Results 166 to 180 of 352
Thread: Βελονισμός και αδυνάτισμα
-
29-04-2010, 16:35 #166
σου εδωσε οδηγιες για το τι να τρως και ποσες θερμιδες ή καποια αλλη συμβουλη σε οτι αφορα τη διατροφη καθε μερα?
- 29-04-2010, 16:41 #167
στην αρχή που πήγα για ενημέρωση, με ρώτησε τι τρώω κ.λ.π
για να μου βγάλει και ένα ενδεικτικό πρόγραμμα, το οποίο δεν είναι
πανάκεια είπε.... τώρα την τρίτη που έκανα, μου είπε οτι τελικά δεν θα μου δώσει
και απλά να τρώω όπως ξέρω σωστά και να πίνω πολυυυυυυ νερό...
βέβαια εγώ έχω υπερθυρωειδισμό όπως έχω ξαναπει (αυτόν που αδυνατίζεις υποτίθεται...
αλλά εγω μονο κιλά έβαλα.... αυτο είναι άλλο θεεεεμα βέβαια) και γιαυτό μάλλον δεν μου έδωσε...
έχω πολυ γρήγορο μεταβολισμό απο τη μία, αλλα τρώω πολύ βλέπεις......
29-04-2010, 16:43 #168
κανονικά δίνει δηλαδή.... εσενα σου δωσε?
29-04-2010, 16:47 #169
Originally posted by bubble84
βέβαια εγώ έχω υπερθυρωειδισμό όπως έχω ξαναπει (αυτόν που αδυνατίζεις υποτίθεται...
αλλά εγω μονο κιλά έβαλα.... αυτο είναι άλλο θεεεεμα βέβαια) και γιαυτό μάλλον δεν μου έδωσε...
έχω πολυ γρήγορο μεταβολισμό απο τη μία, αλλα τρώω πολύ βλέπεις......
29-04-2010, 16:52 #170
εμενα μου εδωσε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ενα χαρτι με μερικα πρωινα γευματα, μερικα μεσημεριανα, μερικα βραδινα γευματα αλλα μου ειπε οτι δε χρειαζεται να τα τηρω..μπορω καποιες μερες να τρωω αυτο που μαγειρεψε η μαμα μου ας πουμε αρκει να ειναι μαγειρεμενο με βαση αυτα που γραφουν οι οδηγιες σε οτι αφορα το λαδι και το αλατι.
φυσικα 2λιτρα νερο τη μερα...
οχι γλυκα...
μου ειπε να προσπαθω να μην ξεπερναω τις 1000-1200 θερμιδες τη μερα..
Αλλα φυσικα οτι δε θα χρειαστει να τις ξεπερασω γιατι δε θα φτανει παραπανω η ορεξη μου ετσι κ αλλιως.
τωρα μου ειπε ξεκινα ετσι και αν κατι δεν σου παει η δεν το μπορεις το ξανασυζηταμε.
παντως μου εδωσε σαφης οδηγιες..
ΧΘΕς ΑΣ πουμε εφαγα 900 θερμιδες και στο τελος της ημερας το καταλαβα...
δε πεινασα..ουτε μετρησα..απλα εφαγα απο αυτα που μου εγραψε.
29-04-2010, 16:55 #171
τον παρακολουθώ που και που, 2 χρόνια τον έχω...
μπορεί να γυρίσει σε υπο αν παίρνεις και πολλα χάπια
για να τον φέρεις στα ίσια του....
και τι έγινε με τη φίλη σου έχει ακόμη υπό?
30-04-2010, 10:45 #172
Εχθες λοιπον εκανα και την δευτερη συνεδρια μου,
με ξαναζυγισε και ημουν σε 2 μερες μεσα -1,350 γραμμαρια.
Αυτα μου ειπε ειναι υγρα....επειδη κανεις διαιτα...τα πρωτα ειναι παντα υγρα...
το περιεργο ειναι οτι ακομα κι αυτο ...σε 2μερες μονο μεσα ειναι απιστευτο για μενα που εχω δυσκολο μεταβολισμο και χανω δυσκολα!
Μου εφτιαξε κατα πολυ τη διαθεση ομως...και νιωθω πολυ καλα..ανυπομονω να ερθει η επομενη εβδομαδα να δω ποσο θα εχω χασει και αν θα δειξει λιγο επανω μου...να πεσει λιγο η κοιλιτσα να φυγει το πρηξιμο..
Αν πηγαινω ετσι...θα ειναι τελεια!
Εχω και σημερα συνεδρια ..την τριτη της εβδομαδας.
30-04-2010, 10:49 #173
Επισης να σας πω οτι ξαναρωτησα για την 'μονιμη' βελονιτσα στο αφτι που βαζουν καποιοι γιατροι..
και μου ειπε ξανα οτι ειναι για καθαρα ψυχολογικους λογους...
φυσικα μου λεει δεν αξιζει να στο χρεωσει αυτο καποιος γιατρος..
γιατι λεει εχω ακουσει για κατι κατοσταευρα που το χρεωνουν..
δηλαδη να εχεις τη βελονα χωρις να κανεις βελονισμο ειναι ακρως αμφιλεγομενο το αν κανει δουλεια..και ως τωρα οντως δεν υπαρχουν δειγματα σοβαρα οτι κανει δουλεια.
Αλλα και να εκανε δεν κοστιζει!!!Δεν ειναι καμια ειδικη βελονα που κοστιζει πολλα λεφτα κλπ..
30-04-2010, 11:01 #174
Originally posted by bubble84
και τι έγινε με τη φίλη σου έχει ακόμη υπό?
30-04-2010, 12:45 #175
Originally posted by kika*
Επισης να σας πω οτι ξαναρωτησα για την 'μονιμη' βελονιτσα στο αφτι που βαζουν καποιοι γιατροι..
και μου ειπε ξανα οτι ειναι για καθαρα ψυχολογικους λογους...
φυσικα μου λεει δεν αξιζει να στο χρεωσει αυτο καποιος γιατρος..
γιατι λεει εχω ακουσει για κατι κατοσταευρα που το χρεωνουν..
δηλαδη να εχεις τη βελονα χωρις να κανεις βελονισμο ειναι ακρως αμφιλεγομενο το αν κανει δουλεια..και ως τωρα οντως δεν υπαρχουν δειγματα σοβαρα οτι κανει δουλεια.
Αλλα και να εκανε δεν κοστιζει!!!Δεν ειναι καμια ειδικη βελονα που κοστιζει πολλα λεφτα κλπ..
30-04-2010, 12:49 #176
πάντως χαίρομαι που όσοι ξεκινήσανε βλέπουν καλά αποτελέσματα, αυτό ήταν το ζητούμενο! και ας τραγουδάει ο κάθε γιατρός για το ποιά μέθοδο ακολουθεί... επίσης δεν θυμάμαι ποιός αναρωτήθηκε παραπάνω για την ένταση της ανορεξίας πάντως η απάντηση είναι ότι το φυσιολογικό είναι να τρως όταν πραγματικά πεινάς, μόνο όταν έχει αδειάσει η κοιλίτσα και όχι κάθε τρεις και λίγο όποτε δεν έχουμε τί να κάνουμε. αυτό κάνει ο βελονισμός, δεν θα σε κάνει να μην θελεις να δεις φαγητό μπροστά σου απλώς να τρως με το στομάχι και όχι με το μυαλό
30-04-2010, 14:07 #177
Originally posted by kika*
Εχθες λοιπον εκανα και την δευτερη συνεδρια μου,
με ξαναζυγισε και ημουν σε 2 μερες μεσα -1,350 γραμμαρια.
Αν πηγαινω ετσι...θα ειναι τελεια!
30-04-2010, 14:12 #178
Originally posted by bomo
καλημέρα σε όλους! κίκα μου αυτοί που χρεώνουν την βελονίτσα, δεν χρεώνουν μία βελονίτσα 100 ευρώ.. απλά κάνουν ωτοβελονισμό. Δεν έχω κάνει τέτοια μέθοδο απλά το ξέρω γιατί το έψαξα.Βάζουν αρκετές βελονίτσες στια αφτιά. Τα οποία αφτιά είναι μικρογραφίες του ανθρώπινου σώματος, φαντάσου το αφτί σαν ανεστραμμένο έμβρυο. Είναι απλώς άλλη τεχνική ο ωτοβελονισμός. Κακώς πάντως ο γιατρός σου λέει ότι δεν κάνουν δουλειά. Και κακώς τον πιστεύεις απόλυτα. Καλύτερα να σου έλεγε ότι ΟΚ, είναι μία μέθοδος και αυτή.Ας ξέρει ο άνθρωπος όμως ότι υπάρχει και η ακριβώς αντίθετη αντίληψη ότι ο βελονισμός στο σώμα δεν κάνει απολύτως τίποτα για το αδυνάτισμα, παρά μόνο ο ωτοβελονισμός!! Απ΄τη στιγμή όμως που αμφότεροι οι ασθενείς βλέπουν καλά αποτελέσματα, σε όποιο σημείο και να βελονίζονται, εμένα μου αποδεικνύει ότι η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.... και ότι κατά πάσα πιθανότητα ο κάθε γιατρός παινεύει μόνο την μέθοδο στην οποία έχει αυτός ειδικευτεί. ας μην είμαστε λοιπόν σαν τα πρόβατα, και ας έχουμε ανοιχτή τη διάνοιά μας, να κρίνουμε και να φιλτράρουμε ό,τι μας σερβίρουν! δεν συμφωνείτε;;
ΑΑΑ και τη βελόνα στο αυτί δεν μου τη χρέωσε!!
30-04-2010, 15:14 #179
Κατά τη συνεδρία και μένα μου βελονίζει και τα αυτιά, με βελόνες σαν αυτές που βάζει και στο σώμα, τις μακριές..συνεννοούμαστε νομίζω! Και φοράω και το μόνιμο καρφάκι. Επίσης υπάρχει και άλλη πρακτική: Δεν βελονίζεις ούτε στο σώμα ούτε στα αυτιά σε συνεδρίες, αλλά φοράς μονάχα μόνιμα καρφάκια στα αυτιά. Αυτό είναι που ίσως χρεώνουν καμιά κατοσταριά ευρώ όπως είπε και η κίκα. Και επαναλαμβάνω ότι δεν αμφισβητώ αυτά που λέει η κίκα απλά εκνευρίζομαι με τη νοοτροπία των γιατρών ότι είναι μόνο αυτοί και κανείς άλλος στον κόσμο!
Αφήστε κατά μέρος που πολλοί θεωρούν το αποτέλεσμα του βελονισμού ως 100% αυθυποβολή. Που μπορεί και να είναι αλήθεια! ποιός μας βεβαιώνει για το αντίθετο; άτιμο πράγμα ο εγκέφαλος.....
Βubble εννοείται πώς δεν πληρώνεται έξτρα για το καρφάκι, αυτό έλειπε, σκάμε τόσα για την συνεδρία, σιγά μην πληρώνουμε και για ένα στιγμιαίο χρατς!
30-04-2010, 15:32 #180
γεια σας κοριτσια μου..
καλε ναι εγω για το καρφακι μιλουσα... γι αυτο ρωτησα το γιατρο..οχι για ωτοβελονισμο.Δεν ασχοληθηκα καθολου με ωτοβελονισμο απο σενα εμαθα οτι εμαθα γι αυτο bomo μου, στο ποστ που αναρτησες νωριτερα.
εγω μιλουσα και γιαυτο ρωτησα και το γιατρο αν μονο με το καρφακι αξιζει να δοκιμασει κανεις...
και μου απαντησε ως προς αυτο...
και φυσικα τη γνωμη του μου ειπε..
Οτι ακομα και αν κανει δουλεια επιστημονικα δεν εχει αποδειχθει οτι κανει δουλεια απο μονο του.ελπιζω οτι καλα καταλαβα και δεν παρανοησα κατι απο αυτα που μου ειπε...
οτι ειναι περισσοτερο ψυχολογικοι οι λογοι που φορας το καρφακι.αλλα αυτο το καρφακι (και παλι αν καταλαβα καλα) ειναι που 100 ευρω ειναι πολλα...και μαλιστα μου ειπε παραδειγμα οτι ηρθε ασθενης καποια στιγμη σε αυτον και του ειπε οτι ο προηγουμενος γιατρος που πηγαινε του ψρεωνε το καρφακι 100 ευρω..και μου ειπε πως αυτο δεν ειναι φυσιολογικο.
οπως λεει η Bubble δεν της το χρεωσε το καρφακι...!!!
τεσπα οπως ειπε και η Bomo αν εχεις τα αποτελεσματα που θες ...τι το ψαχνεις!
σωστα!
εγω σημερα σε 3 ωρες εχω ξανα ραντεβου και ειμαι πολυ χαρουμενη!! ανεβηκε το ηθικο μου και δεν πειναω... παρα μονο λιγο το μεσημερι και λιγο το βραδυ (πρωι ποτε δεν πεινουσα σε γενικες γραμμες) και οταν πειναω τρωω λιγο και χορταινω μια χαραααααα
και τρωω και φρουτακια που δεν τα πολυσυμπαθουσα γιατι το σωμα μου αποζηταει υγρα...αν και πινω νερακι αρκετο...
γλυκο εχει 3μερες που δεν αγγιξα και αυτο φιλεναδες ειναι αθλος για μενα αφου 3φορες τη μερα τσιμπουσα γλυκοειδη πραγματα....να ενα κομματι σοκολατα, να ενα γλυκακι απο δω, να ενα μπισκοτακι απο κει..και εφτανα να τρωω 1000 θερμιδες τη μερα σε γλυκα... και φαγητο πολυ λιγο γιατι θεωρουσα οτι αφου ξοδευω τις θερμιδες της ημερας σε γλυκο...δε λεει να φαω και φαγητο πολυ...
οποτε γεμιζα το σωμα μου με μπολικο λιπος και κακη διατροφη...
ασ ελπισουμε οτι θα τηρησω ολα αυτα που μου συμβαινουν εδω και 3 μερες για οσο χρειαστει!!!!
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία