Βελονισμός και αδυνάτισμα - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 24 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 352
    Senior Member
    η θεια μου ειχε παει πατρα για βελονισμο για ενα προβλημα που ειχε....και μετα οταν γυρισε δεν μπορουσε με τιποτα να καπνισει...απο δω απο κει τον παιρνει τηλ. και της ειπε οτι κατι εκανε τελος παντων και γι αυτο...γιατι λεει νομιζε οτι θα θελε...και του πε τι λετε γιατρε?σας ειπα εγω οτι θελω να κοψω το τσιγαρο????και αν ειναι δυνατον ξαναπηγε να το αντιστρεψει...

Member
    Αυτο,pennou μου, μας δειχνει τουλαχιστον πως η μεθοδος αυτη εχει αποτελεσμα! Τι να πω?

Senior Member
    για το τσιγαρο ναι σιγουρα...τωρα για αδυνατισμα δεν εχω ακουσει κατι....

Member
    πεννου μου, εγω εχω δικο μου προσωπο που εχασε 25 κιλα(σε συνδυασμο με διατροφη,μην ξεχνιομαστε)..Γι'αυτο και ειμαι ενθουσιασμενη!!

Senior Member
    Originally posted by kika*
    mtsek85 εσυ καλα τα λες...και εχεις δικιο...
    το δυσκολο ειναι η εφαρμογη!
    ααααχ να δουμε...
    το σκεφτικα βρε κικα καιλεω, προσπαθω τοοοσο καιρο να χασω με οοοτι διαβαζω οπου βρω.... παω γυμναστηριο οποτε ναναι..... περνω φακελακια - χαπια απο μονη μου, ακολουθω γνωμες αλλων...

γιατι να μη με βοηθησει καποιος ειδικος? τουλαχιστον να ξερω πως αν τρωω αυτα, αυτες τις μερες, κανω καθε τοτε γυμναστικη, θα εχω αποτελεσμα.... σωστα???????

Senior Member
    Originally posted by pennou
    η θεια μου ειχε παει πατρα για βελονισμο για ενα προβλημα που ειχε....και μετα οταν γυρισε δεν μπορουσε με τιποτα να καπνισει...απο δω απο κει τον παιρνει τηλ. και της ειπε οτι κατι εκανε τελος παντων και γι αυτο...γιατι λεει νομιζε οτι θα θελε...και του πε τι λετε γιατρε?σας ειπα εγω οτι θελω να κοψω το τσιγαρο????και αν ειναι δυνατον ξαναπηγε να το αντιστρεψει...
    παιδιά αυτά ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!! απλά δεν υπάρχουν!! άπαιχτη η θεία......

Senior Member
    Originally posted by Bourboulithroula
    Bomo μου,σοβαρα,μηπως να 3εκινησεις και συ? Εδω χαλαμε αλλου κι αλλου λεφτα κ αποτελεσματα δε βλεπουμε..οχι τωρα που εχεις και προσωπικη εμπειρια... χαχαχα...Φοβαται η kika? Kika μη μασας..ρωτησα κ εμα8α! Δεν ποναει καθολουυυυυυ.....Βomo,πως και οταν αρχισες να παιρνεις κιλα δεν πηγες ξανα? Γτ εμενα μου ειπε αυτη η γνωστη μου πως της ειπε η γιατρος εαν αρχισει μετα απο καποιο διαστημα να παιρνει κιλα,να παει 3ανα για μια συντηρηση για να προλαβουν τα χειροτερα...
    το θέμα είναι ότι εγώ δεν φρόντισα τα χειρότερα.. στρογγυλοκάθισα και τα πήρα όλα πίσω!! τέλοσπαντων, νομίζω ότι σήμερα κιόλας θα τηλεφωνήσω στον ντόκτορ να δούμε τί θα κάνουμε, να κάνω μερικές συνεδρίες. μάλλον πρέπει να κόψω από αλλού και να κάνω μερικές συνεδρίες. όσο σκέφτομαι την ηρεμία με την οποία έφυγαν τα κιλά τόσο πιο πολύ με δελεάζει..

Senior Member
    μπομο εχεις τον τροπο!!! εκμεταλευσου το!!!!!

Senior Member
    αυτό θα κάνω τελικά, θα ξαναπάω για ένα φρεσκάρισμα. Και όσο για τα λεφτά, δε βαριέσαι, χαλάλι,τί να τα κάνω αν δεν είμαι εγώ καλά, με τον εαυτό μου, με τα ρούχα μου, με όλα.

Member
    Ετσι μπραβο, bomo!!! Αντε,βρε..καλη αρχη!! Να μας ενημερωνεις..το ιδιο θα κανω και εγω! Φιλακια!

