Βελονισμός και αδυνάτισμα - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 24 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 352
    Senior Member
    Κορίτσια να σας ρωτησώ κάτι που δεν έχω καταλάβει?

Ο βελονισμός για το χάσιμο κιλών γίνεται με δύο τρόπους?
    Δηλ. η κάνεις κανονικό βελονισμό ή σου βάζει τα καρφάκια στα αυτία?
    Και αν ναι ποιο είναι καλύτερο και πώς το ζητάς?

Ψήνομαι κ εγώ να πάω, γιατί συνέχεια το μυαλό μου είναι στο φαγητό!

kika κι εγώ θεσσαλονίκη είμαι...
    πες μας πως θα πάει το ραντεβού, αν είναι να πάω κι εγώ στον ίδιο....

Senior Member
    Originally posted by bubble84
    Κορίτσια να σας ρωτησώ κάτι που δεν έχω καταλάβει?

Ο βελονισμός για το χάσιμο κιλών γίνεται με δύο τρόπους?
    Δηλ. η κάνεις κανονικό βελονισμό ή σου βάζει τα καρφάκια στα αυτία?
    Και αν ναι ποιο είναι καλύτερο και πώς το ζητάς?

Ψήνομαι κ εγώ να πάω, γιατί συνέχεια το μυαλό μου είναι στο φαγητό!

kika κι εγώ θεσσαλονίκη είμαι...
    πες μας πως θα πάει το ραντεβού, αν είναι να πάω κι εγώ στον ίδιο....
    τον τρόπο που θα κάνεις βελονισμό τον διαλέγει ο γιατρός σου ανάλογα με το πόσα πράγματα πρέπει να τακτοποιήσεις..αν έχεις και κάποιες άλλες παθήσεις θα σου βελονίσει και τα αντίστοιχα σημεία. Συχνά βελονισμός στο σώμα και ωτοβελονισμός συνδυάζονται. Εγώ αυτό κάνω, κάνω τις συνεδρίες μου για βελονισμό το σώμα και έχω και καρφάκι στο αυτί (το οποίο χαρακτηρίζεται ημιμόνιμο, το φοράς αρκετές μέρες συνεχώς). Είναι πολλά που παίζουν ρόλο. Σκέψου ότι υπάρχουν και δύο "σχολές" βελονισμού, Κινεζική και Γαλλική-Ευρωπαική, ακόμα και αυτό έχει σημασία όπως καταλαβαίνεις.

Senior Member
    ΑΑΑΑ σε ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινήσεις...

θα περιμένω και την kika να μας πει την εμπειρία της με τον γιατρο εδώ
    και αν ίναι θα κλείσω κι εγώ ραντεβού.....
    Θελω πολυ να κάνω κι εγώ....

Senior Member
    ʼλλος για τις βελόνες μας!! ʼλλος για τις βελόνες μας!!

Senior Member
    bomo μου κάνε μου μία χάρη αν μπορείς εσυ που ξέρεις...

Λέω να πάω σε αυτόν τον βελονιστή www.dietaclub.gr
    βέβαια δεν αποκλείω και της kika αλλα δεν βρήκα καμία πληροφορία για αυτόν.

Αν μπορείς δες το site και πες μου η ΄γνώμη σου.

Ευχαριστώ προκαταβολικά....

Senior Member
    bubble σε λίγο σου ρχεται u2u

Member
    ΑΑΑΑ σε ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινήσεις...

θα περιμένω και την kika να μας πει την εμπειρία της με τον γιατρο εδώ
    και αν ίναι θα κλείσω κι εγώ ραντεβού.....
    Θελω πολυ να κάνω κι εγώ....
    Να το κανεις, Bubble...Θα δεις αμεσως τη διαφορα στην ορεξη σου και τη διαθεση..Αρκει βεβαια, ο γιατρος να ειναι ειδικος και οχι κανενας κομπογιαννιτης! Γι'αυτο προσοχη!

Senior Member
    Θα το κάνω κοριτσια το πήρα απόφαση.....ΤΕΛΟΣ!!!!

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ για όλα...

Bomo έχεις απάντηση.....

Senior Member
    Θα το κάνω κοριτσια το πήρα απόφαση.....ΤΕΛΟΣ!!!!

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ για όλα...

Bomo έχεις απάντηση.....
    έχεις απάντηση επί της απάντησης!

Senior Member
    μπουρμπου δες τα u2u σου!

Senior Member
    Και προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, μη νομίζει κανείς εδώ μέσα ότι σας κρύβουμε πληροφορίες περί βελονισμού και επικοινωνούμε με u2u. Απλά κάποιες φορές ανταλλάσουμε πολύ εξειδικευμένα πραγματα που δεν ενδιαφέρουν το φόρουμ. Οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει τον πολύ κόσμο το δημοσιεύουμε κανονικά!

Member
    Originally posted by bomo
    Και προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, μη νομίζει κανείς εδώ μέσα ότι σας κρύβουμε πληροφορίες περί βελονισμού και επικοινωνούμε με u2u. Απλά κάποιες φορές ανταλλάσουμε πολύ εξειδικευμένα πραγματα που δεν ενδιαφέρουν το φόρουμ. Οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει τον πολύ κόσμο το δημοσιεύουμε κανονικά!
    Καλα εκανες,που το διευκρινησες!!!!

Senior Member
    Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω
    πως σήμερα έχω ραντεβού για βελονισμό....

Είμαι τοσο ανυπόμονη που αν γινόταν θα ήθελα και σήμερα να κάνω,
    αλλά για ενημλερωση θα πάω απλά.....

Αλήθεια kika δεν μας είπες πως πήγε???

Senior Member
    γεια σας γλυκα μου παιδια....
    τι μου κανετε σημερα???
    λοιπον για οσους ενδιαφερονται...να σας πω πως πηγε το πρωτο ραντεβου με τον κυριο βελονιστη που πηγα την παρασκευη το απογευμα...
    τελικα δεν τον λενε Ιωαννου...δεν ειναι αυτο το επιθετο του μπερδευτηκα...το ονομα του ειναι Ιωαννης.
    δε ξερω αν επιτρεπεται να πω το επιθετο του στο φορουμ..αν ναι τοτε αν καποιος θελει ας με ρωτησει να το αναφερω η να στειλω προσωπικο μηνυμα.
    λοιπον ειναι 30 ευρω η επισκεψη..
    την πρωτη φορα που πας δεν παιρνει λεφτα γιατι σου εξηγει τι συμβαινει...περι τινος προκειται..τι ακριβως προσπαθουμε να κανουμε κλπ - πραγματα που πρεπει να ξερεις..-

εγω την παρασκευη που πηγα, δεν εκανα βελονισμο...αλλα μου ελυνε αποριες..και δεν πληρωσα...!

εκλεισα το πρωτο ραντεβου για βελονισμο αυριο (τριτη) το απογευμα.
    ειμαι παρα πολυ ενθουσιασμενη.
    Bomo ευχαριστω γιατι με εσπρωξες κι εσυ λιγο να παω.. με τον τροπο σου.

θα σας κουρασω λιγο αλλα θα σας πω τι ειπαμε με τον κυριο βελονιστη ...
    με ρωτησε το υψος μου και τα κιλα μου, και μου ειπε...αμα εγω αυριο σε κανω αδυνατη....(τροπος του λεγειν)
    εσυ μετα απο αυτο τι θα κανεις?
    και λεω....-παρτυ-????
    μου λεει ...οτι πρεπει να κανεις προσπαθεια να συντηρηθεις μετα απο το χασιμο των κιλων με τη δικη του συνεργασια βεβαια...αλλα θελει και δικη σου προσπαθεια...απο την αποψη του μαγειρεματος.
    αυριο που θα παω...για την πρωτη θεραπεια...θα με ζυγισει, θα με μετρησει διααστασεις και θα βγαλουμε μαζι ενα ΓΕΝΙΚΟ διαιτολογιο...
    δηλαδη...τι εννοω..
    δεν ειναι διαιτολογος...για να μου δωσει διατροφη,...αλλα θα του πω τι φαγητα τρωω και θα μου δωσει καποιες οδηγιες για το πως πρεπει να τα μαγειρευω και σε τι ποσοτητες να τρωω το καθε φαγητο ...γιατι δεν πρεπει να καταναλωνω πολλες θερμιδες τη μερα...και θα σας εξηγησω αυτο που μου ειπε...]
    δεν κανουμε -λεει - θερμιδομετρηση...αλλα κανουμε κατι αντιστιχο...
    μου ειπε ενα παραδειγμα για να καταλαβω τι εννοει...το εξης:
    αν πρεπει κατα κανονα εγω να τρωω 1500 θερμιδες τη μερα για να χασω 1κιλο τη βδομαδα....βασει καποιας διαιτας που θα μπορουσα να κανω...
    τοτε μου λεει θα τρως 1000 τη μερα.... και οχι 1500 που σημαινει οτι αν ηταν να χασεις στην πρωτη περιπτωση 1 κιλο τη βδομαδα τωρα θα χανεις 2 ή 1,5
    ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΑ, ΤΥΧΑΙΑ!!!!ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ.
    λοιπον...
    στην καθε περιπτωση αναλογα τον ργανισμο και τα κιλα που εχει να χασει ο καθενας παει αναλογα προφανως...
    κι εμενα θα με ζυγισει αυριο και μετα θα δουμε τι και πως...
    τωρα... βεβαιως υπαρχει η μικρη λεπτομερεια του οτι οταν κανεις διαιτα... πεινας..αν απο 1500 θερμιδες τη μερα στο κατεβασω στις 1000 τοτε δε χρειαζομαι βελονιστη...χανω και μονη μου...αρα εδω ερχεται εκεινος και σε βοηθαει ...και σου λεει..εγω θα σε βαζω να τρως πολυ λιγοτερο απο οσο τρως σε σημειο να χανεις κιλα...αλλα με το βελονισμο δεν θα πεινας αρα θα μπορεις να τρως λιγο χωρις προβλημα και πεινα και αγχος και τυψεις και στενοχωρια...(ηταν σα να με διαβαζε...καλα τοσα χρονια ο ανθρωπος εχει συναντησει 100.000 περιπτωσεις σα τη δικη μου και χειροτερες)

