Results 61 to 75 of 352
Thread: Βελονισμός και αδυνάτισμα
-
16-04-2010, 13:11 #61
η θεια μου ειχε παει πατρα για βελονισμο για ενα προβλημα που ειχε....και μετα οταν γυρισε δεν μπορουσε με τιποτα να καπνισει...απο δω απο κει τον παιρνει τηλ. και της ειπε οτι κατι εκανε τελος παντων και γι αυτο...γιατι λεει νομιζε οτι θα θελε...και του πε τι λετε γιατρε?σας ειπα εγω οτι θελω να κοψω το τσιγαρο????και αν ειναι δυνατον ξαναπηγε να το αντιστρεψει...
- 16-04-2010, 13:18 #62
Αυτο,pennou μου, μας δειχνει τουλαχιστον πως η μεθοδος αυτη εχει αποτελεσμα! Τι να πω?
16-04-2010, 13:19 #63
για το τσιγαρο ναι σιγουρα...τωρα για αδυνατισμα δεν εχω ακουσει κατι....
16-04-2010, 13:36 #64
πεννου μου, εγω εχω δικο μου προσωπο που εχασε 25 κιλα(σε συνδυασμο με διατροφη,μην ξεχνιομαστε)..Γι'αυτο και ειμαι ενθουσιασμενη!!
16-04-2010, 13:41 #65
Originally posted by kika*
mtsek85 εσυ καλα τα λες...και εχεις δικιο...
το δυσκολο ειναι η εφαρμογη!
ααααχ να δουμε...
γιατι να μη με βοηθησει καποιος ειδικος? τουλαχιστον να ξερω πως αν τρωω αυτα, αυτες τις μερες, κανω καθε τοτε γυμναστικη, θα εχω αποτελεσμα.... σωστα???????
16-04-2010, 13:52 #66
Originally posted by pennou
η θεια μου ειχε παει πατρα για βελονισμο για ενα προβλημα που ειχε....και μετα οταν γυρισε δεν μπορουσε με τιποτα να καπνισει...απο δω απο κει τον παιρνει τηλ. και της ειπε οτι κατι εκανε τελος παντων και γι αυτο...γιατι λεει νομιζε οτι θα θελε...και του πε τι λετε γιατρε?σας ειπα εγω οτι θελω να κοψω το τσιγαρο????και αν ειναι δυνατον ξαναπηγε να το αντιστρεψει...
16-04-2010, 13:58 #67
Originally posted by Bourboulithroula
Bomo μου,σοβαρα,μηπως να 3εκινησεις και συ? Εδω χαλαμε αλλου κι αλλου λεφτα κ αποτελεσματα δε βλεπουμε..οχι τωρα που εχεις και προσωπικη εμπειρια... χαχαχα...Φοβαται η kika? Kika μη μασας..ρωτησα κ εμα8α! Δεν ποναει καθολουυυυυυ.....Βomo,πως και οταν αρχισες να παιρνεις κιλα δεν πηγες ξανα? Γτ εμενα μου ειπε αυτη η γνωστη μου πως της ειπε η γιατρος εαν αρχισει μετα απο καποιο διαστημα να παιρνει κιλα,να παει 3ανα για μια συντηρηση για να προλαβουν τα χειροτερα...
16-04-2010, 14:11 #68
μπομο εχεις τον τροπο!!! εκμεταλευσου το!!!!!
16-04-2010, 14:14 #69
αυτό θα κάνω τελικά, θα ξαναπάω για ένα φρεσκάρισμα. Και όσο για τα λεφτά, δε βαριέσαι, χαλάλι,τί να τα κάνω αν δεν είμαι εγώ καλά, με τον εαυτό μου, με τα ρούχα μου, με όλα.
16-04-2010, 15:47 #70
Ετσι μπραβο, bomo!!! Αντε,βρε..καλη αρχη!! Να μας ενημερωνεις..το ιδιο θα κανω και εγω! Φιλακια!
22-04-2010, 09:23 #71
για πες μπουρμπου την εμπειρία σου! πώς σου φάνηκε η πρώτη συνεδρία; τελικά ξεκίνησα και γω, μία απόφαση ήταν. Κόβω τα περιττά έξοδα και φροντίζω πρωτίστως για την υγεία μου..βελονίστηκα την Παρασκευή για πρώτη φορά, και τη Δευτέρα ξανά.μέχρι χθες είχα μια χαρά όρεξη και ούτε πίεσα τον εαυτό μου να μην τρώει. Έφαγα ό,τι έβρισκα, δεν το συζητάμε. Αλλά χθες ήταν μια άλλη μέρα.. το πρωί τρώω κλασικά ένα σαντουιτσάκι ολικής με αυγό και ντομάτα. Ενδιάμεσα δυο φρουτάκια. Για μεσημέρι στη δουλειά έφαγα ένα γιαουρτάκι με 2 φρυγανιές. Και γυρίζω στο σπίτι και δεν είχα όρεξη να φάω τίποτα άλλο........είναι πολύ ωραίο συναίσθημα το να μην σου κάνει καμία αίσθηση το φαγητό!! και μου είχε λείψει πάρα πολύ καιρό αυτό το συναίσθημα.
22-04-2010, 16:51 #72
bomo με εκπλησσεις ευχαριστα...
αρχισες ξανα?καλα καταλαβα?
εγω εχω αυριο παρασκευη ραντεβου σε εναν βελονιστη που ειδικευεται στην παχυσαρκεια.
δεν εχει αλλη ειδικοτητα τελικα.ειναι βελονιστης!
ιωαννου λεγεται αν δε κανω λαθος.κουσκουρα εχει ιατρειο.θεσσαλονικη.την πρωτη επισκεψη δεν την πληρωνεις λεει.σε ενημερωνει για το τι παιζει.
αν δε μου αρεσει ο συγκεκριμενος θα παω στον δικο σου.
γεια σου ρε bomo που με εκανες να θελω να βελονιστω!
αλλα πως και ξαναμπηκες στο τρυπακι να ξαναπας καλο μου ????
22-04-2010, 23:52 #73
εγω εχω αυριο παρασκευη ραντεβου σε εναν βελονιστη που ειδικευεται στην παχυσαρκεια.
ιωαννου λεγεται αν δε κανω λαθος.κουσκουρα εχει ιατρειο.θεσσαλονικη.την πρωτη επισκεψη δεν την πληρωνεις λεει.σε ενημερωνει για το τι παιζει.
αλλα πως και ξαναμπηκες στο τρυπακι να ξαναπας καλο μου ????Εαν μπορεσω αυριο θα παω για να μου τα τοποθετησει ξανα!
Μια ερωτηση προς bomo..Υπαρχουν φορες που οταν κοιμασαι σε εμποδιζει λιγο? Εμενα τυχαινει,επειδη κοιμαμαι πλαγια, μερικες φορες να με εμποδιζει,μονο το δε3ι!
23-04-2010, 09:59 #74
αλλα πως και ξαναμπηκες στο τρυπακι να ξαναπας καλο μου ????
23-04-2010, 10:05 #75
Μπράβο μπουρμπου!! καλή αρχή. Θα δεις πως όλα θα είναι πολύ πιο εύκολα στο εξής. Δεν είναι ιδέα σου ότι δεν έχεις όρεξη, καθόλου ιδέα σου...και γω έλεγα στις παρέες μου ότι δεν είχα όρεξη ούτε για τσιμπολόγημα, ούτε για λιχουδιές και έλεγαν ότι ίσως είναι αυθυποβολή. Ό,τι και να ναι ποσώς με ενδιαφέρει, εγώ είμαι ψυχολογικά καλά και έχω πείσμα και νεύρο να συνεχίσω. Το ξέρω ότι συμβαίνει, το χω ξανακάνει με επιτυχία και έχασα πολλά κιλά.
μπουρμπου έχεις και u2u.
Απόγνωση…
20-08-2025, 08:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή