Βελονισμός και αδυνάτισμα - Page 23
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 23 of 24 FirstFirst ... 1321222324 LastLast
Results 331 to 345 of 352
    Senior Member
    Originally posted by bomo
    Φίλτατε Ανδρέα σε ευχαριστώ πολύ για το δωρεάν ψυχογράφημα. Για να ανταποδώσω την καλοσύνη, σου εκφράζω την αμέριστη συμπόνοια μου για το ότι απέτυχες να μπεις στην Ιατρική που προφανώς τόσο πολύ ήθελες
    :-) πονηρο χαμογελάκι ηταν αυτο..Ανδρέα απ οτι βλέπω..συνεχίζεις να προκαλείς αντιπάθειες..(με καποιες εξαιρέσεις φυσικά)

Ανδρέας Ζ.
    Guest
    Originally posted by bomo
    Φίλτατε Ανδρέα σε ευχαριστώ πολύ για το δωρεάν ψυχογράφημα. Για να ανταποδώσω την καλοσύνη, σου εκφράζω την αμέριστη συμπόνοια μου για το ότι απέτυχες να μπεις στην Ιατρική που προφανώς τόσο πολύ ήθελες
    Βomo γιατί τέτοια εμμονή να προσβάλλεις επί προσωπικού; Συζήτηση κάνουμε και έχουμε μία διαφωνία, δεν έγινε κάτι, εσύ έχεις την άποψή σου και πολύ καλά κάνεις και εγώ την δική μου. Αλλά αν είναι όποιος διαφωνεί με την άποψη σου αυτομάτως να βγάζεις συμπεράσμα πως "απέτυχε να μπει στην Ιατρική" ,"είναι στενόμυαλος" και γενικά πρέπει να του σέρνεις τα εξ αμάξης - επί προσωπικού- επειδή τόλμησε να εκφέρει διαφορετική άποψη;
    Δηλαδή το ενδεχόμενο να μην είμαι όλα αυτά απλά να τυχαίνει να διαφωνώ δεν υπάρχει; Τι άλλο να πω; Συμφωνώ μαζί σου.:spin:

Senior Member
    aouts

Junior Member
    καλησπερα σας
    υπαρχει καποιος που να ξερει καποιον καλο γιατρο-βελονιστη στην Αθηνα?
    ευχαριστω εκ των προτερων :starhit:

Η Κίκα και η grin δεν μπορούν να μας πούν τα αποτελέσματα που είχαν??????

Junior Member
    Originally posted by bigWildrose
    Η Κίκα και η grin δεν μπορούν να μας πούν τα αποτελέσματα που είχαν??????
    σήμερα θα επισκεφτώ εγώ κάποιον...θα ενημερώσω

Senior Member
    κοριτσια πηγε κ εκανε μια φιλή μου κ ενω στην αρχη ειχε ψηθει κ καλα οτι δουλευει κλπ στο τελος απλά απογοητευτηκε για αλλη μια φορά γιατι δε την βοηθησε καθολου.

Senior Member
    Originally posted by ria
    Σιγά ρε Ava!! Aπό πότε πονάει το ξεκατίνιασμα? Έχει ξεφύγει η κατάσταση εδω μέσα και οι κοκκινες κάρτες πρέπει να πέφτουν πιο συχνά θα έλεγα εγώ..
    καλα οπου βρισκει κανεις εδω μεσα θεμα αξιο αναγνωσης ή που μπορει να τον ενδιαφερει, μπασταρδευεται μετα με τα ξεκατινιασματα. τελικα κ ο αναγνωστης χανει καθε ενδιαφερον κ μπερδευεται χειροτερα.
    Επιτελους μη χαλατε ολα τα θεματα, λυστε τα πριβε. Ειναι τραγικη πλεον η κατασταση, κοκκινες καρτες απο ποιον Ρια? εδω θελει κλειδωμα θεματων...κ επιτελους να ανοιγουν θεματα που να εχουν θεμα το θεμα τους κ οχι ποιος την ειπε σε ποιον κ γιατι. Get a life

Παιδια καλημέρα
    είμαι καινούρια στο topic όχι όμως και στο forum...
    Συγνώμα αλλά θα επαναλάβω και εγώ τα ερωτήματα των προηγούμενων...

-Από εσάς που δοκιμάσατε τον βελονισμό ποιά ήταν τα συμπεράσματα σας? (θετικά/αρνητικά)

-Θα τον συστήνατε ή όχι? (δεδομένου ότι έχει ένα αρκετά σημαντικό κόστος από ότι καταλαβαίνω)

Ευχαριστώ πολύ:starhit:

Senior Member
    οχι δε στο συνιστω.μονο τα λεφτα σου θα χαλασεις

Λοιπόν επειδή το έψαξα πολύ το θέμα, ναι, βοηθάει, αλλά εγώ αυτή την στιγμή δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να το κάνω λόγω ανεργίας... όμως το πρώτο πράγμα που θα κάνω όταν πιάσω δουλειά θα είναι να βρω έναν καλό βελονιστή και να το κάνω....

