Νεα αρχη!! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 78
    Member
    Τα ίδια ακριβώς DEPON μου!!!Ναι μεν παρακολουθώ,αλλά ούτε γράφω ούτε και έχω αρχίσει διατροφή...Εσύ τι διατροφή θα κάνεις?

Senior Member
    κουκλαρες μου, να αρχισω τα χαστουκακια να συνελθουμε??
    τι ειναι αυτα που διαβαζουν τα μπιρμπιλωτα μου ματια?

βρε, ξενερωνουμε εμεις?? οχι αγαπες μου! στον αγωνα αυτο ειμαστε ολες μαζι!
    η καταθλιψουλα της καθε μιας μας ειναι υποθεση ολων!!

ακους εκει να μην μας τα φορτωσεις! φορτωστε, χωστε, εκτονωθειτε, κλαψτε!
    καλυτερα εδω, παρα στο ψυγειο.. βγαλτε ότι σας βαραινει, θα νιωσετε πιο ηρεμες..

κ λιγο πριν καταρρευσετε.. πηγαιντε με το μυαλο σας ενα χρονο μπροστα. φανταστειτε τον νεο σας εαυτο..
    αν τα καταφερετε να το οπτικοποιησετε, θα εχετε κ μεγαλυτερο κινητρο..

ειμαστε εδω. ολες τα χουμε περασει. κ πολυ θα θελα οταν εμενα μ επιαναν οι κρισαρες μου κ η καταθλιψεις, να χω εναν ανθρωπο που να καταλαβαινει ακριβως αυτο που περναω.

φιλια πολλα κ δυναμη! οχι στα γλυκα! οχι στους πειρασμους! οχι στις πεθερες! οοοοοοοοοοοοοοχι!!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by katrania69
    2 ΒΔΟΜΑΔΑ.....!!!! ΕΓΙΝΑ 88ΚΙΛΑ!!! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΗΣΥΝΕΧΕΙΑ????
    μπράαααβο τα κιλά τα έχασες τραγικά γρήγορα. τι δίαιτα κάνεις?

Member
    Έχεις απόλυτο δίκιο esceden μου....Αρχικά προσπαθώ να πάρω τα πάνω μου ψυχολογικά-με βοηθάτε πολύ κι εσείς-και σιγά σιγά να αρχίσω και διατροφή..

Senior Member
    ζουμπυ, καθε αρχη κ δυσκολη..

μια αποφαση ειναι ολα ομως! πιστεψε με!

αν χρειαστεις οτιδηποτε, κανε κρουση, οκ?

Member
    ok esceden μου!!!!!!!!!να ξέρεις ότι μόνο που διαβάζω αυτά που γράφεις νιώθω καλύτερα....μου δίνεις δύναμη..

Senior Member
    καλημερα ,
    σημερα ειμαι πιο ψυχραιμη,,,,
    esceden διαβασα καμια 7 ,8 φορες αυτα που μου γραφεις ,σε ευχαριστω!!
    Ευτυχως βρηκα αυτο το φορουμ με τις τοσο καλες ψυχες και την φοβερη συμπαρασταση!

ζουμπι δεν κανω καμια διαιτα ,οτι μαγειρευω για ολους τρωω και εγω ,ομως μισες μεριδες απο οτι ετρωγα ,
    και αποφευγω ψωμια ,γλυκα ,και βραδυνο!
    Τοσα χρονια με διαιτες χημικες και πειραματα μονο ασχημα αποτελεσματα ειχα...

Member
    Κι εγώ τα ίδια κοπέλα μου..Όλο έλεγα να προσέχω κι έτρωγα ελάχιστα το μεσημέρι και καθόλου το βράδυ...άντεχα 3 εβδομάδες το πολύ και μετά πάλι ξανακυλούσα......Οι χαζές υπερβολές μου με έφαγαν..Τώρα το βλέπω πολύ χαλαρά και είναι η πρώτη φορά που λέω θα προσέχω και νιώθω χαρούμενη και όχι χάλια..Για να δούμε τι θα δούμε...Πολλά πολλά φιλάκια!!!!!

Senior Member
    χαιρομαι που βοηθησα οσο μπορω!! μην ξεχνατε, ο αγωνας ειναι 100% δικος σας! περα απο την συμπαρασταση που θα βρειτε εδω, πρεπει να πιστεψετε στον νουμερο 1 συμμαχο σας. τον ιδιο σας τον εαυτο!!

αντε να βλεπω χαμογελα να σκανε μυτη! αντε γιατι σειρα μου σημερα να μαι λιγο πεσμενη κ θελω καλη διαθεση απο τις γυρω μου!!

Senior Member
    ειμαι χαλια...

