Γειά σας....Είμαι κι εγώ νέο μέλος..... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 72
    Member
    Deponaki αν θες να τα λέμε,μπας και μπορέσουμε να βοηθήσουμε η μια την άλλη...

Senior Member
    ΤΟ ΧΑΠΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ,ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ..ΑΛΟΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΛΟΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ...ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΩ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΠΕΙ ΟΙ ΛΥΓΟΥΡΕΣ ,ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΡΕΦΟΜΑΙ ΣΩΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΟΥ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΩ,ΑΠΛΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΩΣ ΒΟΗΘΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΛΥΣΗ.
    ΤΟ ΟΤΙ ΕΤΡΕΨΑ ΤΗΝ ΖΟΥΜΠΥ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΝΟΤΗΤΑ ΑΛΛΗ ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΤΗΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕ Η ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΙ...
    ΑΛΛΟΣΤΕ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ Η ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.

Junior Member
    ναι dreamer αλλα δεν ειναι αναγκη να φωναζεις, μας ξεκουφανες...
    σωστο ηταν το σχολιο της solitude, οπως και καλοπροαιρετη η προταση σου....

η ζουμπι, θα αφιερωσει αρκετο χρονο για να διαβασει τα θεματακια εδω, ωστε να παρει ιδεες και δυναμη για τον αγωνα της...

ζουμπι welcome aboard...

Senior Member
    Εγώ προσωπικά όταν έλεγα είμαι μια χαρά και αγαπούσα το σώμα μου, δεν μπορούσα να κάνω δίαιτες, γιατί δεν είχα πρόβλημα με το σώμα μου, μου άρεσε όπως ήταν. Όμως τη στιγμή που είπα ότι θέλω να αδυνατίσω, κατάφερα να διατηρήσω τη δίαιτα σε μεγάλο βαθμό. Είναι στον καθένα πως λειτουργεί. Επιπλέον, το να τρώμε πολύ ή λίγο, δεν τιμωρούμε τον εαυτό μας, εμένα μ'αρέσει το φαί και τρώω, τον τιμωρώ όταν δεν τρώω. Όσο για τα χάπια, γιατί να μην τα πάρει η κοπέλα άμα δεν μπορεί με άλλο τρόπο, γι'αυτό το είπε η dreamer. Zoumpy άμα θες έχω δίαιτα που χάνεις μισό κιλό τη μέρα, όχι πάντα βέβαια, μερικές μέρες μένεις σταθερή, καλά εγώ λίγο να ξεφύγω, παραδείγματος χάρην να πιω ένα χυμό παίρνω, μπορεί να είναι από τα υγρά όμως.

Senior Member
    lpb δώσε μου και μένα αυτή την πληροφορία please!
    τι δίατα κάνεις και χάνεις μισό κιλό τη μέρα? Επειγόντως την χρειάζομαι!!!!!

Senior Member
    Originally posted by lidal
    lpb δώσε μου και μένα αυτή την πληροφορία please!
    τι δίατα κάνεις και χάνεις μισό κιλό τη μέρα? Επειγόντως την χρειάζομαι!!!!!
    Έχεις μσν ή εμαιλ?

Senior Member
    Αν μπορείς στείλε την στο [email protected]
    Χίλια ευχαριστώ!

Senior Member
    Οκ, τίποτα.

Member
    Ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις σας...Χάπια όμως δεν παίρνω όπως επίσης και δε θεωρώ καθόλου καλό να χάνω μισό κιλό τη μέρα βρε παιδάκια...Θέλω να αδυνατίσω και όχι να αρρωστήσω....

Senior Member
    Λοιπον με προχειρους υπολογισμους,
    Αμα χανεις μισο κιλο την ημερα καθε μερα και αν υποθεσουμε πως θελεις να χασεις 40κιλα για να φτασεις 65 τοτε σε 80 μερες θα τα εχεις χασει (!!)
    (Χριστε μου πια, λιγο ελεος καποιος?)

Κανε μια μερικη διατροφη κοπελα μου , τρωγε λιιιιιγο ποιο λιγο για αρχη, ετσι να συνηθισει το μιαλουδακι σου σιγα σιγα και γραφε εδω να παιρνεις λιγο κουραγιο.
    Φιλικα

Member
    Σ΄ευχαριστώ πολύ solitude....Θα χαρώ πολύ να τα λέμε......75 θέλω να γίνω...Αααααααααχχχχχχχχ!!!!! !!!!!!

Senior Member
    Όσο θέλει πάει ο καθένας. ʼλλοι θέλουν να χάνουν και ένα κιλό αν γίνεται.

Senior Member
    ζουμπι σιγα σιγα θα τα καταφερουμε , θα το δεις!!!!!

Senior Member
    Φαντάζομαι ότι η lbp το λέει με την λογική ότι στην αρχή μπορείς να χάνεις και μισό κιλό την μέρα αν είσαι συνεπής. Στην πορεία και όσο πιο κοντά φτάνεις στο στόχο σου, ο ρυθμός της απώλειας πέφτει.....

Member
    Προς το παρόν,παρακολουθώ όσα μου γράφετε αλλά η ψυχολογία μου είναι τόσο πεσμένη και δε θέλω να σας φορτώνω με τα δικά μου...Δεν έχω μπει σε κανένα πρόγραμμα μέχρι στιγμής...

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast