Βελονισμός και αδυνάτισμα - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 24 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 31 to 45 of 352
    Senior Member
    αυτο αναρωτιομουν ρε παιδια κι εγω αφου ολοι λενε τοσο καλα λογια για το βελονισμο...γιατι (οσοι εχουν κανει...) δεν ξανακανουν...
    αλλα bomo μου την ελυσες την απορια τουλαχιστον για εσενα...''ας οψεται η οικονομικη κριση"....
    ναι γιατι κατι τοσο απλο...μια που δεν ποναει απο οσο λενε ολοι...
    αμα ειναι να χασεις πολλα ή λιγα κιλα το κανεις ξανα...
    οκ λοιπον!
    να κανω αλλη ερωτηση?
    αυτο το ημιμονιμο η μονιμο καρφακι-βελονα στο αφτι... που ακριβως στο αφτι μπαινει...και πως ζεις με αυτο..δε σκαλωνει?τοσο μικρο ειναι?αυτο ομολογω δε μπορω να το φανταστω...
    τελικα θα παω σιγουρα γιατι με οσες πληροφοριες πηρα και απο εσας ανακουφιστηκα η αληθεια...δεν ηξερα τιποτα περι βελονισμου...
    σε καμια βδομαδα θα παω.
    απο οτι καταλαβα...τσιμπαει τα σημεια του σωματος που εχουν να κανουν με νευρα και τσακρα κλπ και επηρεαζει την ορεξη..σαν τα ρεντουκτιλ αλλα χωρις παρενεργειες.

και φυσικα πρεπει να επαναλαβεις για συντηρηση...οσο χρειαστει...καλα αμα ηταν μια φορα και τελος...ολος ο πλανητης βελονισμο θα εκανε...
    αν υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να ξερω let me know please!

Senior Member
    ενδεχομένως κάποιοι άνθρωποι να μην ξαναπήγαν επειδή περίμεναν οτι θα έχει αποτελέσματα μία ζωή χωρίς υποτροπή. Και σου λέει, αυτή τη δουλειά θα κάνω;; εγώ τώρα όμως αυτή τη βδομάδα θα πάω ξανά στον βελονιστή μου να μου βάλει την ημιμόνιμη βελονίτσα. δεν θα κάνω συνεδρίες, θα έχω μόνο την βελονίτσα, κάθε εβδομάδα αλλάζω αφτάκι. δεν σκαλωνει κίκα γιατί είναι στη μέσα πλευρά του αυτιού, στο εσωτερικό "πιατάκι" του αυτιού. όχι στον πόρο εννοείται! και επίσης το καλύπτει με ένα μικρό τσιροτάκι στρογγυλο στο χρώμα το δέρματος

Senior Member
    ξέρεις τί άλλο πρέπει να ξέρεις kika;; ότι μπορεί και να σε πάρει ο ύπνος!!! εγώ τόσο πολύ χαλάρωνα, χε χε! αφού μου έβαζε όλες τις βελόνες, με άφηνε κανα μισάωρο 40-λεπτο με χαμηλό φωτισμό και χαλαρωτική μουσική. κοιμάσαι ή δεν κοιμάσαι μετά από μια τρελή μέρα;; πραγματικά παιδιά εγώ το περίμενα πώς και πώς κάθε βδομάδα. ίσως να ήταν ο γιατρός μου τέτοιος και η μέθοδος, τί να πω.

Senior Member
    η φιλη μου δε γνωριζε γενικα το αποτελεσμα ποτε θα φανει, οποτε εκαναε την κινηση για 2 μηνες.. μετα την ετσουξε η τσεπη της, ειδε πως δεν εχει και αποτελεσμα και τελος....

bomo Αθηνα εισαι εσυ? ποσο εδινες σε καθε συνεδρια?

Senior Member
    Originally posted by mtsek85
    η φιλη μου δε γνωριζε γενικα το αποτελεσμα ποτε θα φανει, οποτε εκαναε την κινηση για 2 μηνες.. μετα την ετσουξε η τσεπη της, ειδε πως δεν εχει και αποτελεσμα και τελος....

bomo Αθηνα εισαι εσυ? ποσο εδινες σε καθε συνεδρια?
    σου στέλνω u2u

Senior Member
    μτσεκ κάτι δεν πάει καλά με την υπηρεσία, σου ρθε το u2u;

Senior Member
    τσιροτακι???και φαινεται το τσιροτακι???μπανιο πως κανεις?φανταζομαι δε το νιωθεις καν αυτο το βελονακι στην καθημερινοτητα σου...
    οκ!

