ΒΟΗΘΕΙΑ.... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 40
    Senior Member
    Μπες στο www.TickerFactory.com/weight-loss και θα το φτιαξεις εκει!

Member

Member
    Originally posted by Solitude
    Για εμενα ανθρωποι που χωριζουν τουσ συντροφους τους εξαιτιας της εμφανισης τους ειναι ΠΟΛΥ ''μικροτεροι'' και δεν αξιζουν της σημασιας μου.Να χαιρεσε που καταλαβες το ποιον του νωρις.Υπαρχουν ανθρωποι τριγυρω που αγαπανε ψυχες και οχι σφριγιλα κωλαρακια.
    +1
    Να χαίρεσαι που "απομυθοποίησες" τον πρωην σύντροφό σου και έτσι δε θα αναλωθείς σε ανούσιες και μάταιες σκέψεις για το παρελθόν και έτσι θα επικεντρωθείς στην προσπάθειά σου.

Originally posted by Solitude
    Δεν νομιζω πως μπορει να σε βοηθησει καποιος περα απο τον εαυτο σου.
    +1
    Δυστυχώς αυτή είναι μια μεγάλη αλήθεια.
    Ακόμη και αυτοί που έχουν καλή πρόθεση για σένα,ίσως να μην μπορούν να αντιληφθούν τον τρόπο που μπορούν να σε βοηθήσουν,ειδικά αν δεν έχουν βιώσει οι ίδιοι ανάλογο πρόβλημα.

Θα σου πρότεινα να αποφύγεις οτιδήποτε ακραίο(εξαντλητική δίαιτα,χειρουργείο,...) γιατί αυτή τη στιγμή σκέφτεσαι "εν θερμώ" και ακόμη δεν διαθέτεις το ψυχολογικό σθένος για να ανταπεξέλθεις.

ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ.ΜΗΝ ΤΙΜΩΡΕΙΣ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΣΕ ΑΚΡΑΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ Ή ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΟΥ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΜΟΝΑΧΙΚΟ ΣΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

ʼλλωστε είσαι μόλις 26 ετών.

Καλή επιτυχία.

Member
    Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ SCORPIO ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΚΑΙ ΓΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 12 ΚΙΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.
    ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΝΑΛΩΝΟΜΟΥΝ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΟΥ "ΤΡΩΝΕ " ΟΛΟ ΤΟ ΖΩΤΙΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΜΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
    ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ.....
    ΓΙΑΤΙ........ "ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ, ΕΝΑ ΗΛΙΟ ΦΟΡΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΚΡΑΤΑΩ ΤΩΡΑ ΛΑΜΠΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΩΡΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΩ....."

Senior Member
    ...katrania..
    καλως ηρθες!κουραγιο και ολα τα ασχημα θα περασουν...συμφωνω με τα κοριτσια που σου απαντησαν ηδη πιο πανω....
    σιγουρα εισαι τυχερη που εφυγε αυτος ο ανθρωπος απο τη ζωη σου...εισαι αρκετα νεα να γνωρισεις αλλους πιο ενδιαφεροντες και ουσιαστικους ανθρωπους...
    οσο για τα κιλα ..ολοι αυτο παλευουμε...καλη επιτυχια...!!!!!!!

Senior Member
    Γεια σου και απο εμενα katrania69,ηθελα να σου πω και εγω με την σειρα μου οτι,η ζωη για σενα ξεκιναει τωρα!Ολοι καποια στιγμη φτανουμε στο χειλος του γκρεμου,δηλαδη ετσι μπορει να νιωσουμε απο διαφορες καταστασεις που συμβαινουν,αλλα η γνωμη μου ειναι οτι ολα γινοντε για καποιο λογο.
    Σιγουρα για να γινουμε καλυτεροι ανθρωποι και να κατανοησουμε καλυτερα τον εαυτο μας και τους γυρο μας,μην στεναχωριεσε που εχασες αυτον τον ανθρωπο γιατι δεν αξιζε ο τροπος του αλλα και σενα δεν σου αξιζε αυτος...
    Κανε καινουργια αρχη,ξεκινα πρωτα απο εναν ενδοκρινολογο κανε τις απαραιτητες εξετασεις και μετα ξεκινα με τα reduktil διατροφη απαραιτητα και με οτι αλο νομιζεις οτι μπορει να σε βοηθησει να χασεις τα κιλα σου,να σε σιγουρη οτι θα τα καταφερεις πολυ καλυτερα απο πρωτα και θα νιωθεις πολυ καλυτερα,ξεκινα απο τωρα να νιωθεις καλα,αυτο θα σε βοηθησει πολυ...να ξερεις οτι,δεν υπαρχει τιποτα που να μην μπορουμε να το κανουμε αν πραγματικα θελουμε.
    Το μηστικο ειναι να νιωθεις και να αισθανεσε καλα,τι πραγματικα θελησεις θα το εχεις αν πραγματικα το θελεις,οπως εμεις τωρα που μας ζητησες και ειμαστε κοντα σου!!Καλη δυναμη και πολλα φιλια.

http://www.tickercentral.com/view/adu7/2.png

Senior Member
    Εισαι πολυ τυχερη που απαλαχτηκες απο τον τυπο,
    και σιγουρα και η μανουλα σου θα ειναι ευχαριστημενη με το γεγονος αυτο ,απο εκει ψηλα.
    Την εχασες ,ομως να ξερεις ειναι σιγουρα ο φυλακας αγγελος σου τωρα πια!

Μαζεψε την δυναμη σου και ανασυγκρωτησου ,αγαπησε τον εαυτο σου και ολα θα ερθουν παλι στον δρομο τους...

Senior Member
    Καλώς όρισες katrania. Όπως συμβαίνει με τους περισσότερους από μας, βλέπω πως τα κιλά σου συνοδεύονται από μπόλικη πίεση και άγχος. Ο θυρεοειδής σίγουρα δεν κάνει τα πράγματα καλύτερα.. και να 'σαι.. αγχωμένη και να παίρνεις δύο φάρμακα που μάλιστα δεν μας γράφεις και αν τα ξεκίνησες μόνη σου ή με ιατρική καθοδήγηση και μετά από εξετάσεις!
    Πιστεύω πως πρέπει κατ'αρχήν να λύσεις τα όποια οργανικά ζητήματα.. ρύθμιση θυρεοειδή π.χ. και μετά ήρεμα και συγκροτημένα να κάνεις την προσπάθειά σου για να μειώσεις το βάρος σου. Τα κιλά σου φαντάζομαι πως σου φαίνονται βουνό, αλλά πιστεύω πως είναι μόνο θέμα χρόνου και υπομονής. Μην καταφύγεις σε ακραίες λύσεις.. είναι προσωρινές και επιζήμιες! Σου εύχομαι γρήγορα να βρεις τη γαλήνη.. και ΔΕΝ εννοώ μόνο τα κιλά σου! Να προσέχεις τον εαυτό σου..

Senior Member
    Καλώς ήρθες στην παρέα Katrania. Έχω χάσει και γω την μητέρα μου ξαφνικά και όντως είναι μια απώλεια που δεν "χωνεύεται" με τίποτα.
    Όσο για τον "άνθρωπο" που σε χώρισε για ... τα κιλά σου........ Έπρεπε να το περάσεις αυτό για να γίνεις ακόμα πιο δυνατή και να ξεκινήσεις από την αρχή. Και το εννοώ αυτό: από την αρχή! Είσαι μόνο 26 χρονών! Στην πιο όμορφη ηλικία σου! Σκέψου πως θέλεις να δεις τον εαυτό σου σε 10 χρόνια από τώρα και .......... απλά φτιάξτο!!!!
    Καλή συνέχεια κοπέλα μου!

Member
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ. ΗΔΗ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΟΥ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΒΑΣΗ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΩ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΕ "ΠΑΤΑΕΙ". ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt...xx5/weight.png

Junior Member
    καλως ηρθες και απο μενα...
    επειδη βλεπω αντιμετωπιζεις προβλημα με το τικερ, ολο αυτο πρεπει να βαζεις στον χωρο της υπογραφης σου και οχι στο ποστ που φτιαχνεις....
    για να πας στην υπογραφη σου, θα μπεις στο control panel

Member
    Γεια σου Κatrania....Ποσο πολυ σε νιωθω να ξερες....Ποσο θα θελα να μην ακουω τετοιες ιστοριες πια....
    Θα τολμησω να σου πω κατι λιγο διαφορετικο απο αυτο που λενε ολα τα κοριτσια παραπανω.
    Δε γνωριζω τι ειδους ανθρωπος ηταν το αγορι σου, αυτο μονο εσυ το γνωριζεις.
    Λες οτι χωρισατε λογω των κιλων σου. Ομως μερικες φορες εμεις οι ιδιοι ξερουμε οτι οταν δεν αρεσουμε στον εαυτο μας, ειμαστε χαλια ψυχολογικα, οταν γνωριζουμε οτι εχουμε παρει κιλα και θελουμε να τα χασουμε, τοτε πολλα πραγματα αλλαζουν στη σχεση μας. Νιωθουμε οτι ο αλλος δε μας θελει, οτι δε μπορουμε να χαρουμε καποια πραγματα με τη παρεα, ισως καποιοι φιλοι να μας σχολιαζουν....Ολα αυτα δρουν αρνητικα στη σχεση, και καποια στιγμη δε παει αλλο.
    Δε ξερω αν ο φιλος σου σου ελεγε να προσεχεις ή απλα μονο σε μειωνε με ασχημο τροπο. Οι ανθρωποι που μας αγαπανε ισως ειναι αυτοι που πρεπει να μας ταρακουνισουν για να μη φτασουμε στο σημειο να πουμε ''πως εγινα ετσι?" ...που μας αγαπανε ομως και το ξερουμε!
    Ξερω οτι ποναει να το ακους απο καποιον που αγαπας και εσυ τον στηριζεις παντα.
    Αλλα οταν ο εαυτος μας κοιμαται και δε νιωθει τι συμβαινει ή δεν θελει να κανει κατι, καποιος ή κατι μας κανει να πουμε στοπ....ολα θα αλλαξουν.
    Μπορει εσενα να σου συνεβει με ασχημο τροπο, αλλα δες το σαν ευκαιρια να απαλλαγεις απο αυτα που σε βαραινουν...ειτε αυτα ειναι κιλα, ειτε ανθρωποι που δε σου κανουν πια!
    Ολα αυτα τα λεω ξεροντας οτι και το δικο μου αγορι θελει να εχει μια ωραια γυναικα διπλα του και μου εχει δηλωσει οτι αν εγω θελω να φτασω 200 κιλα, αυτος δε θα ειναι εκει. Ακομα προσπαθω να καταλαβω αν αυτη η αποψη βγαινει απο εναν αδειο ανθρωπο ή απο καποιον που απλα λεει την αληθεια. Το μονο που θα πω με σιγουρια ειναι οτι πλεον υπαρχουν αρκετοι ωραιοι αντρες και παρα πολλες ωραιες γυναικες για να χορτασει το ματι....με καποιο τροπα ομως πρεπει να χορτασει και η ψυχη....Ας μην αρεσουμε σε ολους, ας αρεσουμε μονο σε αυτον που κανει τη ψυχη μας να γαληνευει.....
    Σου ευχομαι λοιπον καλη τυχη σε ο,τι κανεις....περι διατροφης και γιατρων δεν ειμαι ειδικη, οποτε δε θα σου πω κατι...να εισαι δυνατη, να προσεχεις την υγεια σου και να μη νιωθεις μονη...ειναι ματαιο συναισθημα....
    Με αφορφη το τραγουδακι που εγραψες.....σου ευχομαι να τραγουδησεις και το ''θα με δεις και θα παθεις ατυχημα...βαζεις στοιχημα?"....Αν συμβει αυτο παντως και ο τυπος σε δει και τριβει τα ματια του....ειμαι σιγουρη οτι εσυ θα εισαι ηδη αλλου!!!

Member
    Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ NAKI ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ.
    ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΑΠΛΑ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΜΕΙΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΕΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΓΩΤΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ. ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙΣ.
    ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.... (ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!!!)
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΑΓΑΠΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ.

ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.....!!!!

Senior Member
    Ετσι ετσι,καλα τα πας!!
    πιστεψε στον εαυτο σου και θα καταφερεις τα παντα!!
    θα σε βλεπουν και δεν θα σε γνωριζουν μερικοι μερικοι!!!
    φιλακια πολλα,και καλη σου αρχη!

Senior Member
    γεία σου katrania και από εμένα. ο πρώτος στόχοσς που πρέπει να βάλεις για να αδυνατίσεις είναι να αισθανθείς καλύτερα. για αυτό νομίζω ότι δεν χάνεις.
    δέυτερον μην παίρνεις πολλά φάρμακα γιατί θα χαλάσεις το συκώτι σου και μετά όχι μόνο χάπια δεν θα μπορείς να παίρνεις αλλά θα αποκτήσεις και σοβαρό πρόβλημα.
    μόνο τα ρεντουκτίλ για αρχή καλά είναι.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast