ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΩ....
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 48
    Member

ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΩ....

Για....
    ....Να μπορώ να κοιτάζομαι στον καθρέπτη.
    ....Να μπορώ να φορέσω ξάνα τα ρούχα που μου άρεσαν και τα έχω στην ντουλάπα.
    ....Να μη λένε για τα παιδιά μου αυτά με τη χοντρή μάνα.
    ....Τον αντρούλη μου που στεναχωριέται επειδή με βλέπει εμένα στεναχωριμένη.
    ....Να περπατάω στο δρόμο χωρίς να σκέφτομαι ότι όλοι κοιτάζουν εμένα.
    ....Να μπορώ να μπαίνω σε μαγαζιά με ρούχα και να μην ψάχνω αν έχει XXL.
    ....Να μπορώ να δω πάλι τους παλιούς μου φίλους και όχι να το αποφεύγω γαι να μη με δουν έτσι όπως έγινα.
    ....ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ
    ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΥΣΙΕΣ?

Αξίζουν οι θυσίες φυσικά, αλλά τις κάνουμε????
    Ειδικά αυτό με τους φίλους το κάνω και εγώ (και ειναι λάθος). Κρύβομαι και δεν τους βλέπω γιατί κάθε χρόνο είμαι και 3-4 κιλάκια πιο παχιά.

Member
    giati prin 2 xronia pou imoun 70 kila, agorasa rouxa ena noumero mikrotera gia na ftasw ta 65. anti gi afto, pira alla 10!!! e den prokeitai na ta petaksw, tha kataferw na mpw...

Member
    Originally posted by EVAMPAS
    Για....
    ....Να μπορώ να κοιτάζομαι στον καθρέπτη.
    ....Να μπορώ να φορέσω ξάνα τα ρούχα που μου άρεσαν και τα έχω στην ντουλάπα.
    ....Να μη λένε για τα παιδιά μου αυτά με τη χοντρή μάνα.
    ....Τον αντρούλη μου που στεναχωριέται επειδή με βλέπει εμένα στεναχωριμένη.
    ....Να περπατάω στο δρόμο χωρίς να σκέφτομαι ότι όλοι κοιτάζουν εμένα.
    ....Να μπορώ να μπαίνω σε μαγαζιά με ρούχα και να μην ψάχνω αν έχει XXL.
    ....Να μπορώ να δω πάλι τους παλιούς μου φίλους και όχι να το αποφεύγω γαι να μη με δουν έτσι όπως έγινα.
    ....ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ
    ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΥΣΙΕΣ?

αν εξερεσεις οτι εγω δεν εχω παιδια ειναι σαν να ακουω τον εαυτο μου!!!!!!!!!!!!αξιζουν μονο??????????????????? +1000 σου λεω

Member
    Για..
    ...Να θέλω να μπαίνω στις οικογενειακές φοτωγραφίες.
    ...Να θέλω να πηγαίνω για μπάνιο εκεί που πάει και άλλος κόσμος και όχι να παίρνω τα όρη και τα βουνά.
    ...Να φορέσω και άλλο χρώμα ρούχα και όχι μόνο μαύρα για να "κόβουν".

Member
    Originally posted by EVAMPAS
    Για..
    ...Να θέλω να μπαίνω στις οικογενειακές φοτωγραφίες.
    ...Να θέλω να πηγαίνω για μπάνιο εκεί που πάει και άλλος κόσμος και όχι να παίρνω τα όρη και τα βουνά.
    ...Να φορέσω και άλλο χρώμα ρούχα και όχι μόνο μαύρα για να "κόβουν".
    ΕΤΣΙ....ποσο δικιο εχεις....

Senior Member
    ...ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΘΛΙΜΜΕΝΗ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ....
    ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ "ΠΟΣΟ ΠΑΧΥΝΕΣ" Η "ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΙΤΑ;;".....

Να αισθάνομαι όμορφα με τον εαυτό μου και να έχω την προλυτέλεια να σκέφτομαι μια ώρα τι ρούχα θα φορέσω για να βγω

Senior Member
    Α ΞΕΧΑΣΑ...
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΕ ΔΕΗ ΟΤΕ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΡΘΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ...ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ!!!!!!!

Member
    Για...
    ...Να μπαίνω και να βγαίνω εύκολα απο το ταξί.
    ...Να μη χρειάζεται να "φασκιόνομαι" για να φοράω τα ρούχα μου για να γλιτώσω έστω και ένα πόντο.
    ...Να μην ιδρώνω με το παραμικρό

Senior Member
    Τον ιανουαριο ειχα παει την μικρη μου σε ενα παιδοτοπο....
    ηθελε να ανεβει στο τραμπολινο αλλα οχι μονη ,μαζι μου...ομως ηταν αδυνατον ,
    Ειχα πινακιδα με οριο κιλων 90!!! Ειμουν 94 ...απο εκεινη την στιγμη εκανε κλικ κατι μεσα στο κεφαλι μου!

Λοιπον .....να ακομη ενας λογος ,για να παιζω με την μικρη μου χωρις να μου βαζουν ορια.

Για μένα και μόνο για μένα...

Senior Member
    Θέλω να αδυνατίσω

για να μπω μεχρι και στο πιο μικροσκοπικο σούπερ καυτό σορτσάκι

για να μην με λένε χαιδευτικά χοντρούλα

για να θαυμάζω το σώμα μου

για να μην μου γίνονται η θερμίδες και οι δίαιτες έμμονη ιδέα

για να μην φοβάμαι να φορέσω κάτι μήπως και είναι αντιαισθητικό στους άλλους

για να μην κοιτάω το σώμα μου στο καθρέφτη και να νιώθω αηδία

για να μην τριγυρνάω με την μεζούρα στο χέρι

για να μην χαλάω τα χρήματα μου σε κρέμες αδυνατίσματος

για να μην ζηλεύω τις γυναίκες στην τηλεόραση που έχουν ωραίο σώμα

για να αρέσω περισσότερο στον φίλο μου

για να αρέσω περισσότερο στον εαυτό μου

tweetaki15
    Guest
    για να αποκτησω περισσοτερη αυτοπεποιθηση,να μην νιωθω ασχημα με το σωμα μου,να μπορω να φοραω οτι θελω,να μην ζηλευω καμια που θα βλεπω με ωραιο σωμα,να μν σκευτομαι οταν θα φορω ενα φουστανακι τι θα λενε οι αλλοι,να ναι περηφανο το αγορι μου για μενα αν κ λεει οτι ειμαι τελεια,να μπορω να τριγυρνω με το μαγιο...........κ να αρεσω στον εαυτο μου ρε γαμωτο ,τοσα πολλα ζηταωωωωωω΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄5 κιλα ειναι τα ατιμαααααααα

Senior Member
    ναι μαρίλη, ζητάς πολλά.

ζητάς να κατανοήσω την στρεβλή σου εικόνα και να μπω στην διαδικασία να σου πω ότι έχεις δίκιο. ζητάς να συμφωνήσω στην πιθανή απώλεια κιλών σου. να γίνω συνένοχος, ενώ ηδη φοβάμαι που οδηγεί όλο αυτό..

σκέψου ότι κ δώ μεσα, αν δεν απαντήσει κάποιος σε ποστ σου, μιλάς ξανα κ ξανα. σαν να με τραβάς από το μανίκι για να σε προσέξω, σαν να παλεύεις για να σ αποδεχτώ. ώρες και φορές σε άλλα θέματα παχυσαρκίας, μιλάς σαν να κατανοείς απόλυτα άτομα με σημαντικό πρόβλημα, κ συγκρίνεις το δικό σου πρόβλημα με το δικό τους. τα δικά σου αποδεδειγμένα φυσιολογικά κιλά (πόσο bmi βγάλαμε, θυμάσαι; ) με την μάχη κάποιου με 30, 40 κιλά παραπάνω από το ΙΑΤΡΙΚΩΣ αποδεκτό ως "φυσιολογικό". (δε μιλάω για το αισθητικό κομμάτι καν). μηπως η όλη ιστορία με τα.. κιλά σου, είναι ένας τρόπος να πεις "είμαι κ εγώ εδώ?".. μήπως να ψάξεις μέσα σου γιατί αυτη η υπέρμετρη ανάγκη για αποδοχή;

συγχώρεσε με που γίνομαι σκληρη.. αλλά μπες στον κόπο να κρίνεις απ εξω την συμπεριφορά σου. σαν τρίτος.

ρε γαμώτο, εχεις την ηλικία των μαθητριών μου.. αν είχαν τέτοια προβλήματα με το μεσα τους, θα θελα να μπορώ να κανω κατι..

Page 1 of 4 123 ... LastLast