Senior Member
    για πες μπουρμπου την εμπειρία σου! πώς σου φάνηκε η πρώτη συνεδρία; τελικά ξεκίνησα και γω, μία απόφαση ήταν. Κόβω τα περιττά έξοδα και φροντίζω πρωτίστως για την υγεία μου..βελονίστηκα την Παρασκευή για πρώτη φορά, και τη Δευτέρα ξανά.μέχρι χθες είχα μια χαρά όρεξη και ούτε πίεσα τον εαυτό μου να μην τρώει. Έφαγα ό,τι έβρισκα, δεν το συζητάμε. Αλλά χθες ήταν μια άλλη μέρα.. το πρωί τρώω κλασικά ένα σαντουιτσάκι ολικής με αυγό και ντομάτα. Ενδιάμεσα δυο φρουτάκια. Για μεσημέρι στη δουλειά έφαγα ένα γιαουρτάκι με 2 φρυγανιές. Και γυρίζω στο σπίτι και δεν είχα όρεξη να φάω τίποτα άλλο........είναι πολύ ωραίο συναίσθημα το να μην σου κάνει καμία αίσθηση το φαγητό!! και μου είχε λείψει πάρα πολύ καιρό αυτό το συναίσθημα.

Senior Member
    bomo με εκπλησσεις ευχαριστα...
    αρχισες ξανα?καλα καταλαβα?
    εγω εχω αυριο παρασκευη ραντεβου σε εναν βελονιστη που ειδικευεται στην παχυσαρκεια.
    δεν εχει αλλη ειδικοτητα τελικα.ειναι βελονιστης!
    ιωαννου λεγεται αν δε κανω λαθος.κουσκουρα εχει ιατρειο.θεσσαλονικη.την πρωτη επισκεψη δεν την πληρωνεις λεει.σε ενημερωνει για το τι παιζει.
    αν δε μου αρεσει ο συγκεκριμενος θα παω στον δικο σου.
    γεια σου ρε bomo που με εκανες να θελω να βελονιστω!
    αλλα πως και ξαναμπηκες στο τρυπακι να ξαναπας καλο μου ????

Member
    εγω εχω αυριο παρασκευη ραντεβου σε εναν βελονιστη που ειδικευεται στην παχυσαρκεια.
    ιωαννου λεγεται αν δε κανω λαθος.κουσκουρα εχει ιατρειο.θεσσαλονικη.την πρωτη επισκεψη δεν την πληρωνεις λεει.σε ενημερωνει για το τι παιζει.
    Κικα, την επεισα εγω..χιχι! Μπραβο,κοριτσια! Ελπιζω να μας βγει σε καλο και να χαθουν τα κιλα οσο το δυνατον πιο αγογγυστα..Λπν,εμενα μου εβαλε κατευθειαν τα καρφακια ( 3 στο δεξι πτερυγιο του αυτιου και 1 στο αριστερο) και σε 15 μερες θα παω για αλλαγη..δεν ξερω,εαν την επομενη φορα θα μου κανει και κατι διαφορετικο..εδω ειμαστε, θα σας πω! Απο τη 2η κιολας μερα, ενιωθα κορεσμο..αφου δεν ηθελα να φαω ουτε και αυτα που το προγραμμα μου απαιτουσε..Σκεφτομουν πως δεν ειναι δυνατον και οτι μπορει να ειναι η ιδεα μου! Αλλα οχι..Και θα σας πω γτ..Χθες καθως εκανα τον καθημερινο μου περιπατο,στραμπουληξα το ποδι μου και χρειαστηκε να βγαλω ακτινογραφια για να βεβαιω8ω πως δεν ηταν κατι σοβαροτερο..ο ακτινολογος μου ειπε να βγαλω τα καρφακια και ετσι εκανα..ε,δεν μπορειτε να φανταστειτε απο χ8ες τι πεινα εχω Εαν μπορεσω αυριο θα παω για να μου τα τοποθετησει ξανα!
    Μια ερωτηση προς bomo..Υπαρχουν φορες που οταν κοιμασαι σε εμποδιζει λιγο? Εμενα τυχαινει,επειδη κοιμαμαι πλαγια, μερικες φορες να με εμποδιζει,μονο το δε3ι!

Senior Member
    νομίζω ήταν θέμα χρόνου να ξαναξεκινήσω μωρέ. τα κιλά πρέπει να φύγουν και ο πιο ανώδυνος τρόπος είναι αυτός. Αν δεν καταπολεμηθούν οι λιγούρες,θα καταλήξουμε στο ψυχιατρείο απ΄τον πολύμηνο αυστηρό περιορισμό! εννοείται πως δεν πληρώνεις στη πρώτη επίσκεψη,αυτό έλειπε να χρεώνουν και την ενημέρωση. άντε να δούμε, εδώ θα 'μαστε να λέμε για τις εξελίξεις μας.

Senior Member
    Μπράβο μπουρμπου!! καλή αρχή. Θα δεις πως όλα θα είναι πολύ πιο εύκολα στο εξής. Δεν είναι ιδέα σου ότι δεν έχεις όρεξη, καθόλου ιδέα σου...και γω έλεγα στις παρέες μου ότι δεν είχα όρεξη ούτε για τσιμπολόγημα, ούτε για λιχουδιές και έλεγαν ότι ίσως είναι αυθυποβολή. Ό,τι και να ναι ποσώς με ενδιαφέρει, εγώ είμαι ψυχολογικά καλά και έχω πείσμα και νεύρο να συνεχίσω. Το ξέρω ότι συμβαίνει, το χω ξανακάνει με επιτυχία και έχασα πολλά κιλά.

μπουρμπου έχεις και u2u.

Page 5 of 24 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast