πφφφ..
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 38

Thread: πφφφ..

Junior Member

πφφφ..

ναι ναι.. ειμαι μικρη και ακομα στην αναπτυξη
    αλλα 1.59 υψος
    και 57 κιλα με κανουν χαλια..
    ευτυχως δε φαινομαι χοντρη.. με λες κανονικη ανετα
    αλλα.. εχω κομπλεξ
    δε μαρεσουν τα ποδια μου
    κυτταριτιδα, απαισιες γαμπες (χοντρες-αθλητικες)
    ασχημα γονατα (χτυπιμενα απο παλια κλπ)
    κοιλιτσα
    υπερβολικεσ καμπυλεσ (ειμαι σαν αχλαδι τελειως..)

δεν αντεχω αλλοοοοοοοοοοο
    και παρολ αυτα μια χαρα τρωω τα παγωτακια μου και τις μαλακιουλες μου...

βοηθηστε με..
    ευχαριστω εκ των προτερων

Senior Member
    Καλή σου μέρα!

Καταρχήν, ακόμα κι οι πιο αδύνατες έχουν κυτταρίτιδα. Κι εμένα τα δικά μου πόδια είναι σημαδεμένα από χτυπήματα. Ε και? Κανείς δεν είναι τέλειος. Τα υπόλοιπα βελτιώνται με λίγη εγκράτεια, σωστή διατροφή και λίγη σωματική άσκηση. Εφόσον είσαι ακόμα στην ανάπτυξη, ενδεχομένως να ψηλώσεις κι άλλο οπότε να κατανεμηθεί πιο ομοιόμορφα το βάρος στο σώμα σου. Μην αρχίσεις κάποια δίαιτα. Καλύτερα απλά να ξεκινήσεις κάποιο άθλημα και να περιορίσεις τα παχυντκά φαγητά. Αν και ξαναλέω, αφού είσαι στην ανάπτυξη το σώμα σου δεν έχει πάρει ακόμα την τελική του μορφή.

Junior Member
    ααχ ευχαριστω πολυ:))))))))))
    σκεφτομαι να κοψω το φαι τελειως
    να μη τρωω τιποτααααα
    μπας και δω κανα αποτελεσμα..
    γιατι αρχικαπειναω αλλα μετα θα μου φυγει
    κομμενα τα παγωτα τα γλυκα ε??
    ευχαριστω και παλι
    μακαρι να φτασω το 1.67:'(

tweetaki15
    Guest
    γεια σου βρε κ καλως ηρθες.ποσο μικρη εισαι γιατι εγω ειμαι 17 ........πιστευω οτι εισαι μια χαρα κ κανεις δεν ειναι τελειος ολοι εχουμε τα ελλατωμτακια μας......εγω εχω λιγη κυτταριτιδα αλλα κ λιγες ραγαδες απο το αποτομο αδυνατισμα αλλα τι να κανω να πεθανωωωωω εμ δεν γινεται........αποδεξου τον εαυτο σου οπως ειναι γιατι τιποτα παραλογο δεν ακουω γιατι εισαι μια χαρα κ απλα κανε αυτο που κανω εγω τρωγε απ ολα αλλα λιγο κ 3 φορες την βδομαδα γυμναστικουλα με οποιον τροπο μπορεις κ τα υπολοιπα θα ερθουν......

Senior Member
    'Αστα...Τι ήθελες και τις ανέφερες τις ραγάδες...? Κι εγώ έχω και μπόλικες μάλιστα. Με το μαύρισμα όμως τώρα το καλοκαίρι δεν πολυφαίνονται ευτυχώς...χα χα!

tweetaki15
    Guest
    ναι δεν φαινονται εμενα τωρα καθολου με το μαυρισμα,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,γι αυτο ας μαυρισουμε ολες.........χαχαχαχα

Senior Member
    Originally posted by i.am.determined

σκεφτομαι να κοψω το φαι τελειως
    να μη τρωω τιποτααααα
    μπας και δω κανα αποτελεσμα..
    γιατι αρχικαπειναω αλλα μετα θα μου φυγει
    ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΤΟΙΟ!
    Το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να μπεις στον κόσμο των διατροφικών διαταραχών
    με δύσκολο το δρόμο της επιστροφής!Το δελφινάκι μια χαρά σε συμβούλευσε να εστιάσεις στην άσκηση
    και να συνεχίσεις να τρέφεσαι σωστά κι ισορροπημένα.Εξάλλου είσαι στην ανάπτυξη και δε σε βοηθάς με τις δίαιτες,
    ειδικά τις στερητικές και τις αυθαίρετες!Εδώ εγώ που από τα 11 μου χρόνια έκανα δίαιτα από ειδικό και σταμάτησα να ψηλώνω!
    Μη σου πω πως στο γυμνάσιο ήμουν κανα δυό πόντους ψηλότερη.Οι κακιές οι γλώσσες θα πουν πως μαζεύω λόγω ηλικίας...
    Και μετά έκανα τα χειρότερα(τις μέρες με μόνο νερό)για χρόνια και κατέστρεψα τον μεταβολισμό μου και δυσκολευόμουν ν'αδυνατίσω...
    Τέλος πάντων,το θέμα μας είσαι εσύ!Πόσο χρονών είσαι;Παρεμπιπτόντως,καλώς μας ήρθες!

Senior Member
    εγω παλι πιστευω οτι τονιζονται οι παγαδες απο το μαυρισμα και κρυβεται η κυτταριτιδα. Παλι καλα δεν εχω το δευτερο.
    Επισης εχει κάνει καποιος από εσας λιποαναρφηση ή μπαλονακι;

tweetaki15
    Guest
    εγω βρε mcan, 17 εμαι που να κανω κ ουτε προκειται δηλαδη ποτε να κανω.μακρυα απο αυτα.........ειμαι κατα γιατι αν κατι μπορεις να το αλλαξεις μονος σου γιατι να μπαινεις σε τετοιες διαδικασιες καλε????????

Senior Member
    Λοιπον και εγω κοντευω τα 20 αλλα σκεφτομαι πως για 5-10 κιλα καλη ειναι η λιποαναρροφιση από το να μη τρως ολη μερα αλλα 8α μου εισ ειναι καιπολυ ακραιο μετρο

tweetaki15
    Guest
    kale gia 5 10 kila δεν χρειαζεται απλα καλη διατροφη κ ασκηση ακουμε.........αφου ειμουν 71 κ πηγα 64 τωρα

Senior Member
    OMG εισαι το ειδωλο μου καλα θα δου γραψω ε κανα 2 εβδομαδεσ που ελπιζω να φτασω τα 58. Προς το παρον κανω atkins αν ξερεις καποια σωστη διατροφη γραψε μου γιατι ο μεταβολισμος μου ειναι σε αθλιο επιπεδο, ασε που δουλευω πολλες ωρες και δεν γινεται να μην τρωω τιποτα.

tweetaki15
    Guest
    ποσα κιλα εισαι τωραααααα

Senior Member
    ειμαι 61 και εχω υψος 1.75 αλλα πρεπει να αδυνατισω γρηγοραααααααα

tweetaki15
    Guest
    ελα βρε ενταξει αν ειναι δυνατον μια χαρα εισαιιιιιι αλλα αν θες τοσο πολυ πηγαινε στο θεμα παχυσαρκια κ θα δεισ νοστιμες συνταγες διαιτης κ θα παρεις πολλες ιδεες απο κει........

Page 1 of 3 123 LastLast