Results 16 to 30 of 78
Thread: Νεα αρχη!!
-
30-07-2009, 18:12 #16
Καλησπερα κατι λιγο ασχετο αλλα απαραιτητο: μπορει καποιος να μου πει πως αλλαζω το ticker; πρεπει να το ξανακανω απ την αρχη;
- 30-07-2009, 18:19 #17
έχεις απόλυτο δίκιο..να προσπαθούμε να είμαστε ευτυχισμένες..αυτό είναι το δυσκολότερο από όλα...πρέπει να κάνουμε κάτι γιατί δε μας βλέπω καλά...
30-07-2009, 18:26 #18
Οκ το βρηκα πως αλλαζει μη σας βαζω σε κοπο ασκοπα..και μη μου στεναχωριεστε ε;..τα πισω γυρισματα ειναι μεσα στο προγραμμα σε αυτο που κανουμε τι να γινει δηλαδη; απ'το να τα παρατησουμε καλυτερα δεν ειναι να ξαναρχιζουμε μετα απο ενα πισωγυρισμα;και η ευτυχια δεν ειναι μονο στα κιλα πρεπει να τη βρισκουμε και αλλου αλλιως..θα πιανομαστε απ τα λογια του καθενος και θα ειμαστε καλα μονο αν μας λενε αδυνατισες!!
30-07-2009, 23:49 #19
δηλαδη κουκλα μου πρεπει να εξαρτας την ζωη σου απο την γνωμη των αλλων? ειναι δυσκολο να το παλεψεις, το ξερω..
αλλα οι γνώμες ειναι σαν τις.. χμ.. μην πω! ολοι εχουν απο μια! σημαινει κατι για σενα? σημαινει κατι σε τετοιο βαθμο που θα ρισκαρεις τοσον κοπο??
σημασια καλη μου έχει η γνωμη σου. κ η γνωμη οσων σ αγαπουν. τελος. δεν μπορουμε να εξαρτώμαστε απο τους αλλους, κ τις αγνές τους προθεσεις οταν μας σχολιαζουν.
γειτονισσα μου με ειδε χθες, εχει να με δει 6 μηνες, απο τοτε εχω χασει 20 κιλα κ μου ειπε "ωραια ρουχα. μπραβο, σε κοβουν λιγο!".. τι επρεπε να κανω? αν οι αλλοι προβαλουν τα κομπλεξ τους πανω μας κτους αφηνουμε, φταιμε κ εμεις..
συγνωμη που θα πω κ κατι ακομα. μπορει να μην ισχυει στην περιπτωση σου, αλλα το ειχα δει σε μενα, σε παλαιοτερη προσπαθεια μου.. οταν ειχαν φυγει γυρω στα 20-25 κιλα φρικαρα. υποσυνειδητα. ενιωσα σαν ν χανω την.. ασπιδα μου. τν δικαιολογια μου. κρυβομουν πισω απο το βαρος, κ ολα τα στραβα τα απεδιδα σ αυτο! "δεν εχω σχεση επειδη ειμαι παχια, κατα τ αλλα ειμαι γαμω τα παιδια!", "θα διεκδικουσα μια καλυτερη θεση, αλλα με τα κιλα μου δε θελω να μαι μπροστα", "θα εψαχνα να δω αν μπορω να κανω κατι με το τραγουδι, αλλα θα μ απορριψουν. οχι επειδη δεν εχω καλη φωνη, αλλα επειδη ειμαι παχια" κλπ κλπ. φοβοι κ δικαιολογιες. δικαιολογιες για να μην τολμησω..
δεν εχεις αναγκη καμια ασπιδα. τα χεις καταφερει τοσο καλα ως τωρα.. αξιζει να τα παρατησεις? να αρχισεις του χρονου παλι απο την αρχη? ΟΧΙ! υποσχεσου τον εαυτο σου οτι θα τα υπομεινεις ολα! επειδη ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΙΤΑ!!
το υποσχεσαι?πιστεψε το, ολες μπορουμε να τα καταφερουμε!
31-07-2009, 09:44 #20
esceden μ'αρέσουν πολύ αυτά που γράφεις...
Αυτό που είπες είναι η μεγάλη αλήθεια.
Αν πούμε στον εαυτό μας "αυτή είναι η τελευταία φορά που κάνω δίαιτα", σαν κάτι μαγικό μου φαίνεται ότι θα συμβεί. Αρκεί να το πιστέψουμε. Πάντως εγώ δεν το έχω πει ακόμα αλλά ... λέω να το πω αυτή τη χρονιά.... Κουράστηκα με τις αναβολές μου και τις δικαιολογίες μου!
Ντεπονάκι ωραία, έπεσες, δεν έγινε και τίποτα, τώρα σήκω!
Σημασία έχει ότι έχασες τόσα κιλά, τι κι αν σε βρήκαν κουρασμένη? Προσωπικά ας έχανα 10 κιλά σαν και σένα κι ας με βρίσκαν και 10 χρόνια μεγαλύτερη!
31-07-2009, 11:39 #21
Deponaki!... Μην ακους κανεναν!....Ακου μονο τη γνωμη των πολυ δικων σου ανθρωπων, αυτων που εμπιστευεσαι και σε βλεπουν συνεχεια και ξερουν πως εισαι πραγματικα.
Οι αλλοι μπορει να τυχει να σε πετυχουν σε μια κακη μερα...δε σημαινει οτι πρεπει να τους υπολογιζεις...
Ειπες οτι δεν εισαι ευτυχισμενη.....εγω πιστευω οτι απλα δεν εχεις φτασει ακομα στο στοχο σου για να μπορεσεις να χαλαρωσεις. Οταν συμβει αυτο θα δεις οτι θα εισαι χαρουμενη και ηρεμη και ολα θα ειναι αλλιως....Ομως μη σταματησεις τωρα που ειδες τοση διαφορα, οκ αν ειναι για λιγο δε θα παρεις τα κιλα πισω, ομως να συνεχισεις τη προσπαθεια σου.
Δε βλεπεις τη διαφορα στα ρουχα σου?....δε χαιρεσαι μ' αυτο?.....να μη σε νοιαζει τι βλεπουν οι αλλοι....οι αλλοι δε ξερουν τι κοπο εχεις καταβαλει....μονο εσυ το ξερεις.
Αν νιωθεις κουραση, ριξε λιγο τους ρυθμους σου, καλοκαιρακι ειναι....πηγαινε στη θαλασσα, η θαλασσα μας γαληνευει...παιξε στη παραλια με το παιδακι σου...σκεψου οτι υπαρχουν ανθρωποι που θα σε κοιτανε και θα ζηλευουν αυτη τη σκηνη....
01-08-2009, 02:55 #22
Esceden τα λες πολύ ωραία..Έχεις απόλυτο δίκιο...
01-08-2009, 03:01 #23
Καλά esceden μου,έπαθα πλάκα!!!!!!!!Τώρα είδα πόσα πολλά κιλά έχασες και πραγματικά σε συγχαίρω!!!!!!!!!!Πώς τα κατάφερες βρε????????
01-08-2009, 10:49 #24
ζουμπυ μου είναι μια ιστορία που κρατάει χροοοοοονια.. αυτη η απωλεια εχει γινει σταδιακα, τα τελευταια 2 χρόνια περίπου. μην νομιζεις ότι υπάρχουν μαγικες συνταγες!
όλες μας εχουμε δρομο. το θεμα ειναι καθε μερα να μας φερνει πιο κοντα στο στοχο μας, ενταξει γλυκια μου??
01-08-2009, 11:22 #25
Originally posted by DEPON
Θασου πω ..ναι, θα σου πωωωωωωωωωω
Εχασα τον στοχο μου ,ειμαι ξανα δεν ξερω... απογοητευμενη να πωωω...
και αυτο ολα ξεκινησε απο πριν 2 εβδομαδες.
Ενοιωθα πολυ καλα και πηρα την αποφαση να επισκευτω τον αντρα μου στο γραφειο του , μετα απο κατι χρονια ,και γιατι μου ζητουσε να περασω με το παιδι μας απο εκει ,γιατι ηθελαν να μας δουν οι συναδελφοι του.....και εκει αντι να ακουσω μια καλη κουβεντα ,και αναζητουσα για να πω και την αληθεια ενα μικρο κοπλιμεντο για τα τοσα κιλα που εχασα....εγινε το αντιθετο .
Αφου εφυγα ειπαν στον Αλεξ ..τι επαθε η μαρια ?πολυ κουρασμενη φαινεται ....γηρασμενη!!
Αυτο ηταν ..μου εκοψαν τον αερα και τα φτερα μου....δεν θελω να βγαινω παλι ,και ολη την ωρα τρωω.
03-08-2009, 02:07 #26
2 ΒΔΟΜΑΔΑ.....!!!! ΕΓΙΝΑ 88ΚΙΛΑ!!! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΗΣΥΝΕΧΕΙΑ????
03-08-2009, 10:34 #27
μπραβο κατραινια συνεχισε ετσι !!!
03-08-2009, 10:40 #28
Μπραβο ρε ρανια.
03-08-2009, 11:16 #29
κοριτσια ,σας ευχαριστω ,
με βοηθατε πααααρα πολυ!!
Με πηρε απο κατω αυτες τις μερες ,ψυχολογια στο 0....
Δεν εμπαινα τοσες μερες ,αλλα σας διαβαζα καθε μερα ...
δεν ηθελα να γραψω με το χαλι που ειχα ,ενα πραγμα σαν
κριση καταθλιψης , και θελω να το μεταδιδω.
Μου λειπει τοσο η οικογενεια μου ,να μου δωσει δυναμη....
Εχω και την πεθερα μου ...στην κοσμαρα της ....λες και εχει βαλθει να ξαναβαλω ολα τα κιλα...
μου σπαει τα νευρα , μαγειρευει σαν τρελη οταν παμε επισκεψη ,με κυνηγαει με το κουταλι σαν ενα μωρο
....ΟΧΙ ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΤΙ.....
κουβαλαει μια τσαντα γλυκα οταν ερχεται ....Και της εχω μιλησει για ολα αυτα ,την παρακαλεσα
να μου συμπαρασταθει λιγακι ,.....δεν μιλουσα σε ντουβαρια καλυτερα????
Δεν ειμαι αδυνατος χαρακτηρας ισα ισα .....αλλα εχω σπασει τον τελευταιο καιρο.... τα νευρα μου
Και ολοι με φορτωνουν με τα προβληματα τους..... και τωρα ξεσπαω σε εσας ,δεν αντεχω!!!!!
Τελος..
ειπα σημερα επιτελους να κανω αυτην την ευλογημενη καινουρια αρχη
....δεν εχω δυναμη αλλα σημερα θατο πολεμησω με νυχια και με δοντια
Μπραβο και στα κοριτσια με τα χαμενα κιλα....αντε στον αγυριστο να πανε!!
03-08-2009, 13:17 #30
δεν ηθελα να γραψω με το χαλι που ειχα ,ενα πραγμα σαν
κριση καταθλιψης , και *** ΔΕΝ***** θελω να το μεταδιδω.
να διορθωσω....
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....