πφφφ.. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 38 of 38

Thread: πφφφ..

tweetaki15
    Guest
    που εισαι μπηκα

Senior Member
    Originally posted by mcan
    Στην τελικη σκεφτομαι ποσο ασχημα θα ηταν να ημουν πολυ χοντρη γιατι εκεινες ζηλευουν και εμας που θελουμε να χασουμε 5-10 κιλα.
    αχ. εμεις οι καημενες οι πολυ χοντρες.. παλι καλα που μας καταδεχεσαι..
    ειμαστε κ ζηλιαρες, κ χωρο πιανουμε..

τι τα θες? παλιοζωή!

Senior Member
    Αντε παλι δεν εννοουσα αυτο Αλλα ξερεισ πωσ καποια μεριδα δεν ειναι καλα με τον εαυτο τους και βγαζουν ζηλια, 8υμο κτλ. Ειναι στον ανθρωπο ΠΟΥ τον επηρεαζουν τα κιλα.

Senior Member
    βρα καλη μου, συνεχεια κατι λες κ κατι αλλο εννοεις. δεν θιχτηκα, απλα ειναι λιγο αστειο. επειδη λοιπον εγω δεν.. αλλαξα ουτε κομμα απο αυτα που ειπες, αν δε θες να παρεξηγεισαι, ισως θα ηταν χρησιμο να τα διαβαζεις μια φορα ακομα πριν πατησεις το "ποστ".

διαφορετικα θα αναγκαζεσαι καθε τρεις κ λιγο να εξηγεις τι στ αληθεια εννοουσες.. να αποδειξεις πως.. "δεν εισαι ελεφαντας"!

(σορρυ, μπλακ χιουμορ) :)

Senior Member
    Βρε μικρό μαλάκιο και δω έκανες πατάτα?
    20 χρονών είσαι, πρόσεχε επιτέλους τι λες και τι γράφεις και σε ποιό site τα γράφεις!
    Δεν υπάρχει κανένας να την μαζέψει?

Senior Member
    Originally posted by mcan
    Στην τελικη σκεφτομαι ποσο ασχημα θα ηταν να ημουν πολυ χοντρη γιατι εκεινες ζηλευουν και εμας που θελουμε να χασουμε 5-10 κιλα.
    ΟΡΙΣΤΕ;;;;;;;;;;;; Δεν θα επεκταθώ παραπάνω, η esceden με κάλυψε σε ένα βαθμό! Απλά λυπάμαι..

Member
    Καταρχην mcan αν νομιζεις οτι σε ζηλευουν και σου φερονται ασχημα οι ''χοντρες'' αυτου του forum μπορεις να μαζεψεις τα κουβαδακια σου και να πας σε αλλη παραλια....
    Αλλα εγω βλεπω οτι εσυ εχεις κατι μαζι τους και τους βριζεις.
    Και σε παρακαλω μη ξαναπιασεις στο στομα σου το παιδακι κανενος γιατι αυτο ειναι ντροπη, και καλυτερα να αναρωτηθεις για τη δικη σου ανατροφη.
    Και αληθεια για πες μας εσυ τι τρως και εχεις βγαλει τετοια γλωσσα?

Junior Member
    ρε παιδια!!!!!Ηρεμία.....Εδώ μπαίνουμε να ξαλαφρώσουμε και όχι να τσιτώσουμε τα νεύρα μας ακόμα παραπάνω! Αν θέλουμε να τσιτωθούμε υπάρχουν αρκετοί λόγοι εκεί έξω. ΝΑΙ υπάρχουν ζηλιάρες χοντρές ας μη κοροιδευόμαστε....όπως υπάρχουν και κομπλεξικές αδύνατες/οι που είναι ρατσιστές με τους χοντρούς ας μη κοροιδευόμαστε επίσης!!!! Καθένας με το πρόβλημα του....Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι εμείς οι αδύνατες με ΔΠΤ έχουμε πολύ μεγαλύτερο κόμπλεξ από κάποιον παχύσαρκο που στο κάτω κάτω ο άνθρωπος θέλει να χάσει κάποια κιλά 10-20-30 κλπ. Εμείς με τα 1-2 κιλά παραπάνω νομίζουμε ότι θέλουμε να χάσουμε 10 και μόλις δούμε μισή βούλα κυτταρίτιδας καταρακωνόμαστε. Εγώ για χρόνια δε φορούσα κολλητά γιατί ¨φαινόταν¨η κοιλιά μου... ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ...

Page 3 of 3 FirstFirst 123