεαστικά δολώματα από μιά τεχνική υποστήριξη και μάλιστα υπολογιστή...
    Τα αποσιωπητικά ανήκουν στην περίφημη "ερωτική μου φύση"...
    Πάντως αν θέλεις να το πάμε έτσι, ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΚΑΝΕΝΑ!

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    512
    Αντιπαρέρχομαι το σχόλιο για "αθέμιτο ανταγωνισμό" γιατί όπως ξέρετε "είμαι αθώα και δεν ξέρω τίποτα".. δικαιολογούμαι για τα αποσιωποιητικά μου λέγοντας πως τα θεωρώ πολύ πιο εκφραστικά από τις τελείες και τα κόμματα και δεν υπονοούν κάτι άλλο, και προχωρώ!

    Πριν πω οτιδήποτε άλλο να πω κάποια πράγματα για το προφίλ μου ως διαδικτυακός χρήστης. Το χρησιμοποιώ εδώ και πάνω από 15 χρόνια, έχω κάνει φίλους καρδιάς που μιλάω μαζί τους από τον καιρό εκείνο μέχρι σήμερα, ζω με τον άντρα της ζωής μου εδώ και πολλά χρόνια, αλλά online γνώρισα και τον άντρα της ψυχής μου που τον κουβαλάω πάνω μου σαν φυλαχτό ακόμη και σήμερα..άρα δεν αποκλείω τίποτα εκ προοιμίου!

    Προσπαθώντας να σκεφτώ στιγμές.. μου'ρχεται μια αστεία φάση πριν 10 χρόνια. Μου στέλνει μήνυμα στο icq ένας τύπος που δηλώνει Θεσσαλονικιός, παντρεμένος, βαριεστημένος, ματσωμένος, και άλλα .. μένος που δεν τα γράφω γιατί μας διαβάζουν και ανήλικα! Στέλνει λοιπόν φωτογραφία με το καλημέρα και μου γράφει στην ψύχρα ότι θέλει παρέα για να "περάσει καλά" το Σαββατοκύριακο!
    Τον πιάνω και γω στο δούλεμα..και βλέπω πως με ότι βλακεία λέω συμφωνεί! Τόσο απελπισμένος ήταν.. Αυτό συνεχίστηκε για μία εβδομάδα! 150 μηνύματα έβρισκα κάθε μέρα με δελεαστικές προτάσεις και οικονομικά κίνητρα! Συνεννοούμαι λοιπόν με έναν από τους cyber φίλους που σας ανέφερα πιο πάνω και κάνουμε το εξής: Αλλάζει αυτός τα στοιχεία του ώστε να εμφανίζεται ως γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη και αρχίζει να του μιλάει. Και διαπιστώνουμε πως κάνει copy-paste τα ίδια πράγματα.. τις ίδιες κουβέντες.. τα πάντα! Και την ίδια στιγμή, εκεί που δεν το περιμένει, αποδεχόμαστε και οι δύο την πρόσκληση-πρόκλησή του! Ανίκανος να πιστέψει την καλή του τύχη που του έκατσαν δύο κοπέλες.. παίζει και στα δύο γήπεδα, και προσπαθεί να κανονίσει τα ραντεβού! Έλα όμως που εμάς όλως τυχαίως μας βόλευε ίδια μέρα ίδια ώρα αλλά στα δύο άκρα αντίθετα της Θεσσαλονίκης;; Έπρεπε να δείτε διαπραγματεύσεις.. αγωνιώδεις προσπάθειες να τα "βολέψει" έστω και με 2 ώρες διαφορά.. και να μην του κάθεται! Είχε σκυλιάσει!

    Στο τέλος φυσικά.. αναγκάστηκε να διαλέξει! Διάλεξε εμένα που με παίδευε πιο πολύ καιρό.. και το ραντεβού κλείστηκε!! Φυσικά δεν πήγα ποτέ, αλλά θα ήθελα να είμαι μύγα στον τοίχο του ξενοδοχείου που τον έστειλα, φορώντας κόκκινο εσώρουχο κάτω από το Αρμάνι κοστούμι, και έχοντας κανονίσει σαμπάνια και λουλούδια στο πανάκριβο δωμάτιο που απαίτησα.. έτσι για το πρήξιμο που είχα φάει τόσες μέρες και όλα αυτά τα ανώμαλα που χρειάστηκε να διαβάσω!
    Ε ΜΑΑΑΑ...........

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    223
    Μερικές φορές όμως το ίντερνετ μπορεί να σου βγει και σε καλό. οπότε μην το αποπαίρνετε.
    Εγώ τον φίλο μου στο ίντερνετ τον γνώρισα και είμαστε 2,5 χρόνια μαζί

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •