Παιρνει καποιος αντικαταθλιπτικα? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 42
    Senior Member
    ΄Ασχετος φυσικά και δεν είναι, το ladose είναι ακριβό φάρμακο γνωστής πολυεθνικής και όσοι συνταγογραφούν παίρνουν ποσοστά. Είναι και αποτελεσματικό κατά περίσταση- σε μένα ας πούμε δεν "έπιασε", είχα περισσότερα μείον (αυπνίες, κυκλοθυμικές τάσεις) από συν κατά τη διάρκεια της χρήσης.
    Ζητάς ανορεξιογόνο ή αντικαταθλιπτικό? Γνώμη μου, ψάξε στο ιντερνετ,μελέτησε τα συν και τα πλην της κάθε περίπτωσης,συζήτησέ τα με το γιατρό σου. Αν είναι έντιμος επιστήμονας και θέλει πραγματικά να σε βοηθήσει παίρνοντας μόνο την αμοιβή του στην επίσκεψη θα σου προτείνει κάτι που θα κάνει για σένα προσωπικά-ακόμα κι αν είναι "φυτικό".
    Ωστόσο θεός δεν είναι ,ούτε ο γιατρός σου, ούτε ο κάθε γιατρός. Το πρόβλημα είναι μέσα μας,εμείς θα το ψάξουμε και θα βρούμε τη λύση του, άντε με λίγη βοήθεια.
    Σκέψου πράγματα που σε ευχαριστούν να κάνεις. Προσπάθησε να τα βάλεις στο πρόγραμμά σου όπως είναι τώρα. Μπορεί να είναι η πεζοπορία στο βουνό, το κολύμπι, οι εκδρομές...ή και κάτι τελείως "χαζό"-οι βόλτες με το σκύλο που λέω εγώ, που , αν γίνουν συστηματικά μπορεί να είναι μια χαρά άσκηση και για τους δύο μας...και είναι περίπου μία ώρα την ημέρα...
    Δεν έχω "λύση", ιδέες και κατεύθυνση προσπαθω να σου δώσω. Να μη νοιώθεις μόνη, να μη μένεις μόνη με το "πρόβλημά" σου γιατί θα κινδυνέψεις να χαθείς μέσα σ΄αυτό.
    Και είναι κρίμα!

Senior Member
    εγω να σ πω την αληθεια το μονο που παρατηρησα σαν αλλαγη με τα ladose ειναι η μειωση της σεξουαλικης διαθεσης που πριν ειχα κατα ΠΟΛΥ , και η υπνηλια.απο κει δλδ που κοιμομουνα μονο 4-5 ωρες την ημερα, φτανω τωρα να κοιμαμαι μεχρι κ 12 ωρες.....και σεξ ηθελα να κανω συνεχως αλλα τωρα οχι τοσο. Γενικα ομως ειχα κυκλοθυμια απο μικρη οποτε δν μ κανει εντυπωση αυτο.....δν πιστευω να το προκαλουν τα φαρμακα........το μονο μ στηριγμα στην ολη υποθεση εκτος απ τουσ γονεις μ που οπως ολοι οι γονεις δν ειναι ψυχραιμοι, ειναι το αγορι μ ο οποιος φευγει για σπουδες εξωτερικο απο Σεπτεμβρη για 1-2 χρονια......κ με αυτο εχς ψιλοφριξει

Senior Member
    Αυτό είναι σοβαρό πρόβλημα και σοβαρό κίνητρο! Αντί να βουτηχτείς στην κατάθλιψη δηλαδή που φεύγει ο καλός σου, να το δεις σαν ευκαιρία να κάνεις πράγματα για σένα έτσι ώστε να σε δει τελείως διαφορετική-και εντυπωσιακά βελτιωμένη-όταν γυρίσει. Φαντάζομαι το κοντινότερο που θα κάνετε να βρεθείτε ξανά είναι τα Χριστούγεννα...έχεις τρεις μήνες περίπου καιρό να πας γυμναστήριο,κολυμβητήριο,ν α μπεις σε κάποιο πρόγραμμα...δεν ξέρω τι σου αρέσει να κάνεις, εσύ θα το βρεις. Σκέψου να γυρίσει και να σε δει 6-7 κιλά πιο αδύνατη, με καινούργια ρούχα, ανεβασμένη διάθεση, άλλο λουκ...και να ξέρει πως το έκανες για εκείνον! Πόσο καλό και όμορφο θα είναι και για τους δυό σας!
    Γιατί φυσικά και δεν θα χαθείτε, τώρα ειδικά με τα κινητά και το ιντερνετ. Κάντο κάτι σαν στοίχημα με τον εαυτό σου, να αποδείξεις σε κείνον για σένα πως μπορείς να το κάνεις!!!
    ΄Οταν ήμουν 22-23, ο τότε καλός μου έφυγε για Σικάγο για δέκα μήνες. Μετά τις δύο πρώτες μέρες που είχα κλειστεί στο σπίτι και έκλαιγα ακαταπαύστως, σηκώθηκα, φόρεσα αθλητικά και φορμίτσα και πήρα τους δρόμους. Από τη δουλειά στο γυμναστήριο, στη θάλασσα για μπάνιο, στο βουνό για πεζοπορία. Με το λεωφορείο, δεν είχα φυσικά αυτοκίνητο πριν 25 και βάλε χρόνια!Τον έπαιρνα τηλ από τον ΟΤΕ στην Πανεπιστημίου (δεν υπήρχαν κινητά!) το μεσημέρι και το βράδυ με έπαιρνε εκείνος. ΄Οπου εννιάμιση το αργότερο ήμουν σπίτι, να περιμένω τηλέφωνό του και να του γράψω...γράμματα, παραδοσιακός τρόπος επικοινωνίας! ΄Οταν χωρίσαμε μου έμειναν μισό τσουβάλι (κυριολεκτώ) επιστολές...δικές του, γιατί κι αυτός το ίδιο έκανε!
    Κάθε φορά που ερχόταν, Χριστούγεννα, Πάσχα, Καλοκαίρι, με έβρισκε και πιο αδύνατη. ΄Οπου εγώ απ΄τη χαρά μου, απ΄τα ταβερνάκια και τα μπαράκια, έπαιρνα 2-3 κιλά τη φορά και μόλις έφευγε φτου κι απ΄την αρχή!
    ΄Ομως τα κατάφερα, όταν γύρισε ήμουν δέκα κιλά κάτω και τότε δεν είχα και πολλά να χάσω, μη νομίζεις, κοριτσάκι σαν και σένα ήμουν!!!
    Τι μου θύμισες, σε ζάλισα με την πολυλογία μου.
    Προσπάθησε να δεις τα θετικά.
    Φιλιά.-

Junior Member
    Το Ladose είναι ένα πολύ σοβαρό αντικαταθλιπτικό φάρμακο. Σου επισημαίνω ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΜΕΛΑ. Μην το πάρεις ποτέ χωρίς να συμβουλευτής ένα καλό ψυχίατρο. Το αποτελέσματα του Ladose θα τα δεις μετά από πολλούς μήνες (8-12). Για να έχει αποτελέσματα πρέπει να συνδυαστεί με συνεδριάσεις. Τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεση είναι φυσιολογικά για τους πρώτους μήνες. ΠΟΤΕ μην κάνεις το λάθος να τα σταματήσεις και να τα ξαναρχίσεις, ξανά και ξανά. Θα βλάψεις πολύ το εαυτό σου.

Το Proactol δεν είναι αντικαταθλιπτικό φάρμακο. Απλός βοηθάει στο αδυνάτισμα και στην μείωση της χοληστερίνης. Μπορεί να διαβάσεις περισσότερα στο
    http://aboutweightloss.gr/proactol/

Junior Member
    egw pantws otan ta ksekinisa (meta apo mia apopeira autoktonias) itan panta kapoios mazi m giati tis prwtes meres eixe pei o giatros oti tha m vgoun polu entona ta sumptwmata pou idi eixa..elpizw na ta pairneis gia allo logo..
    oso gia to varos, i alitheia einai pws pira kapoia kila,alla genikotera ekeino to diastima ksedina sto fagito (katastrofiki voulimia)
    den kserw an vlepeis kapoia diafora,emena pantws den mporw na pw oti me voithisan..

