Results 1 to 15 of 352
Thread: Βελονισμός και αδυνάτισμα
-
28-07-2009, 13:25 #1
Βελονισμός και αδυνάτισμα
με έχει φάει ο πατέρας μου να κάνω βελονισμό για να κόψω το τσιγάρο. πρέπει βέβαια να το κόψω επειδή παίρνω αντισυλλιπτικά και έτσι αποφάσισα να πάω μετά τις διακοπές και να κάνω και βελονισμό για αδυνάτισμα επίσης. να ένα χρήσιμο άρθρο που βρήκα.
Ο βελονισμός μπορεί να μειώσει την όρεξη, την διάθεση για γλυκά και τον χρόνο κορεσμού. Παράλληλα κινητοποιεί τον οργανισμό να αποκτήσει μεγαλύτερο μεταβολικό ρυθμό, να κάνει δηλαδή περισσότερες καύσεις, ενώ αυξάνει και την κινητικότητα του παχέος εντέρου, ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα δυσκοιλιότητας.
Τα ιδιαίτερα σημεία που χρησιμοποιούνται για κάθε ασθενή επιλέγονται με βάση την κατανομή λίπους, το επίπεδο στρες και συγκινησιακών παραγόντων, τις διατροφικές συνήθειες και άλλους παράγοντες.
Η άσκηση και η δίαιτα βοηθούν κάθε πρόγραμμα αδυνατίσματος. Εν τούτοις τα περισσότερα άτομα που έρχονται για βελονισμό έχουν δοκιμάσει πολλές δίαιτες κατά το παρελθόν. Μπορεί να γνωρίζουν καλά τι πρέπει να φάνε και τι όχι αλλά νοιώθουν κατάθλιψη και ευερεθιστότητα όταν προσπαθούν να παραμείνουν σταθεροί σε μια δίαιτα.
Έξι περίπου συνεδρίες είναι συνήθως αρκετές και θα πρέπει να γίνονται μια με δύο φορές την εβδομάδα. Η απώλεια βάρους θα πρέπει να συνεχιστεί μετά τη θεραπεία και να ολοκληρωθεί φθάνοντας στο επιθυμητό σωματικό βάρος.
Το αποτέλεσμα του βελονισμού διαρκεί τουλάχιστον έξι μήνες και μερικές φορές ένα χρόνο και παραπάνω. Εάν η επιθυμία για υπερβολική λήψη τροφής επανέλθει οποιαδήποτε χρονική στιγμή μελλοντικά, λίγες ακόμα συνεδρίες βελονισμού θα πρέπει να την καταστείλουν.
Η απώλεια βάρους που θα πρέπει να αναμένεται είναι ένα με δύο κιλά την εβδομάδα.
πηγή www.uromed.gr
- 28-07-2009, 13:28 #2
Αλικάκι δεν παίζει....
Δοκίμασα βελονισμό για απώλεια βάρους και απέτυχε παταγωδώς!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν θέλω να σε επηρεάσω, μπορεί σε κάποιους ανθρώπους να δουλεύει, ίσως να βοηθάει στο κόψιμο του τσιγάρου αλλά εμένα η εμπειρία μου περιγράφεται με μία λέξη: ΤΖΙΦΟΣ!
28-07-2009, 13:33 #3
Originally posted by lidal
Αλικάκι δεν παίζει....
Δοκίμασα βελονισμό για απώλεια βάρους και απέτυχε παταγωδώς!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν θέλω να σε επηρεάσω, μπορεί σε κάποιους ανθρώπους να δουλεύει, ίσως να βοηθάει στο κόψιμο του τσιγάρου αλλά εμένα η εμπειρία μου περιγράφεται με μία λέξη: ΤΖΙΦΟΣ!
28-07-2009, 14:11 #4
Να σου πω είναι λίγο ακριβούτσικες αλλά όχι και απλησίαστες από όσο θυμάμαι... Εγώ πήγαινα σε κάποιον Μιλτιάδη Καράβη που ήταν υποτίθεται μετρ του είδους αλλά ... τίποτα!
Δεν έχεις να χάσεις πάντως και τίποτα να δοκιμάσεις!
28-07-2009, 14:18 #5
Βελονισμο για να κοψουν το καπνισμα εκαναν οι τρεις κολλητες μου φιλες.
Και στις τρεις λειτουργησε το ιδιο. Στην αρχη δε μπορουσαν να καπνισουν και τους φαινοταν ασχημη η γευση και μετα πιεζαν τον εαυτο τους να καπνισει. Φυσικα δε το εκοψαν, γιατι δεν υπηρχε θεληση.
Το ιδιο και για το αδυνατισμα....θα νιωσεις οτι σου κοβεται η ορεξη και δε πεινας και εσυ θα θες ομως να συνεχισεις τη παλια σου συνηθεια και να τρως, ακομα και αν δε πεινας. Αν το αποφυγεις αυτο, μαλλον καλα θα παει η θεραπεια.
Ειναι στο μυαλο παντως, ολα εκει ειναι δλδ.
28-07-2009, 14:37 #6
Originally posted by lidal
Να σου πω είναι λίγο ακριβούτσικες αλλά όχι και απλησίαστες από όσο θυμάμαι... Εγώ πήγαινα σε κάποιον Μιλτιάδη Καράβη που ήταν υποτίθεται μετρ του είδους αλλά ... τίποτα!
Δεν έχεις να χάσεις πάντως και τίποτα να δοκιμάσεις!
28-07-2009, 14:39 #7
Originally posted by Naki!
Βελονισμο για να κοψουν το καπνισμα εκαναν οι τρεις κολλητες μου φιλες.
Και στις τρεις λειτουργησε το ιδιο. Στην αρχη δε μπορουσαν να καπνισουν και τους φαινοταν ασχημη η γευση και μετα πιεζαν τον εαυτο τους να καπνισει. Φυσικα δε το εκοψαν, γιατι δεν υπηρχε θεληση.
Το ιδιο και για το αδυνατισμα....θα νιωσεις οτι σου κοβεται η ορεξη και δε πεινας και εσυ θα θες ομως να συνεχισεις τη παλια σου συνηθεια και να τρως, ακομα και αν δε πεινας. Αν το αποφυγεις αυτο, μαλλον καλα θα παει η θεραπεια.
Ειναι στο μυαλο παντως, ολα εκει ειναι δλδ.
σίγουρα όλα είναι στο μυαλό . και να μην το κόψω το τσιγάρο και το φαγητό ας το ελλατώσω τουλάχιστον
28-07-2009, 16:22 #8
Μακάρι Αλικάκι μου να έχεις επιτυχία!
28-07-2009, 16:51 #9
Δεν εχω δοκιμασει....
Ομως εμενα δεν θα μου εκοβαν σιγουρα την ορεξη μερικες βελονες ....
Μονο ενα φερμουαρ στο στομα ,και μαλιστα με κλειδαρια ,
ισως κατι να εκανε...χαχαχα
παντως καλη επιτυχια!!!
28-07-2009, 16:57 #10
χα χα !στειλε και προς τα εδω κανενα και ελα να αλληλοραφτουμε ντεπονακι γιατι να αυτοραφτουμε ειναι κομματακι δυσκολο!!!!μ εκανες και γελασα!!!
28-07-2009, 17:09 #11
joanna τωρα που το σκευτομαι καλυτερα και δυο σκουλαρικια να περασουμε ,
πανω κατω χειλος ,μια μινι κλειδαρια εκλεισε η υποθεση....
ειναι και στην μοδα τα πιρσινγκ!!
χαχχαχαχαχαχα
28-07-2009, 17:17 #12
επισης παιζει και το σεναριο logo αντι για οδοντοκρεμα!!!χε!χε!χε!
28-07-2009, 23:27 #13
xaxaxa,το χετε κοριτσια μπαβο!!!
30-07-2009, 19:56 #14
το χω κανει και αυτο
δεν επιασε
δεν καταλαβα καμια διαφορα με το βελονισμο
τζαμπα τα λεφτα
και δεν ηταν και λιγα
31-07-2009, 00:19 #15
ΩΩΩΩ ΤΖΕΝΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟΣΑ ΚΙΛΑ? ΚΑΙ ΠΑΡΑ 3 ΚΙΛΑ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΣΟΥ!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ(ΣΟΡΥ ΠΟΥ ΞΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΤΖΕΝΗΣ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕ)
ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΖΕΝΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΙΛΩΝ ΣΟΥ ..ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ,ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ???
Μπορεί κάποιος να μιλήσουμε;
17-05-2025, 21:58 in Οριακή - Μεταιχμιακή Διαταραχή Προσωπικότητας