ti na kanw??? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 30 of 30

Thread: ti na kanw???

Senior Member
    αυτο κανε...

Senior Member
    Mα εδώ στο φόρουμ έχεις εκφράσει ήδη ξεκαθαρισμένα συναισθήματα, νομίζω ότι έγινες κατανοητή.Αυτό άρα που μένει είναι να προχωρήσεις στο να γίνεις ξεκάθαρη και απέναντί του.

Member
    Αυτή τη στιγμή νοιώθεις ότι δεν υπάρχει λύση για σένα.
    Σκοπός είναι να νοιώσεις όσο καλύτερα γίνεται για να μπορείς και να πάρεις τις αποφάσεις σου.
    Το να παντρευτείς σου είναι άσχημο.
    Το να μην παντρευτείς σου είναι ακόμη χειρότερο διότι δεν θες να στεναχωρήσεις κανέναν.
    Η λέξη γάμος και μόνο σε αυτή την φάση της ζωής σου = για πάντα = τι θα κάνω αν είναι λάθος?.
    Το πιο ομολά απο την θεση που εισαι ειναι να το αναβαλλεις και να βρεις την ισορροπια σου.
    Με το που θα βρεις την ισορροπια σου η απαντηση θα ειναι ευκολη και ομαλη σε εξέληξη.
    Στον καλό σου μπορείς να πεις περίπου τα εξεις...
    Ξέρω οτι με αγαπάς και εγω το ίδιο. Αλλά η αλήθεια ειναι οτι έμαθα οτι ο γαμος = για παντα= παιδια= υποχρεωσεις κλτ. Και λιγο τωρα που φτασαμε σε αυτο το σημειο φοβαμαι γιατι θελω να πετυχει ο γαμος μας και για τους 2 μας και απλά χρειάζομαι λίγο χρόνο για να ηρεμήσω και να μπορέσω να λάβω όλη την χαρά που αυτή η διαδικασία σημαίνει για κάθε γυναίκα.
    Αυτα...................

Banned
    Νάντια το να βρεις την ισορροπία σου συνίσταται στο να αποφασίσεις τι θέλεις για τον εαυτό σου και τι σημαίνει για εσένα η έννοια σχέση, έρωτας, αγάπη. Άσε το γάμο κατά μέρος.

Ο παθιασμένος έρωτας που έζησες προφανώς δεν είχε τις προϋποθέσεις να εξελιχθεί σε μια σχέση ζωής. Η σχέση που ζεις τώρα στερείται κάτι πολύ βασικό, που είναι το ερωτικό στοιχείο. Κάτσε και σκέψου γιατί έμενες σε μία τέτοια σχέση τόσα χρόνια και με ποια κριτήρια επιλέγεις συντρόφους.

Senior Member
    Νάντια ίσως φοβάσαι ότι τα χρόνια περνούν και ότι θα είναι δύσκολο αν μείνεις μόνη να βρεις κάποιον που να είναι ο συνδυασμός του πρώτου και του δεύτερου;
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Junior Member
    Νάντια, σε καταλαβαίνω απόλυτα. Χθες χώρισα από μια σχέση 2 1/2 χρόνων για παρόμοιο λόγο. Βέβαια εγώ δεν έχω το φάντασμα ενός μεγάλου έρωτα να με κυνηγάει από το παρελθόν, ωστόσο, με τον μέχρι πρότινος φίλο μου συζητούσαμε για γάμο ο οποίος καθώς φαίνεται δεν θα γίνει ποτέ. Εδώ και πολύ καιρό ήθελα να χωρίσω αλλά δεν ήξερα πώς να του το πω για να μην τον πληγώσω. Έλεγα κάποια πράγματα έμμεσα για το πώς αισθάνομαι αλλά εκείνος τα αγνοούσε ενώ εγώ έκανα υπομονή μπας και βελτιωθεί η κατάσταση. Ο φόβος, η ανασφάλεια ότι θα μείνω μόνη μου, τα χρόνια που περνάνε, η εσωτερική πίεση για το θέμα του γάμου, η σκέψη του πόσο θα στενοχωρηθούν οι γονείς μου αν τους πω ότι τα χάλασα μαζί του, επειδή τον έχουν γνωρίσει και τον συμπαθούν, όλα αυτά με έκαναν να περιμένω δεν ξέρω κι εγώ τι. Νιώθω αγάπη και εκτίμηση για εκείνον, αλλά ποτέ δεν τον είδα ερωτικά. Τώρα το πώς ήμουν με κάποιον, έκανα σεξ αλλά δεν ένιωθα ερωτικά είναι μια άλλη ιστορία. Στην αρχή καλά ήταν, αλλά όταν περνάει ο καιρός και μένει η συνήθεια, τότε είναι που ξενερώνεις εντελώς. Όταν δεν υπάρχει το ερωτικό στοιχείο, έρχεται μια απέραντη ανία σε σημείο να μη θες να δεις καν τον άλλον.
    Ο χωρισμός μας ήταν πολύ άσχημος. Ακόμα θυμάμαι τον καβγά που κάναμε, το ότι 43 χρονών άνθρωπος έκλαιγε με σπασμούς, ότι τον άφησα να με βρίσει και να μου ρίξει και μερικές ανάποδες... Νιωθω πολύ άσχημα, αλλά ξέρω ότι έκανα το σωστό, και μάλιστα άργησα κιόλας. Αυτό έπρεπε να έχει γίνει νωρίτερα. Μόνο γι\' αυτό δε συγχωρώ τον εαυτό μου, που άφησα το χρόνο να κυλήσει. Άλλο τόσο να είχαμε προχωρήσει και σε γάμο.
    Μην αφήνεις τον καιρό να περνάει, επειδή φοβάσαι μην τον πληγώσεις ή ότι έχεις υποχρέωση απέναντί του. Εκείνος τα ψυχικά κενά του συμπληρώνει μαζί σου, όπως κι εσύ μαζί του. Δεν είχατε κάνει κάνα συμβόλαιο και του είπες να σε περιμένει να ξεμπερδέψεις με κείνον που ερωτεύτηκες για να γυρίσεις πάλι κοντά του. Ήταν δική του επιλογή. Σκέψου επίσης να κάνετε οικογένεια μια μέρα και όλες αυτές τις αμφιβολίες που νιώθεις να τις επωμιστούν τα αυριανά παιδιά σας! Δεν είναι κρίμα;
    Μακάρι να βελτιωθούν τα πράγματα στη ζωή σου και να μη χρειαστεί να χωρίσεις. Αν όμως νομίζεις ότι πας για εκτελεστικό απόσπασμα αντί για γάμο - όπως ένιωθα εγώ - καλύτερα να μην παντρευτείς ή τέλος πάντων να αναβάλλεις τη διαδικασία μέχρι να κάνει τον κυκλο του το πράγμα και να οδηγηθείς σε μια τελική απόφαση που θα σε αντιπροσωπεύει περισσότερο.

Senior Member
    Originally posted by marina38
    Νάντια το να βρεις την ισορροπία σου συνίσταται στο να αποφασίσεις τι θέλεις για τον εαυτό σου και τι σημαίνει για εσένα η έννοια σχέση, έρωτας, αγάπη.
    Ναι και γω συμφωνώ με την μαρίνα, για ξεκαθάρισε λιγάκι τι θέλεις από τη ζωή σου.

Από κει και πέρα ότι και να σου πούμε εδώ όλα είναι πολύ σχετικά , και πολλά μπορεί να μην είναι καν προς την σωστή κατεύθυνση, και επειδή η απόφαση που επρόκειτο να πάρεις αφορά όσο εσένα άλλο τόσο τον φίλο σου, οφείλεις ( κατά την προσωπική μου άποψη ) να του μιλήσεις και να μοιραστείς τις σκέψεις και τον προβληματισμό σου, μαζί του. ( αυτό σίγουρα του το χρωστάς) Μην τον παρασύρεις σε ένα μονοπάτι που δεν θα ήθελε πότε να βαδίσει. Καλή δύναμη !

Senior Member
    Δε φταις εσυ, ο μακακας ο συζυγος φταει που σε ανεχεται...και σε ξαναδεχτηκε πισω...σκεψου τι τελειωμενος θα ναι κι αυτος...

Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Δε φταις εσυ, ο μακακας ο συζυγος φταει που σε ανεχεται...και σε ξαναδεχτηκε πισω...σκεψου τι τελειωμενος θα ναι κι αυτος...
    Κερασι, εισαι σίγουρα καλά σήμερα????
    γιάννης

Junior Member
    Γιατί τόσο κόλλημα με το παρελθόν? Δεν τον αγαπάς τον άνθρωπό σου..?? Δεν τον θέλεις?

Κατά τη γνώμη μου πάντως δεν τίθεται θέμα ως προς το τι πρέπει να κάνεις.Εννοείται πως αυτός ο γάμος δεν πρέπει να γίνει.Και πρέπει να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου αλλά και τα πραγματικά συναισθήματά σου πρώτα από όλα στη σχέση σου.
    Το ξέρω πως δεν θα είναι εύκολο αλλά πίστεψέ με είναι πιο εύκολο τώρα από ότι θα είναι αφού θα έχετε πανρευτεί.Διότι και να παντρευτείτε σύμφωνα με αυτά που λες, είναι ζήτημα χρόνου καθαρά το πότε θα χαλάσει αυτός ο γάμος.Και σκέψου τότε να έχεις παιδιά,σκυλια και όλα τα παρελκώμενα αλλά και ένα διαζύγιο στο βιογραφικό σου και όλο το χρόνο που θα έχεις χαραμίσει μέχρι τότε ταλαιπορούμενη σε μία σχέση με έναν άνθρωπο που πραγματικά δεν είναι αυτός που θέλεις εσύ για σύντροφο για το υπόλοιπο της ζωής σου.Και έτσι θα πληγωθούν και οι γύρω λιγότερο από ότι αν χωρίσετε αφού θα έχετε παντρευτεί.Το να τελειώσεις αυτή τη σχέση το συντομότερο δυνατόν είναι το πιο έντιμο και σωστό πράγμα που μπορείς να κάνεις για εσένα αλλά και για όλους τους άλλους.Σκέψου το, και σου εύχομαι να σου πάνε όλα καλά και στο τέλος να είσαι ευτυχισμένη ασύ και οι γύρω σου.
    http://www.youtube.com/watch?v=Vr1T-uvg_vU

Senior Member
    Παιδιά μην απαντάτε σε νήμα 5 χρόνων! Η Νάντια θα είναι στο 2ο παιδί τώρα!

κεράσι το έκανες το θαύμα σου πάλι...

http://www.anime.web.tr/upload/1201/...necromancy.png

Ω ρε τι πάθαμε!!!:eek:
    http://www.youtube.com/watch?v=Vr1T-uvg_vU

Senior Member
    .............

Το ξέρω οτι είναι περριτό να στο πώ αλλά εαν έγραφες αυτό το μήνυμα με ελληνικά θα μπορούσα να το διαβάσω χωρίς να κουραστώ , λόγω ηλικίας. τι κρίμα...δεν θα μάθω ποτέ το πρόβλημά σου...

Page 2 of 2 FirstFirst 12