ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΙΚΗ......
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 41
    Member

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΙΚΗ......

Καλημέρα σε όλους!!!
    Θέλω να μοιραστώ μαζί σας τη μικρή εμπειρεία μου για την παραμονή μου στο forum. Το forum για μένα είναι ο καλύτερος διαιτολόγος και ψυχολόγος μαζί στην κατηφορική πορεία των κιλών μου. Στη διάρκεια της παχυλής μου ζωής έχω κάνει κάθε είδους δίαιτα που υπάρχει και δεν υπάρχει. Έχω πληρώσει μια μικρή περουσία σε διαιτολόγους και το αποτέλεσμα ήταν μόνο μια φορά και για πάρα πολύ λίγο να φτάσωστα επιθυμητά μου κιλά αλλά φυσικά μετά τα πήρα και με πολύ υψηλό τόκο. Με αυτό το ρυθμό συνέχισα ,χάνοντας μερικά κιλά και παίρνοντας πολύ περισσότερα, και τώρα είμαι 33 ετών, έχω περάσει 2 εγκυμοσύνες και είμαι 99 κιλά με 1,62 ύψος. Τώρα λοιπόν είναι η πρώτη φορά που το έχω πάρει τόσο ζεστά εξαιτίας της παρέας του forum. Θέλω να φάω αλλά δεν το κάνω γιατί σκέφτομαι ότι υπάρχουν και άλλοι "συνάδελφοι" που έχουν το ίδιο πρόβλημα και όμως αντιστέκονται. Ελπίζω και εύχομαι να το κρατήσω μέχρι το τέλος.
    Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο και την υπομονή σας.
    Καλή συνέχεια και καλή δύναμη σε όλους τους συνοδοιπόρους!!!

Senior Member
    Συγχαρητηρια για τη μεγαλη σου αποφασηEvampas! Ειναι , οπως θα εχεις καταλαβει κι εσυ, ολα μεσα στο μυαλο μας και απλα θεμα αποφασης! Δυσκολιες, "κολληματα", πισωγυρισματα, ειναι πολυ πιθανον να εχουμε...
    Το ζητημα ειναι να μενουμε σταθερες στο στοχο μας!

Καλη αρχη!
    Και μονο που το πηρες ζεστα, εχεις ηδη τη μιση νικη στα χερια σου!

Senior Member
    Σε μια κοινωνία που ο άλλος αρχίζει να σε κράζει πίσω απο την πλάτη σου για το παραμικρό, για το αν έχεις μεγάλη κοιλιά, αν η μυτη σου είναι μεγάλη και άλλα τοοοοσο σημαντικα γιαυτους, το φορουμ μοιάζει με όαση.Είναι σημαντικό να βρίσκεις άτομα με κατανόηση.EVAMPAS καλή επιτυχία και καλή δύναμη.Θα τα καταφερουμε λεμε!

Senior Member
    ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Senior Member
    Νadine εισαι ολα τα λεφτα!

και σε παρακαλω μη παρεξηγεις που δεν ξαναγραψα εκει που χα ανοιξει...θελω ελευθερια

θα σας πω κ γω καποια στιγμουλα los neos...

EVAMPAS καλη δυναμη!

Senior Member
    Καλή δύναμη, καλή συνέχεια, υπομονή,πολλή υπομονή. Σταθερά αισιόδοξη, και μία στιγμή, μία μέρα κακή τελειώνει, δεν τελειώνει η προσπάθεια. Πολλοί τα κατάφεραν, κι εμείς το ίδιο.Φιλιά.-

Member
    Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ όλες σας. Ειστε καταπληκτικές στη συμπαράσταση και τη συναδελφικότητα.

Πολλά πολλά φιλιά!!

Senior Member
    EVAMPAS καλη αρχη και δυναμη σ αυτο που ξεκινησες!!

Senior Member
    EVAMPAS,πώς είσαι τελευταία;Έχουμε πολύ καιρό να μάθουμε νέα σου!
    Κάτι λέγαμε για ενότητα και υποστήριξη!Πού είναι το δικό σου σπαθί;
    Απολογήσου κι εμφανίσου πάραυτα,σωματοφύλακα!ʼντε γιατί α!

Member
    Καλημέρα σε όλους!
    NADINE έχεις δίκιο. Έχω πολυ καιρο να σας πω νέα μου. Σας διαβάζω όμως ανελοιπώς έκτος από τισ 3 βδομάδες που έλειπα διακοπές. Λοιπόν τα νεα μου είναι και εύχαριστα και δυσάρεστα. Ας αρχίσω από το ευχαριστο. Είμαι στον τρίτο μήνα εγκυμοσύνης και πετάμε στα σύννεφα. Τα δυσάρεστα είναι ότι έχω πάρει και άλλα κιλά, δεν ξέρω ποσα φοβαμαι να ζυγιστώ. Να φανταστείτε πήγα χτες στο γιατρο με ζύγισε και εγώ δεν αντεξα να το δω. Ας είναι όμως κάνω υπομονη μέχρι να γεννήσω και μετα έχει ο Θεος.

Senior Member
    KORITSAKI MOΥ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΖΗΣΤΟ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ...ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΙΛΑ ΧΑΛΑΛΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ....

ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ

Senior Member

Έχουμε κι άλλο φορουμωρό;Χριστέ μου!Τι χαρά είναι αυτή!Πώς αντέχεις τόσο καιρό και μας την στερείς;
    Ποιά κιλά και ποιά γραμμάρια να λέμε...Εντάξει,καλό είναι να προσέχουμε,για άλλους λόγους τώρα βέβαια,
    αλλά πάω απ'όλα να είμαστε ήρεμες και να μας φοντίζουμε(και να μας φροντίζουΝΕ ασφαλώς!)
    Όπως καταλαβαίνεις,τώρα έμπλεξες!Θα περιμένω μηνιαία τουλάχιστον αναφορά,μετά από κάθε ιατρική επίσκεψη.
    Φέρεις μέσα σου τη ΖΩΗ!Ένα φιλάκι τρυφερό στην κοιλίτσα σου!Μου έφτιαξες τη μέρα!Να σε προσέχεις διπλά!

Member
    Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας. Θα σας ενημερώνω.
    Πολλά φιλια!!!

Senior Member
    Επειδή σε τέτοια.. μασάω.. σου εύχομαι ολόψυχα να έχεις μια καλή και εύκολη εγκυμοσύνη!! Και φυσικά με το καλό ένα γερό μωράκι

Senior Member
    με το καλο μανουλα.....να προσεχεις εσενα και το μωρακι σου!

Μην αγχωνεσαι για τα κιλα ,ομως καλο ειναι να προσεχεις λιγακι....απο προσωπικη εμπειρια μιλαω!

Ειναι η πιο ομορφη περιοδος στην ζωη μιας γυναικας ,κοιτα να την χαρεις απο την αρχη μεχρι και την στιγμη που θα το εχεις μεσα στην αγκαλια σου.

Page 1 of 3 123 LastLast