Μπαλονάκι
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Senior Member

Μπαλονάκι

Παιδιά γειά σας,

Είμαι 88 κιλά και 1,63 ύψος, και σκεφτόμουν να κάνω πτύχωση στομάχου, αλλά μετά φοβήθηκα, γιατί υπάρχει έστω και μηδαμινή περίπτωση να μην ξυπνήσω από τη νάρκωση. (Μη ρωτήσετε αν γίνεται στα κιλά μου, γίνεται πήρα το Σκρέκα και ρώτησα) Οπότε, άκουσα από κάπου για το μπαλονάκι. Στο βάζουν λέει από ότι κατάλαβα χωρίς εγχείρηση, και χάνεις κάπου 20 κιλά. Σε κατάσταση μέθης μάλιστα. Έχετε ακούσει τίποτα, το έχει κάνει κανείς σας;

Senior Member
    Ναι απο το στομα μπαινει και ειναι ανωδινο.Εκτος απο τους εμετους που εχεις μετα.

Ειχε βαλει η μητρια μου μπαλονακι πριν 2 χρονια περιπου σε καποιον πολυ καλο γιατρο στο Ηρακλειο.Ηταν καπου στα 140 κιλα εαν θυμαμαι καλα εχασε 25(?) περιπου.

Ειχε τρομερο προβλημα με εμετους και στην τουαλετα.Το περιεγραφε ως εξης: 'νιωθω ενα ξενο σωμα μεσα μου που προσπαθει να βγει.Οταν προσπαθει προς τα πανω κανω εμετο η εχω ταση για εμετο, οταν προσπαθει προς τα κατω τρεχω στην τουαλετα χωρις να υπαρχει λογος στην ουσια''.Ηταν μονιμως ανακατεμενη και ''αρωστη''.

Το εβγαλε φυσικα πολυ πιο πριν απο το προβλεπομενο (δεν εχω ακουσει ΚΑΝΕΝΑΝ να το κρατησει για 6 μηνες οσο παει δηλαδη) γαιτι δεν το αντεχε μεσα της και φυσικοτατα ξαναπηρε τα κιλα μεχρι να πεις κυμινο.Τωρα ειναι 150

Εχω ακουσει πολους που δεν το αντεχαν και το εβγαλαν, χανοντε τα κιλα οσο διαστημα το κρατησεις και ασφαλως χωρις διαιτα τα ξαναπαιρνεις απο την πρωτη μερα κιολας.
    Αυτα.

Senior Member
    Πωπω,πολύ ωραία. Κατενθουσιάστηκα! Πάει κι αυτό

Senior Member
    Εαν νομιζεις πως εχεις το σ8ενος να υπομεινεις τις ΤΥΧΩΝ επιπλοκες (μπορει να σου τεριαξει γαντι εσενα ας πουμε) και εαν πιστευεις πως 8α διατηρησεις με διαιτα μετα τα κιλα που εχασες τοτε κοιτα το παραπανω γαιτι ειναι η πιο ακινδυνη/''ευκολη'' μεθοδος (κατ εμε).

Senior Member
    Ειρωνικά το είπα. Δεν πρόκειται να ακολουθήσω αυτή τη μέθοδο, πάει και αυτό. Όσο για τις δίαιτες για να διατηρηθούν τα κιλά, γενικότερα δεν νομίζω ότι έχει μιλήσει κανένας διαιτολόγος ότι πρέπει να κάνεις για να μην τα ξαναπάρεις. Απλή συντήρηση θέλει, να προσέχεις λίγο τις ποσότητες.