οποτε το ρεζουμε ειναι οτι θα ρυθμισουμε πρωτα το κυκλοφορικο συστημα -λεει- και ετσι θα στρωσει ο μεταβολισμος...και παραλληλα θα κεντρισουμε τα σημεια της 'ορεξης' ωστε να την ελεγχουμε.
    ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ οτι τη ρυθμιζει(την ορεξη) οσο πιστευει εκεινος...μεχρι ανορεξια μπορει να επιφερει...αλλα φυσικα και δεν το κανει κανενας γιατρος αυτο...και καλα κανει!!!
    ταυτοχρονα θα σου κανει -λεει- βελονισμο και για το αγχος και το στρες που επιφερει η κατασταση της διαιτας... ωστε να το παιρνας πιο ηπια και να μην καταφευγεις εστω και υπο ψυχολογικη πιεση στο ψυγειο για υπερφαγικα επισοδια.
    επισης μου ειπε οπως προανεφερα οτι η επισκεψη ειναι 30 ευρω εχει πολλα χρονια που δεν ανεβασε τις τιμες του...(δε ξερω γιατι) μαλλον θεωρειται οικονομικος...
    μια λεπτομερεια που μου ειπε που προφανως ετσι γινεται απλα εγω δεν το ηξερα ειναι οτι στην πρωτη συνεδρια πληρωνεις συν 20 ευρω για τις βελονες που ειναι μονο δικες σου εννοειται...αλλα τις πληρωνεις μια φορα, την πρωτη.

αν εχετε ερωτησεις ευχαριστως να απαντησω αν ξερω!
    αυριο το απογευμα θα σας εχω και νεοτερα...αλλα ρε παιδια μου εδωσε πολυ κουραγιο..
    και επειδη με ειδε που στενοχωρηθηκα με την κουβεντα και μελαγχολησα μου ειπε..
    εδω ερχονται ανθρωποι που εχουν να χασουν 40-50 κιλα...εσυ στεναχωριεσαι με 15 κιλα που θες...??
    θα μεινεις ευχαριστημενη -μου ειπε- μην ενησυχεις ολα θα λυθουν!
    μου ειπε επισης οτι γινεται μια μικρη συσφιξη στα σημεια που μπαινουν οι βελονες γιατι οταν χανεις κιλα...ειναι απαραιτητη μια μικρη εστω συσφιξη .βεβαια ειναι και λιγο αυτοματη...οταν χανεις κιλα, μειωνεται σε καποιο βαθμο η κυτταριτιδα και στρωνεις...(τουλαχιστον οταν εχεις εως 20 κιλα να χασεις...γιατι για τις πιο δυσκολες περιπτωσεις δε ξερω να σας πω, δε μου ετυχε)

ελπιζω ολα να πανε καλα και επειδη ηδη κανω λιγη γυμναστικη καθε μερα σχεδον ..περιμενω πως και πως να τα συνδιασω!

Senior Member
    bomo εχεις U2U..

Page 6 of 24 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast