Γειά σας....Είμαι κι εγώ νέο μέλος..... - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 72 of 72
    Member
    Δίκιο έχει solitude... Το "ράψε" είναι κάτι σχετικό.... Επίσης όταν η "ψαλίδα" των κιλών ανοίξει πολύ σε πιάνει τρόμος και βλέποντας το δρόμο που έχεις μπροστά σου ..... απελπίζεσαι και δεν κάνεις τίποτα... Είναι κάποιες μέρες που λές ..."αυτή τη φορά θα τα καταφέρω" και έρχεται το σ/κ που έρχονται φίλοι και να τα ποτάκια τα παγωτάκια .... και πάει η προσπάθεια μιας εβδομάδας (τσε βάλε)

Senior Member
    Ελάτε στο chat.

Senior Member
    Οι δικαιολογιες ειναι για τους φτωχους, τι τις θελεις?

Επισης με πονο ψυχης ομολογω πως το chat εμενα πρωσοπικα με εχει βοηθησει πολυ.Ολο και καποιος θα ειναι μεσα να ακουσει την πεινα μου.
    (Ειναι ενα κουμπακι πανω και μεση που λεει Chat Υποστηριξης.)

Member
    Καλώς ήρθες και από εμένα μου!Εδώ μέσα θα βρεις στήριξη και κατανόηση..Να μιλάς και να λες πως νιώθεις,πολύ βοηθάει αυτό..Εγώ θα είμαι πρόθυμη να σε ακουώ.... Εν τω μεταξύ.....Είχα πει ότι από σήμερα θα ξεκινούσα προσπάθεια αλλά και πάλι δεν τα κατάφερα..Έφαγα μια χαρά και το βράδυ αλλά αυτή τη φορά έτρωγα και δεν ένιωθα τύψεις,ενοχές κτλ...Κάτι είναι και αυτό..Ελπίζω σιγά σιγά να μπω στη διατροφούλα μου..Η διάθεσή μου πάντως έφτιαξε...

Member
    vivid μου ήθελα να πω...

Junior Member
    Πρωτα φτιαχνουμε την διαθεση μας και μετα κανουμε την οποια προσπαθεια.
    Μην απογοητευεσαι, σιγουρα θα ειναι δυσκολα στην αρχη αλλα ειναι μεχρι να το συνηθισεις.
    Επισης, υπαρχει το κουμπακι edit, ωστε να διορθωνεις τυχων λαθη σου ή παραλειψεις σε καποιο ποστ σου...

Member
    Σ'ευχαριστώ Κώστα μου...

Member
    Originally posted by zoumpy
    vivid μου ήθελα να πω...
    καλημέρα σ' ευχαριστώ για το καλωσόρισμα! Εγώ πάντως το μόνο που μπορώ να κάνω αυτό το διάστημα (σε σχέση με την δίαιτα πάντα) είναι θερμίδες... παίρνω και κανά βοηθημα .... Εχθές αγορασα τα lipotox. Οταν πάντως κανω "γουρουνιά" δεν νοιώθω καθόλου τύψεις είμαι πλήρως συνειδητοποιημένη....

Originally posted by dream
    .............γιατι φαινομενικα ειμαι μονη.κανονικα ειμαι με αυτη την παρεα που αν το πεις παρα εξω θα σε γελανε και θα λενε οτι δεν εχω κανενα αλλον στη ζωη μου και ψαχνω εικονικους φιλους.αστους να λενε.οταν κλεινει η πορτα στο σπιτι σου και απο στενοχωρια η χαρα η κουραση η απογοητευση η λαιμαργια η βαρεμαρα τρως ,κανενας απο αυτους ισως να μην ειναι εκει να σου πει μια καλη κουβεντα γιατι αντιμετωπιζει κ αυτος το ιδιο προβλημα και να σε κανει να σηκωσεις ξανα κεφαλι.γιατι ειναι μια ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ υποθεση το χασιμο βαρους.ΑΛΛΑ Ο Χ Ι ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΗ!!!!!
    Μου θύμησες... όταν μετά την εγκυμοσύνη είχα πεί σε ένα συγγενικό μου πρόσωπο πως θα ξεκινήσω να χάσω κάποια κιλά.. (τότε ήμουν 108)... η απάντηση του ήταν.. "άστο δεν υπάρχει λόγος..τι να πρωτοχάσεις;".... Το χειρότερο λοιπόν, δεν είναι μόνο το να μην ΜΠΟΡΟΥΝ να σου συμπαρασταθούν... αλλά να αποδοκιμάζουν ακόμη και την ΣΚΕΨΗ σου για μια προσπάθεια! (Φυσικά... κι έχασα όσα ΓΙΑ ΤΟΤΕ ήθελα! - και ΜΟΝΗ ΜΟΥ τελείως! - τότε δεν ήξερα το forum)

Senior Member
    απο τετοια σχολια "απο ανθρωπους που θελουν το καλο σου" απειρα!!!!!μια φορα σε οικογενειακο τραπεζι λεει ενας ξαδερφος μεγαλος σε ηλικια ανυπαντρος χωρις δουλεια ολη μερα καφεδες και τσιγαρα στο χωριο μια κοιλια μεχρι απεναντι φουλ μπυρα χωρις δοντια απο το καπνισμα και γενικως στον κοσμο του:ρε μαρω(εμενα) διπλασια και εγινες απο περυσι!!!εγω κοντεψα να παθω συγκοπη απο ντροπη.ρε παιδια εκεινη την ωρα πως βλεπεις σε καρτουν να βγαινει ο εαυτος σου και να πνιγει τον αλλον;;;ε αυτο ενιωσα!!ηθελα τοσο πολυ να του πω:ΒΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑ ΞΕΔΟΝΤΙΑΡΗ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΑΛΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ!!!!αλλα σεβαστηκα τον μπαμπα μου που καθοταν διπλα μου....τι να πεις..απλα ανθρωπακια....

Λέω... πως πλέον δεν δίνω σημασία σε κανενός ΚΑΚΙΑ.. κι ας προερχόταν κι απο την μάνα μου την ίδια! (η οποία απλά θεωρεί πως έχω.. ρέψει! xaxaxaxaxaxaxaxaxaa έλεοσ!)

Member
    Καλά κάνετε,έτσι πρέπει!!

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345