Senior Member
    τι εχεις ντεπονακι ? ελα στο τσατ αν θελεις να τα πουμε

Senior Member
    Δεν ξερω τι εχει γινει αυτο τον καιρο....
    εχω μονιμως επισκεψεις .....
    δεν μπορω να ξεκουραστω....
    φερνουν και τα παιδια τους μιλαμε στο σπιτι μου μονο δουλιες εχω που δεν τελειωνουν.... δεν
    μπορω να βρω ηρεμια και ησυχια!!
    Το προγραμα μου παει περιπατο...
    Σημερα απο την υπερενταση και την κουραση ειμουν ετοιμη να βαλω τα κλαματα ενω μιλουσα με την μητερα μου
    στο τηλεφωνο..
    Και το πιο κουφο ...πηγα στο μαγαζι με την μπλουζα αναποδα φορεμενη ,με τις ετικετεςνα κρεμονται..
    ΔΕν ειμαι στα καλα μου

Originally posted by DEPON
    ζουμπι δεν κανω καμια διαιτα ,οτι μαγειρευω για ολους τρωω και εγω ,ομως μισες μεριδες απο οτι ετρωγα ,
    και αποφευγω ψωμια ,γλυκα ,και βραδυνο!
    Τοσα χρονια με διαιτες χημικες και πειραματα μονο ασχημα αποτελεσματα ειχα...

Αυτό είναι γεγονός, και φαντάζομαι ότι συμβαίνει επειδή με αυτόν τον τρόπο απλά.. στερούμαστε σχεδόν τα πάντα.

Εγώ απο την άλλη είμαι σε μια ανάλογη αηδία "δίαιτα" (με μοναδικό σκοπό να ξεφορτωθώ βιαστικά κάποια απο τα κιλά μου - μέχρι την Παρασκευή) και μετά που θα επιστρέψω απο τις διακοπές, σκέφτομαι να συνεχίσω στο στύλ ακριβώς που περιγράφει το ντεπονάκι. Λίγο.. απ'όλα.

Δεν σας κρύβω όμως πώς είναι στιγμές (για 1 εβδομάδα στερητικής δίαιτας μιλάμε) που πυκνά συχνά μου έρχεται στο μυαλό ότι πιο "απαγορευμένο" (κάτι που ποτέ δεν συμβαίνει όταν τρώω κανονικά - δηλαδή απ'ολα).... σκέφτομαι τελικά μήπως είναι λάθος αυτή η "βιασυνή της τελευταίας στιγμής" (άφου άλλωστε το κάνω για το amore, το οποίο στην τελική.. δεν μου έχει παραπονεθεί ποτέ για τα κιλά!).. από την άλλη ξανασκέφτομαι... μήπως το σκέφτομαι έτσι.. για να δικαιολογήσω τον εαυτό μου να μην κρατηθεί;;;;;;;;

Όφου....

Senior Member
    Originally posted by DEPON
    Δεν ξερω τι εχει γινει αυτο τον καιρο....
    εχω μονιμως επισκεψεις .....
    δεν μπορω να ξεκουραστω....
    φερνουν και τα παιδια τους μιλαμε στο σπιτι μου μονο δουλιες εχω που δεν τελειωνουν.... δεν
    μπορω να βρω ηρεμια και ησυχια!!
    Το προγραμα μου παει περιπατο...
    Σημερα απο την υπερενταση και την κουραση ειμουν ετοιμη να βαλω τα κλαματα ενω μιλουσα με την μητερα μου
    στο τηλεφωνο..
    Και το πιο κουφο ...πηγα στο μαγαζι με την μπλουζα αναποδα φορεμενη ,με τις ετικετεςνα κρεμονται..
    ΔΕν ειμαι στα καλα μου
    χαχαχα depon πολυ γελιο....πως τα καταφερες καλη μου να πας με αναποδη μπλουζα στο μαγαζι??
    Μην απογοιτευεσε ολοι μας αυτη την περιοδο ειμαστε καπος...
    το θεμα ειναι να μην τα παραταμε...
    Καθε μερα ειναι μια καινουργια μερα που την φτιαχνουμε οπως θελουμε εμεις...

φιλακια καλη μου!!

Senior Member
    καλημερα ..
    θελω να ζητησω συγνωμη απο τα κοριτσια στο τσατ για χθες!
    δεν ειμουν και στα καλυτερα μου ....
    σημερα λιγακι προς το καλυτερο
    Δεν ξερω τι παθαινω νοιωθω, μερες, οτι λειτουργω πανω απο τις δυναμεις μου ,
    εεε και χθες περασα κατα πολυ τα ορια μου ψυχικα και σωματικα.
    Φοβαμαι ωρες ωρες να αναγνωρισω τον εαυτο μου...λετε να τρελαινομαι?
    Και μην μου πειτε οτι φταιει η διαιτα ....γιατι την εχω σκατωσει εδω και ποσες μερες!!
    Παει παει ....

και παλι συγνωμη

dreamer μου σημερα που το βλεπω και εγω πιο ψυχραιμα ...ναι ειναι για γελια!! ))

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast