Results 151 to 165 of 352
Thread: Βελονισμός και αδυνάτισμα
-
28-04-2010, 14:02 #151
Για αδυνάτισμα όχι, έχω κάνει όμως για τη μέση μου και τον αυχένα μου, από ένα ατύχημα που είχα.
Είδα φοβερά αποτελέσματα, και μάλιστα πολύ σύντομα.
Σκέψου ούτε κολλάρο δεν φόρεσα, που ο ορθοπεδικός δεν το πίστευε οτι έφιαξα με βελονισμό.
Εμπιστεύομαι απόλυτα το βελονισμό, σε όλα!
- 28-04-2010, 14:09 #152
Μπράβο κούκλα μου... πολύ ευχάριστο αυτό...
να πάς να κάνεις αφού την έχεις βρεί τη λύση πια για όλα...
28-04-2010, 17:49 #153
πολυ ωραια ακουγονται ολα αυτα αλλα τα λεφτα τα σκεφτηκε καμια; 90 Ε την εβδομαδα σημαινει 360ευρω το μηνα. Δουλευω μερικη απασχοληση και παιρνω 500 ευρω. Και μου βγαινει ο κωλος και ανεχομαι την μακακια του καθενος. Και με αυτη την οικονομικη κριση δυστυχως δεν μπορω να τα χαλαλησω.
29-04-2010, 15:41 #154
αγαπητη Πελαγια εχεις δικιο...
τα χρηματα ειναι πολλα για καποιον που δουλευει ημιαπασχοληση οπως και για τους υπολοιπους..αλλα ετσι κι αλλιως πολλοι απο εμας τα δινουμε ολα αυτα τα χρηματα κατα καιρους σε πολλα προσκαιρα πραγματα για να αδυνατισουμε...
Αν ειναι με κατι να γιατρευτουμε τοτε το δοκιμαζουμε..
Αν δεν μπορει καποιος να τα διαθεσει..τοτε σιγουρα πρεπει να στραφει σε κατι ανεξοδο εννοειται..
εγω ολα τα ανεξοδα που εχω δοκιμασει δεν ειχαν αποτελεσμα γιατι μου προκαλουσαν αγχος και πεινα και ελλειψη.
Εκανα προχθες 1φορα βελονισμο..και σημερα εχω τη δευτερη συνεδρια.
προχθες ειχα το ραντεβου απογευμα στις 5.30 οποτε σας λεω οτι τριτη βραδυ δεν ανοιξα το ψυγειο μετα το βελονισμο...εφαγα μονο 1 πορτοκαλι. και δεν σκεφτηκα να φαω κατι αλλο.
την επομενη μερα (δηλ εχθες που ηταν η δευτερη ημερα μετα το βελονισμο μου) εφαγα χωρις πονο και δακρυα μονο 900 θερμιδες ολη μερα..ανωδινα και χωρις ελλειψη!
σημερα το πρωι εφαγα πριν να χρειαστει να πεινασω το πρωινο μου και εφαγα το μεσημερι αφου πεινασα πρωτα...και αυτο το εκανα για να δω αν θα πεινασω καποτε!!!!!!!!
πεινασα λοιπον...και εφαγα το μικρο μου γευμα... νομιζω πως λιγο μεγαλυτερη επρεπε να ειναι η μεριδα μου....αλλα αν δεν το βαζεις στο μυαλο...το ξεχνας κιολας!οντως!ολως περιεργως!
εκανα 1 φορα μονο ως τωρα μη ξενχαμε...
φανταζομαι οτι προχωροντας στις συνεδριες θα ειναι ακομα πιο εντονο το συναισθημα της ελλειψης της ορεξης...
Επειδη εκανα 1 φορα να ρωτησω κατι σε οσους ξερουν...
πως πρεπει (σε γενικες γραμμες) να ειναι...?
να μην πεινας καθολου?να πεινας φυσικα τουλαχιστον 2 φορες τη μερα οπως παντα και ολοι?
δηλαδη αν δε φας ολη μερα ...θα πεινασεις σε καποια φαση ετσι?
Την εμπειρια μου δεν την λαμβανω υποψην ακομη γιατι ειναι πολυ μικρη...
σιγουρα εφαγα το 1/3 απο αυτο που θα ερτωγα κανονικα και μαλιστα χωρις να πειναω...
αλλα μετα τη δευτερη και τριτη και τεταρτη συνεδρια θα γινει ακομα πιο εντονο?
η αυτο ηταν! οτι συμβαινει στην πρωτη συνεδρια αυτο το ιδιο συντηρεις και στις υπολοιπες?
παντως εχω καλο προαισθημα για το βελονισμο..
συναντησα ανθρωπους στο γραφειο του που περιμεναμε στο σαλονακι, και μου ειπαν 2 κυριοι οτι εχασαν ο ενας 30 κιλα και ο αλλος 23 ως τωρα...
καλο ακουγεται!!!
αν ξερει καποια ας μου πει...
ευχαριστωωωω
29-04-2010, 15:47 #155
vasiliki67 εχεις u2u.......
29-04-2010, 16:12 #156
καλώς την, την φρεσκοβελονισμένη......
κι εγω μια απο τα ίδια είμαι kika μου....
την πρώτη μέρα που έκανα βελονισμό (δευτέρα), όταν γύρισα σπίτι δεν έφαγα τίποτα
εχθές, έφαγα το πρωι γιατι γουργούριζε το στομάχι μου, το μεσημέρι 1 σαντουιτς για τον ίδιο λόγο....
και το βράδυ μια μπανάνα και λίγο κασέρι και ένιωθα σκασμένη....
σήμερα μια απο τα ίδια....ακόμη μεσημεριανό δεν έφαγα γιατι πολύ απλά δεν πεινάω....
σήμερα πάλι έχω βελονισμό...
αυτο το μεταλλικό στο αυτί στο έβαλε?
29-04-2010, 16:18 #157
Originally posted by Pelagia1000
πολυ ωραια ακουγονται ολα αυτα αλλα τα λεφτα τα σκεφτηκε καμια; 90 Ε την εβδομαδα σημαινει 360ευρω το μηνα. Δουλευω μερικη απασχοληση και παιρνω 500 ευρω. Και μου βγαινει ο κωλος και ανεχομαι την μακακια του καθενος. Και με αυτη την οικονομικη κριση δυστυχως δεν μπορω να τα χαλαλησω.
29-04-2010, 16:18 #158
οχι ρε συ δε μου το εβαλε και μαλιστα απο οτι καταλαβα..δε θα μου το συστησει κιολας.το χρησιμοποιει ο ιατρος μου για αλλους ασθενεις προφανως.
Ισως για την περιπτωση μου δεν χρειαζεται?δε ξερω...
δηλαδη τον ρωτησα...'τι ειναι και τι κανει η μονιμη βελονα στο αφτι που εχω ακουσει οτι βαζουν?' και μου απαντησε... δεν τη χρειαζεσαι!
τωρα δε ξερω..
εκεινη την ωρα ειχα το αγχος μου μηπως πονεσω με τοσες βελονες...(αλλα τελικα ηταν ανωδινο)
και δεν εδωσα περισσοτερη σημασια....
διαβασε το προηγουμενο ποστ μου και δες μηπως μπορεις να μου απαντησεις..αν ξερεις bubble
29-04-2010, 16:20 #159
να μην πεινας καθολου?να πεινας φυσικα τουλαχιστον 2 φορες τη μερα οπως παντα και ολοι?
σιγουρα εφαγα το 1/3 απο αυτο που θα ερτωγα κανονικα και μαλιστα χωρις να πειναω...
η αυτο ηταν! οτι συμβαινει στην πρωτη συνεδρια αυτο το ιδιο συντηρεις και στις υπολοιπες?
29-04-2010, 16:25 #160
Originally posted by kika*
επίσης πιστεύω οτι θα νιώθουμε την σωματική πείνα μόνο από εδώ και πέρα.... δηλ. να τρώμε μόνο όταν το χρειάζεται το σώμα μας... όπως όλος ο κόσμος....
στόχος του βελονισμού (όπως μου είπες και ο γιατρός) είναι να περιορίσουμε ή και να εξαλύψουμε την συναισθηματική πείνα..."η τροφήη είναι για το σώμα μας και όχι για μας"
29-04-2010, 16:28 #161
Originally posted by kika*
οχι ρε συ δε μου το εβαλε και μαλιστα απο οτι καταλαβα..δε θα μου το συστησει κιολας.το χρησιμοποιει ο ιατρος μου για αλλους ασθενεις προφανως.
Ισως για την περιπτωση μου δεν χρειαζεται?δε ξερω...
δηλαδη τον ρωτησα...'τι ειναι και τι κανει η μονιμη βελονα στο αφτι που εχω ακουσει οτι βαζουν?' και μου απαντησε... δεν τη χρειαζεσαι!
τωρα δε ξερω..
εκεινη την ωρα ειχα το αγχος μου μηπως πονεσω με τοσες βελονες...(αλλα τελικα ηταν ανωδινο)
και δεν εδωσα περισσοτερη σημασια....
διαβασε το προηγουμενο ποστ μου και δες μηπως μπορεις να μου απαντησεις..αν ξερεις bubble
σίγουροι (οι επιστήμονες) οτι έχει αποτελέσματα.... μάλλον
είναι συναισθηματικό το κόλπο..... τι να πω...
29-04-2010, 16:28 #162
ακριβως αυτο ηθελα να καταλαβω...οκ!
ευχαριστω...
το καταλαβα!
εσενα τι ακριβως σου ειπε για τη μονιμη βελονιτσα στο αφτι?σου την εβαλε?τι ακριβως κανει??????
29-04-2010, 16:30 #163
σορυ δεν ειδα το δευτεο σου ποστ πριν.
ααα ωστε σου την εβαλε...
και τωρα που το λες...κατι ανεφερε και σε μενα οτι αυτη η βελονιτσα ειναι περισσοτερο για ψυχολογικους λογους....κατι τετοιο ειπε και τωρα καταλαβαινω τι εννοουσε μια που σου ειπε κι εσενα κατι παρομοιο...
29-04-2010, 16:33 #164
αντε και αρχισα να ανησυχω...γιατι δε μου το εβαλε... και μηπως επρεπε! ωραια!ησυχασα !
29-04-2010, 16:35 #165
ναι μου την έβαλε και μου είπε όταν νιώθω οτι πεινάω να την τρίβω-χαιδεύω
να την ακουμπάβ τελοσπάντων... και πριν φάω.... μου είπε οτι θα πέσει μόνη της και
όταν πέσει θα βάλουμε στο άλλο αυτί και ξανά απο την αρχή....
τώρα εγω την τρίβω όταν μου μπαίνουν σκέψεις φαγητού...και δεν μπορώ να πω με σιγουριά τι κάνει....
πάντως το σίγουρο είναι οτι δεν τρωω...τώρα όντως δουλεύει? στο μυαλό μου είναι? δεν ξέρω.....!!!!!
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....