ΧS - Xpress
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8

Thread: ΧS - Xpress

Senior Member

ΧS - Xpress

Μόλις γύρισα από το φαρμακείο και πήρα τα ΧS- Xpress. Aυτά μου σύστησε ο φαρμακοπιος για αδυνάτισμα. Είναι 3 προιόντα στο κουτί.Βέβαια λίγο τσιμπημένη η τιμή για 15 μέρες μόνο. Επειδή αυτή την εβδομάδα θα σταματήσω την λαχανοσουπα γιατί βαρέθηκα και θα αρχίσω κανονική δίαιτα τα πήρα για να μην πάρω κιλά.
    Τα έχει δοκιμάσει κανείς? Ακούω γνώμες.

tweetaki15
    Guest
    geia σου βρε λοιπον το εχει παρει η θεια μου εδω κ κανα 2μηνο αλλα καμια διαφορα δεν βλεπω........αυτη να σ πω την αληθεια το παιρνει κ τρωωει του σκασμου που να χασει μετα.....

Senior Member
    αλικάκι με την σούπα είδες αποτελέσματα?

Senior Member
    hopa έχασα την πρώτη εβδομάδα 3 κιλά και απο την δευτέρα μέχρι τώρα άλλο έναμιση.θα την χαλάσω το σάββτο επειδή έχουμε τα τρίμηνα της γιαγιάς και θέλω όπως και δήποτε να φάω κόλυβα ( είναι τα αγαπημένα μου) και θα ξεκινήσω κανονική δίαιτα την δευτέρα

Senior Member
    Alikaki μου και αυτά τα χάπια τα πήρα και τον καφέ που έχει μέσα τον ήπια, αλλά διαφορά δεν είδα...
    Και να φανταστείς πως έκανα και κανονική διατροφή και τις 15 μέρες...
    Ελπίζω σε εσένα να έχουν αποτέλεσμα..
    Εγώ πάντως παίρνω τώρα τα lipotropic factors...
    Έχω γίνει πειραματόζωο...
    Φιλιά πολλά...

Senior Member
    Originally posted by bubble84
    Alikaki μου και αυτά τα χάπια τα πήρα και τον καφέ που έχει μέσα τον ήπια, αλλά διαφορά δεν είδα...
    Και να φανταστείς πως έκανα και κανονική διατροφή και τις 15 μέρες...
    Ελπίζω σε εσένα να έχουν αποτέλεσμα..
    Εγώ πάντως παίρνω τώρα τα lipotropic factors...
    Έχω γίνει πειραματόζωο...
    Φιλιά πολλά...
    Kρίμα που δεν σου έκαναν δουλειά τσάμπα και ο κόπος σου και τα λεφτά που έδωσες. όντως λένε ότι τα χάπια λειτουργουν διαφορετικά σε κάθε οργανισμό. Εγώ πάντως σημερα που τα άρχισα πηγαίνω πιο ευκολα τουαλέτα που έχω με αυτό τον τομέα πρόβλημα. Θα δούμε για τα υπόλοιπα. Εγώ πάντως το να μην πάρω κιλό αφού θα σταματήσω την χημική θα είναι επιτυχία.

Senior Member
    Alikaki πως τα πας με τα xs xpress ευχαριστημένη τελικά?
    Πες μας νεα....

Senior Member
    Originally posted by bubble84
    Alikaki πως τα πας με τα xs xpress ευχαριστημένη τελικά?
    Πες μας νεα....
    Τα σταμάτησα για λίγες μέρες γιατι άρχησα κάτι φυτικά για την δυσκοιλιότητα και είπα να μην τα μπλέξω. ειχα να πάω 6 μέρες τουαλέτα. Τα ξαναάρχισα χτες αλλα θα πάω να κάνω κάτι εξετάσεις άυριο για το συκώτι που μου τις έδωσε ο ενδοκρινολόγος αν είναι να μου δώσει αυτός χάπια για αδυνάτισμα πιο ''βαριά'' οπότε δεν μπορώ να είμαι αντικειμενική σε αυτό το θέμα αν και μετά από την χημική έτρωγα ότι ηθελα και δεν πηρα ούτε 'ένα κιλό και σκεφτομαι ότι ίσως βοήθησαν και τα χάπια σε αυτό.