Senior Member
    παιδια το θεμα ειναι καθαρα υποκειμενικο. αλλον τον βοηθαει,και αλλον οχι.
    Αυτο που μου ειπε ο βελονιστης μου οταν το δοκιμασα κ εγω,ηταν πως η
    απωλεια κιλων οφειλεται κατα 5-10% στο βελονισμο. το υπολοιπο 90% εχει να
    κανει με την διατροφη,την ασκηση,και την ψυχολογια ! Αν εισαι αποφασισμενος
    να κανεις διαιτα και να χασεις καποια κιλα,θα τα χασεις ειτε κανεις βελονισμο ειτε οχι,
    ειτε παιρνεις αδυνατισματος ειτε οχι ! Παιζει σημαντικο ρολο ο παραγοντας ψυχολογια.
    Αυτο σημαινει πως ακομα κ αν ο βελονισμος,η τα χαπια η οποιαδηποτε αλλη μεθοδος
    εχει ως αποτελεσμα μειωση της ορεξης,μπορει λογω περιστασεων και ψυχολογιας να
    τρωμε πολυ,και να νιωθουμε οτι πειναμε συνεχως!
    Βεβαια ειναι πολυ θετικο απο αποψη ψυχολογιας. Εχεις την αισθηση οτι εκτος απο την
    καλη διατροφη,εχεις εναν επιπλεον συμμαχο με το μερος σου.
    Εμενα προσωπικα ο βελονισμος δεν με βοηθησε καθολου. σε 3 μηνες πηρα 4 κιλα.
    Τωρα που παιρνω τα lipotox (εχουν την ιδια δραση,μειωση ορεξης κτλ) εχασα 10 κιλα σε 24 μερες.
    Η διαφορα κατα τη γνωμη μου ειναι στην ψυχολογια μου και οχι στην αποτελεσματικοτητα των λιποτοξ και αναποτελεσματικοτητα του βελονισμου.
    Τοτε πιστευα πως ποτε δεν θα αδυνατισω και τιποτα δε θα με βοηθησει,ενω τωρα το
    εχω δει εντελως διαφορετικα και ειμαι σιγουρη για το αποτελεσμα !

Σ'αυτό δεν έχεις και άδικο.... εγώ για παράδειγμα τα χάπια τα έχω δοκιμάσει (όχι συστηματικά) λόγω έλκους και από τον πόνο τα σταματούσα την δεύτερη μέρα... όμως έχω δει ανθρώπους (γιατί όταν μπήκα πριν από λίγες βδομάδες εδώ, δεν είχα ψάξει, δεν είχα ρωτήσει), που κατάφεραν με τον βελονισμό να μειώσουν την πείνα και να καταφέρουν μαζί με την θέληση και την ψυχολογία και την αισιοδοξία να χάσουν κιλά και να τα κρατήσουν αυτά τα κιλά εκτός του σώματος τους για χρόνια!!!

Junior Member
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ?ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΙΝΟΥ??

Junior Member
    Αγάπες μου ο βελονισμός βοηθάει στην μείωσης της όρεξης.Τελεία και παύλα.Φτάνει ο βελονιστής να είναι "αστέρι" και να πιάσει τους μεσημβρινούς (έτσι λέγονται) με το πρώτο.Διαφορετικά.....Εχω προσωπική εμπειρία.Δούλευα πολλές ώρες και έτρωγα ότι έβρισκα και συνέχεια παρακαλώ.Είχα φτάσει τα 97 κιλά!!Δεν μπορούσα να κάνω δίαιτα, πεινούσα συνέχεια.Κάποιος μου έδωσε μία διεύθυνση ενός βελονιστή, δοκιμασμένο σε παθήσεις οστών και κάπνισμα, με καταπληκτικά αποτελέσματα.Πήγα.Εμεινα με τα εσώρουχα και για 30 λεπτά είχα επάνω μου του κόσμου τις βελόνες.Με το σύστημα που χρησιμοποιούσε δεν πονούσαν καθόλου.Η συμβουλή του ήταν ότι μπορώ να φάω ότι θέλω (ναί), να αποφεύγω τα πολύ γλυκά και τα πολύ αλμυρά.Από την επόμενη μέρα η όρεξη μου ΠΑΕΙ.Είχα την λαιμαργία να αγοράσω π.χ. ένα πακέτο μπισκότα, αλλά ήταν πάνω στο γραφείο μου, η ώρα προχωρούσε και το απογευματάκι καταλάβαινα ότι δεν έχω την διάθεση να φάω!!Ετσι άλλαξα σιγά σιγά τις συνήθειές μου.Γιατί ΔΕΝ ΠΕΙΝΟΥΣΑ ούτε ήμουν ΛΑΙΜΑΡΓΗ.Εφευγα 7 το πρωί από το σπίτι με ένα γάλα και γύριζα 7 ή και 9 το βράδυ, έχοντας φάει ή 1-2 φρούτα ή ένα γιαούρτι.Σε τρείς μήνες έχασα 17 κιλά!!!!Δεν το κατάλαβα πως έγινε.Δεν μου έλειψε τίποτα δεν στερήθηκα τίποτα γιατί δεν είχα όρεξη.Επρεπε να χάσω κιάλλα, τουλάχιστον 15 άλλα ο κύριος αυτός ήταν ακριβός.Ετσι έψαξα για άλλους βελονιστές.Ο επόμενος ήταν πιό φτηνός, αλλά όχι αποτελεσματικός.Ψάχνοντας βρήκα και μία κυρία.Πήγα εκεί και η ίδια ήταν -πιστέψτε με- 50 κιλά πάνω από το φυσιολογικό.....Οταν μου έβαλε τις βελόνες, πονούσα τόσο που τα μάτια μου έτρεχαν δάκρυα, όμως δεν κουνιόμουν.Μία επίσκεψη έκανα και δεν ξαναφάνηκα από εκεί.Αφού η ίδια δεν μπορεί να αδυνατίσει τον εαυτό της σκέφτηκα, τότε τι μπορεί να κάνει σε εμένα???Συμβουλή σε όσους θέλουν να πάνε σε βελονιστή είναι να δοκιμάσουν πολλούς.Ισως ο πρώτος να μην κάνει την διαφορά, γιατί διαφορά στην όρεξη μπορεί να γίνει με τον βελονισμό, το έχω ζήσει.

Page 23 of 24 FirstFirst ... 1321222324 LastLast