Results 1 to 13 of 13
-
04-03-2010, 16:55 #1
ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑΤΑΚΙ
Κοριτσάκια μου αγαπημένα
Ναταλάκι, Μπαρμπουνάκι, Αννεζίνα, Βάσια, Λίλυ, και τόσα άλλα γλυκά κορίτσια που ξεχνάω λόγω βιασύνης να προλάβω να σας γράψω το τελευταίο μου μήνυμα..
Θέλω πρώτα όμως να σας ευχαριστήσω για τα όσα μου γράφετε τόσο καιρό, που μου δείχνετε πόσο με θυμάστε, κάθε φορά που μπαίνω και σας διαβάζω πραγματικά συγκινούμαι, σας αγαπάω πολύ και νιώθω λες και χώρησα με .... γκόμενο (sic!).
Κορίτσια σας γράφω για να σας πω ότι σήμερα είναι η τελευταία μου μέρα στη δουλειά.
Δήλωσα την παραίτησή μου χτες (η Ναταλία ξέρει γιατί. Ναταλάκι αν σε πάρω αυτό το Σάββατο περίμενε να μιλάμε για κανένα 24ωρο).
Ξέρω, θα μου πείτε ότι είναι δύσκολα τα πράγματα εκεί έξω, ότι υπάρχει τρομερή ανεργία, οικονομική κρίση, όμως η ψυχούλα μας είναι πιο πολύτιμη από τα λεφτά μερικές φορές.
Είμαι χαρούμενη και σίγουρη για την απόφασή μου αυτή. Και σίγουρη ότι δεν πρόκειται να μετανιώσω.
Όσον αφορά την σχέση μου με τον άντρα μου, μετά από ατελείωτες συζητήσεις και αρκετή προσπάθεια και από τις δύο πλευρές όλον αυτόν τον καιρό που δεν επικοινώνησα μαζί σας, φαίνεται ότι η κατάσταση εξομαλύνεται... Είμαστε πάντως σε καλό δρόμο, ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά!
Ήθελα απλώς να σας ενημερώσω γιατί από δω και πέρα, δεν θα μπαίνω ούτε να σας διαβάζω όπως έκανα σχεδόν καθημερινά μέχρι τώρα, μιας και στο σπίτι θα είμαι πανικόβλητη με τα παιδιά.........για όσο καιρό είμαι, μέχρι να ξαναβρώ μια δουλειά που δεν θα μου τρώει την ψυχή!
Πάντως δεν θα σας αποχωριστώ ποτέ, σας το λέω, σας αγαπάω και σας εμπιστεύομαι τα πάντα μου, πιο καλά και από την πιο επιστήθια φίλη.
Κοριτσάκια μου..
που με συγκινείτε κάθε φορά με τα λογάκια σας
υπέροχες γυναίκες
καμάρια μου
σας ευχαριστώ τόσο πολύ όλες
τώρα έγινα και λίγο κομμάτια
φεύγω από το γραφείο
στο.. επανιδείν!
- 04-03-2010, 16:57 #2
Γεια σου Λιδα μου σου ευχομαι τα καλυτερα μπραβο που εκανες ενα τοσο μεγαλο βημα αληθεια σε θαυμαζω για τα κοτσια σου! Χαιρομαι που ολα δειχνουν να πηγαινουν καλυτερα στην ζωη σου! Δεν εχουμε μιλησει πολυ και κανα δυο με αρπαξες αλλα δεν τρεχει τπτ! Να προσεχεις εκει εξω!! Καλη συνεχεια!!
04-03-2010, 16:58 #3
λιντα μου σου ευχομαι ολα να σου πανε καλα
καθε εμποδιο για καλο
σιγουρα θα βρεις δουλεια συντομα και θα τα ξαναλεμε
να προσεχεις και φιλακια στα παιδακια σου
04-03-2010, 17:00 #4
να προσέχεις τον εαυτό σου και να πάνε όλα κατ' ευχήν!
04-03-2010, 17:02 #5
σου ευχομαι ολοψυχα να βρεις οσο πιο γρηγορα γινεται μια δουλεια που να σε γεμιζει και να σε κανει χαρουμενη!
και στα προσωπικα σου πιστευω πως το σημαντικο βημα εγινε! τα βαλατε κατω μιλησατε λυσατε καποιες διαοφρες που ειχατε και σιγα σιγα ολα θα λυθουν. αν μπορειτε αφηστε τα παιδια καπου και πατε μια εκδρομη για ενα διημερο εστω. να ζησετε ξανα τον ερωτα σας, να θυμηθητε πως γνωριστικατε, τι ηταν αυτο που εκανε να ερωτευτειτε τρελα ο ενας τον αλλον και να θελησετε να μοιραστειτε απο κοινου την υπολοιπη ζωη σας.!!
φιλια πολλα και να προσεχεις.
04-03-2010, 17:54 #6
αχ βρε κοπελα μου ολα αυτα περνας...καθενας εχει το γολγοθα του...ευχομαι με τη δυναμη της ψυχης σου να τα φτιαξεις ολα οπως εσυ επιθυμεις!
04-03-2010, 19:17 #7
Τα πράγματα εκεί έξω είναι πραγματικά δύσκολα, αλλά μερικές φορές 'μέσα' είναι πολύ χειρότερα, οπότε ορθώς έπραξες και την έκανες!
Τώρα ήρθε η ώρα να κάνεις κάποια όνειρα σου πραγματικότητα και θα πρέπει να παλέψεις γι αυτό. Θα αξίζει ο αγώνας σου όμως. Μην ξεχνάς η ζωή είναι πολύ μικρή για να είναι στενάχωρη.
Καλή συνέχεια και καλή ζωή
04-03-2010, 22:39 #8
Λίντα μου, ένα σου λέω...καλή είναι και η δουλειά αλλά όταν μας τρώει τα σπλάχνα...άστα! Είμαι στα πρόθυρα τέτοιας απόφασης (παρόλου που τη λατρεύω τη δουλειά μου...) ελπίζω μόνο να είμαι τόσο γενναία, όσο εσύ...και φυσικά θα είσαι με τα αστεράκια σου χωρίς να αναζητάς απεγνωσμένα τα κατάλληλα πρόσωπα για αυτά...ό,τι καλύτερο!
05-03-2010, 01:31 #9
Καλό μου Ληδάκι, ότι αποφάσισες είναι απολύτως σεβαστό, ακόμη κι αν μας λείψεις πάρα πολύ
και νιώσουμε φτωχότεροι από την απουσία σου.
Όμως προέχει η ψυχούλα σου και η γαλήνη σου . Αυτά και η οικογένεια σου.
Εμείς θα είμαστε εδώ να σε περιμένουμε και να σ'αγκαλιάσουμε πάλι.....
Σε φιλώ πολύ πολύ
08-03-2010, 13:00 #10
lida μου παρολο που ξερω οτι δεν θα μπεις να το διαβασεις θελω εγω να σου ευχηθω οτι καλυτερο στη ζωη σου. ειμαι σιγουρη οτι θα ηρεμησεις, θα ξεκουραστεις θα τα δεις ολα απο διαφορετικη πλευρα.
να εισαι καλα, να περνας καλα. η αποφαση σου να σταματησεις τη δουλεια με εβαλε σε σκεψεις. πολλες σκεψεις.
απο τη μια εχουμε αναγκη τα χρηματα και δουλευουμε. απο την αλλη εχουμε αναγκη σαν ανθρωποι να αγαπησουμε και να αγαπηθουμε και δεν προλαβαινουμε να το κανουμε αυτο. τρεχουμε ολη μερα με τρελλους ρυθμους εμεις οι γυναικες. μερα που ειναι...γιορτη της γυναικας λεει...γυναικες ειμαστε ή δεσμιες της ζωης μας? μιας ζωης μου εμεις επιλεξαμε? ταχα μια καλυτερη ζωη.....αν δεν δουλευαμε θα ειχαμε χρονο για τον ευατο μας, χρονο για τα παιδια μας για την οικογενεια μας, να κοιταξουμε το σπιτι μας, να κοιταξουμε την ψυχικη μας ηρεμια....ποσες φορες δεν θελησαμε να κανουμε αυταο , να κανουμε εκεινο, να κανουμε το αλλο...και τελικα τι καναμε? μια τρυπα στο νερο.....
αχ λιντακι μου, σε ζηλευω για την αποφαση σου. δεν ξερω αν οικονομικα θα δυσκολευτεις αλλά ψυχικα θα ηρεμησεις. και μετα εχει ο θεος. Να σου δωσει αυτο που επιθυμεις σου ευχομαι και ευχομαι να ξανασυναντηθουμε διαδικτυακα ή εκτος........
08-03-2010, 15:44 #11
Αποχαιρετισμούς για την αγάπη δεν έχω...
Ένα μεγάλο μπράβο μόνο για τη δύναμη και την τόλμη της
να υπεραστιστεί το θέλω της ψυχής της απέναντι στο πρέπει της λογικής της.
Σήμερα ήσουν από το πρωί στο μυαλό μου και σκεφτόμουν να σε πάρω,
αλλά κρατήθηκα καθώς περιμένω να το κάνεις εσύ μόλις θελήσεις να μιλήσεις.
Και μετά ήρθε το μήνυμα σου,μεγάλο πνεύμα μου...Να σε προσέχεις!Φιλάκια πολλά
στα κουκλιά σου και να τα περνάτε τέλεια οι τρεις σας από το πρωί μέχρι το απόγευμα,
μετά τέλεια οι τέσσερις σας μέχρι το βράδυ κι ύστερα τέλεια οι δυό σας ως το πρωί!Το κέρατό μου!
Η απουσία σου είναι αισθητότατη εδώ μέσα!Ελπίζω να μη διαρκέσει πολύ ακόμα...Σε φιλώ νοσταλγικά!
--->ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - ΤΑΝΙΑ ΚΙΚΙΔΗ : ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ
"Μην καπνίζεις τόσο!Σ'αγαπώ και να προσέχεις!..."
01-06-2010, 18:32 #12
Τι θα γίνει,κοπελιά,με την περίπτωση σου;
Θα τραβήξει πολύ ακόμα η βαλίτσα;
Καλοκαίρι μπήκε!Σαν πόση υπομονή ακόμα
να κάνουμε;Οσονούπω γαϊδουροποιούμαστε!
Χάϊντεεεεεεεεε!!!
01-06-2010, 21:58 #13
Ληδα και εγω με τη σειρά μου εύχομαι ό,τι καλύτερο. Φαίνεσαι άτομο δυνατό και σίγουρο για τις αποφάσεις σου.
Μη μετανοιώνεις για ό,τι κάνεις, να μετανοιώνεις για ότι δίστασες να κάνεις - αυτό με συμβουλεύει πάντα ένας πολύ καλός μου φίλος και νομίζω πως αυτό αξίζει να σου ευχηθώ και εγώ τώρα.
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....