αααααα δεν ηξερα οτι κανεις βελονισμο και ειναι λες και κανεις γιογκα...
    μουσικη και χαμηλο φωτισμο...σοβαρα?
    καλη φαση...
    40λεπτα με τις βελονες επανω μου βεβαια...(ανατριχιασα)...τελο σπαντων!αν ειναι για καλο!
    ρε συ μηπως να παω στον δικο σου..τι να πω...
    ειναι πολυ καλο να κανεις βελονισμο σε περιβαλλον που σου θυμιζει χαλαρωση αντι για ιατρειο...πολυ καλος ο γιατρος σου και εξυπνος...
    εχει πιασει το νοημα μιας καλης θεραπειας..

αρα κι εσυ bomo του ειπες ολα σου τα 'κουσουρια' και αυτος σε καθε συνεδρια σε βελονιζε για ολα αυτα μαζι...οχι ενα ενα...

Senior Member
    βεβαίως, είναι ειδικός βελονιστής-κουσουρολόγος!! όλα μαζί στα στρώνει! βρε συ μην αγχώνεσαι τόσο πολύ πια, μην φαίνονται τα σημαδάκια, μην φαίνεται το τσιροτάκι.. και μπάνιο κανονικά κάνεις και απ'όλα, τί λες να ήμουν 2 μήνες άπλυτη;;;;; ε δεν θα πάρεις και συρματόβουρτσα να τρίβεις το αυτί σου....δεν φεύγει τόσο εύκολα όσο φαντάζεσαι

Senior Member
    δε μου ηρθε κατι ακομα....

Originally posted by bomo
    μτσεκ κάτι δεν πάει καλά με την υπηρεσία, σου ρθε το u2u;

Senior Member
    σε ευχαριστω πολυ BOMO, μου πεφτει λιγο μακρυα ρε γμτ........... γιατι ειμαι Αθηνα.. αλλα δε πειραζει...

Senior Member
    δε πειράζει βρε, σήμερα που κληρώνει το τζόκερ 19 εκ. και θα το κερδίσεις, θα πηγαινοέρχεσαι με αεροπλανάκι και θα μου κάνεις δώρο και τη δική μου θεραπεία να πηγαίνουμε παρέα

Senior Member
    χμμμ
    δεν εχω γραψει τζοκερ...
    λες να κανω την κινηση, ελεγε το ζωδιο μου πως θα ειναι τυχερη η μερα... χαχα
    μεσα αν το κερδισω θα σου δωσω θεραπεια οχι για 2 μηνες, αλλα για μια ζωη... χαχα

Originally posted by bomo
    δε πειράζει βρε, σήμερα που κληρώνει το τζόκερ 19 εκ. και θα το κερδίσεις, θα πηγαινοέρχεσαι με αεροπλανάκι και θα μου κάνεις δώρο και τη δική μου θεραπεία να πηγαίνουμε παρέα

Senior Member
    ε αφού το έλεγε το ζώδιό σου, η επιτυχία είναι εγγυημένη!! αααχχχχ...

kika έψαχνα τόση ώρα να σου περιγράψω αυτήν την ημιμόνιμη βελόνα και το βρήκα: είναι ακριβώς σαν μικροσκοπική πινεζούλα! γιαυτό δεν σκαλώνει, και η μυτούλα είναι μονίμως μέσα στο δέρμα για να διεγείρει συνεχώς το σημείο που πρέπει. και το καλύπτει και με τσιροτάκι για να μη φαίνεται. Νομίζω μπορείς να σταματήσεις να φαντάζεσαι τί είναι αυτή η ημιμόνιμη...

Senior Member
    xaxaaxa εγω ειδα σκατα (σορυ κιολας) στον υπνο μου χθες...λες να γραψω κι εγω ενα?
    εεε καλα αμα κερδισω τοσα λεφτα...θα σας περασω ολους μεσα στο φορουμ απο ενα extreme make over να γινεται ολοι μοντελα...και στο σωμα...

εγω θα 'αγορασω' εναν περσοναλ τρεινερ και εναν σεφ και θα τους εχω για παντα στο σπιτι μου...να μην ξαναβαλω ουτε ποντο (αφου θα εχω χασει τοοοοσα κιλα)
    και μετα διακοπες στην καραιβικη, στη χαβαη κλπ για ενα 3μηνακι...
    ταξιδακια στην ευρωπη,
    κανενα καλο αυτοκινητακι...
    ισως και 2 καλα αυτοκινητακια...
    κανενα κοτερακι..
    τιποτα μωρε απλα πραγματα...
    ααααα θα αγορασω κι εναν βελονιστη να μην τρεχω...

Senior Member
    μήπως να αγοράσεις και όλη την ευρώπη για να μην ταλαιπωρείσαι και στα αεροδρόμια;; ταυτότητες, τσεκ-ιν και βλακείες...

επίσης προσφέρομαι να αγοράσεις και μένα! πόσες πιθανότητες να χω να κερδίσω και γω..ενώ κοντά σου θα κάνω ζωή και κότα!

Page 3 of 24 FirstFirst 1234513 ... LastLast