Senior Member
    τα ladose τα επαιρνα 2 χρονια με βοηθησαν αρκετα παντα σε συνδυασμο με επισκεψεις στην ψυχιατρο ομως. μου μειωσαν και μενα την σεξουαλικη διαθεση σχεδον την εκμηδενισαν μπορω να πω...για μειωση της ορεξης δεν θυμαμαι κατι τετοιο για να ειμαι ειλικρινης... οσο για τα xanax και lexotanil ειναι ηρεμιστικα και οχι αντικαταθλιπτικα γι αυτο καλο θα ηταν να μην μπερδευετε τον κοσμο... τα παιρνει η μητερα μου και την κανουν σαν ζομπι δεν μπορει να σηκωθει απο τον καναπε... καμια σχεση με αντικαταθλιπτικα δεν εχουν. αυτον τον καιρο μου εχει δωσει τα σιπραλεξ η ψυχιατρος αλλα δεν τα παιρνω καιρο για να σας πω κατι παραπανω...

Junior Member
    Γεια σας και απο εμένα!

Ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας για τη βαλεριάνα

Κάνει δουλειά; Είναι πιο "αθώο" από τα υπόλοιπα;

Ότι ξέρετε καλοδεχούμενο!

Senior Member
    Ένας συνάδελφος μου που παίρνει βαλεριάνα, μου είπε ότι τον βοηθάει να χαλαρώσει και να κοιμηθεί καλύτερα το βράδυ. Είναι από τα αθώα σκευάσματα, λένε.

Senior Member
    Εγω παιρνω εδω και 1,5 χρονο LADOSE με την χορηγηση τους απο τους ψυχιατρο μου...ποτε δεν εκανα μια συνεχη θαραπεια γιατι δεν τα εμπιστευομουν και τα διεκοπτα μονη μου γιατι δεν τα ηθελα.Οταν ομως ειδα την βουλιμια να εχει κυριεσει την ζωη μου αποφασησα να ακολουθησω την θεραπεια με συνεπεια και εδω και 3 μηνες ειμαι συνεπης(ας πουμε συνεπης γιατι παλι μειωσα την δωση τους γιατρου γιατι ημουν αρνητικη)αλλα τουλαχιστον δεν το εκοψα.Ο γιατρος μου διεγνωσε βαρια καταθλιψη καθως 6 μηνες δεν εβγαινα ουτε στην αυλη του σπιτιου μου και εκλαιγα καθε μερα,και δεν μπορουσα να κοιμηθω.Κριθηκε σωστο παραλληλα με τη ψυχαναληση που κανω να παρω και φαρμακευτικη αγωγη.Τωρα εχω δει βελτιωση.Ατιμετωπιζω πιο ηπια τις καταστασεις και με περισσοτερη αυτοσυγκρατηση...και απεναντι στα βουλιμικα οχι βεβαια και στα φρουτα χαχαχαχα.Βεβαια πολλες φορες σκεφτομαι να τα κοψω καθως οταν η λεξη τρελη και πρεζακι βγαινουν απο το στομα του αδερφου μου πληγωνομαι αφανταστα...:no::no::no:

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    αχαχαχαχχαχαχαχαχα τι μου θυμήσατε τώρα!πριν από πολλάαααααααα χρόνια είχε έρθει η ώρα να δώωσω εξετάσεις για το πτυχίο πιάνου,εγώ έχω ένα κακό όποτε είναι/ήταν να περάσω από εξετάσεις προφορικές με έπιανε ένα τρομερό άγχος σε σημείο πολλές φορές να είμαι έτοιμη να βάλω τα κλάμματα παρόλο που μπορεί να ξέρω απέξω και ανακατωτά ότι θα με ρωτήσουν.Η καθηγήτριά μου λοιπόν που ήξερε τι παθαίνω μου λέει θα πάρεις βαλεριάνα για να είσαι λίγο πιο ήρεμη.'Ετσι λοιπόν πήγα στο φαρμακείο,αγόρασα ένα μπουκαλάκι και λίγες μέρες πριν την πτυχιακή μου εξέταση πήρα ένα να δω πως επιδρά επάνω μου,μην τυχόν και με έκανε σαν ζόμπι και δεν μπορούσα να παίξω :D ένιωσα λίγο πιο ήρεμη και λέω οκ,βρήκαμε την λύση!Την ημέρα των εξετάσεων πήρα ένα χαπάκι αλλά τζίφος δεν είχε καμία επίδραση επάνω μου,ήμουν ο παλιός καλός αγχώδης ευατός μου που τις σκάλες και μόνο ανέβαινα για να παίξω και έτρεμα :D Πιστεύω πως δεν έχει σε όλους την ίδια επιδραση

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Originally posted by Dark Elf
    σκεφτομαι να τα κοψω καθως οταν η λεξη τρελη και πρεζακι βγαινουν απο το στομα του αδερφου μου πληγωνομαι αφανταστα...:no::no::no:
    ελφ μου θα μου επιτρέψεις να σου πω ,πως ο αδελφός σου είναι απαράδεκτος!!!!

Senior Member
    Με αγαπαει αλλα δεν δεχεται με τιποτα πως εχω προβλημα και χρειαζομαι βοηθεια....:no:

Senior Member
    Originally posted by Dark Elf
    Εγω παιρνω εδω και 1,5 χρονο LADOSE με την χορηγηση τους απο τους ψυχιατρο μου...ποτε δεν εκανα μια συνεχη θαραπεια γιατι δεν τα εμπιστευομουν και τα διεκοπτα μονη μου γιατι δεν τα ηθελα.Οταν ομως ειδα την βουλιμια να εχει κυριεσει την ζωη μου αποφασησα να ακολουθησω την θεραπεια με συνεπεια και εδω και 3 μηνες ειμαι συνεπης(ας πουμε συνεπης γιατι παλι μειωσα την δωση τους γιατρου γιατι ημουν αρνητικη)αλλα τουλαχιστον δεν το εκοψα.Ο γιατρος μου διεγνωσε βαρια καταθλιψη καθως 6 μηνες δεν εβγαινα ουτε στην αυλη του σπιτιου μου και εκλαιγα καθε μερα,και δεν μπορουσα να κοιμηθω.Κριθηκε σωστο παραλληλα με τη ψυχαναληση που κανω να παρω και φαρμακευτικη αγωγη.Τωρα εχω δει βελτιωση.Ατιμετωπιζω πιο ηπια τις καταστασεις και με περισσοτερη αυτοσυγκρατηση...και απεναντι στα βουλιμικα οχι βεβαια και στα φρουτα χαχαχαχα.Βεβαια πολλες φορες σκεφτομαι να τα κοψω καθως οταν η λεξη τρελη και πρεζακι βγαινουν απο το στομα του αδερφου μου πληγωνομαι αφανταστα...:no::no::no:

Κουκλίτσα μου γλυκιά μη πληγώνεσαι από "κανέναν"!!!!!;);)

Ελπίζω να έχεις έναν καλό γιατρό( όχι απλά να συνταγογραφεί) κ ακολούθησε το θεραπευτικό σχήμα που σου προτείνει!!! :yes::yes::yes:

Senior Member
    break μου σε ευχαριστω πολυ για την στηριξη οχι ο γιατρος μου ειναι πολυ καλος παιδοψυχιατρος και παρολο που αρχικα δεν τον πηγαινα καθολου γιατι νομιζα πως ηθελε να με κανει φυτο ειχε δικιο τελικα....ειναι δυσκολο να μην ακουω τιποτα αρνητικο καθως καθημερινα γινεται αναφορα σε αυτο αλλα πληγωνομαι πολυ με αυτη την καταραμενη λεξη τρελη και πρεζακι...

Senior Member
    Χαίρομαι πολύ που έχεις καλό γιατρό, παίζει σημαντικό ρόλο!

Ο αδελφός σου πόσο χρονών είναι?

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast