Results 16 to 18 of 18
Thread: ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΕΝΑ
-
10-08-2009, 20:45 #16
μαιρη μου γεια
καταρχην σε κανεναν ανθρωπο δεν αξιζει αυτο και μην το ξαναπεις γιατι στο τελος θα το πιστεψεις. ο κοσμος εχει πραγματικα προβληματα ενω εμεις δημιουργουμε ψευτικα προβληματα στον εαυτο μας και κανουμε κακο σε εμας εθελοντικα.αυτο ειναι το μονο μας εγκλημα.το ξερεις οτι οι διαταραχες προσληψης τροφης ειναι οι μοναδικες ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ασθενειες που σε στελνουν κατευθειαν στον ταφο?το ολο θεμα ειναι να αλλαξουμε τροπο σκεψης.ετσι την επομενη φορα που θα σκεφτεις να ξαναπροκαλεσεις εμετο σκεψου οτι υπαρχουν πραγματα στη ζωη που αξιζει να τα ανακαλυψεις να τα βιωσεις να χαρεις να γελασεις και αυτο το πραγμα σε κραταει πισω.Να μπορουμε καθε μερα να ξεπερναμε τον εαυτο μας αυτη ειναι η μεγαλυτερη μαγκια της ζωης.ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ να σε καταστρεψει!!!!!!
- 14-08-2009, 19:52 #17
Μαίρη γειά
Δεν καταλαβαίνω γιατί σε πειράζει τι θα πουν οι άλλοι και το ότι οι άλλοι έχουν "σημαντικότερα" προβλήματα από σένα. Καταρχάς δεν ισχύει αυτό και θα σου δώσω ένα παράδειγμα. Τα παιδάκια στην Αφρική που πεθαίνουν, πεθαίνουν από έλλειψη τροφής, από κάτι παρόμοιο που πάσχεις κι εσύ. Και είναι από τα σοβαρότερα προβλήματα, σημείο αναφοράς για όλους. Κι εγώ ξέρεις φέρομαι στον εαυτό μου έτσι. Λέω δεν μπορώ να αδυνατίσω, άρα μου αξίζει να είμαι χοντρή. Είναι όμως σωστό αυτό; Ή ίσα ίσα εμένα που με απασχολεί τόσο η τροφή μου πρέπει να αδυνατίσω; Γιατί στενοχωριέμαι και κάνω και ράνω. Και πολλές φορές αυτό σκέφτομαι γιατί όλοι οι άλλοι να είναι αδύνατοι και γω να μην μπορώ σκέψου το και έτσι γιατί οι άλλοι να μην κάνουν εμετό κι εσύ να κάνεις για να ξεχαστείς. Και είναι πρόβλημα αυτό, που ξεπερνιέται όμως. Αρκεί να το θέλεις.
17-08-2009, 13:09 #18
δεν μπορω να το κανω.....με τρομαζει.κ οσο περναει ο καιρος ενω τωρα εχω βοηθεια, ειμαι χειροτερα αντι να καλητερευω. ωρες ωρες λεω αμα πεθανω μονο θα ησυχασω.δεν εχω κανεναν να μ πει να μην φοβαμαι. κανεναν να μ πει οτι δν θα παθω κατι, οτι δεν θα παχυνω, οτι με στηριζει αμα μια μερα δεν θελω να φαω φαγητο δν παει να πει οτι ειμαι αρρωστη!η αν μια μερα θελω να κοιμηθω 20 ωρες δεν παει να πει οτι αργοπεθαινω κ ειναι ολη την ωρα απο πανω μ κ με ξυπνανε.........τπτ δεν πιανει
Η εμφάνισή μου είναι απελπισία.
25-07-2025, 20:11 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή